- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Meggyi001: Hogyan legyek író? Ha érzem magamban az írói vénát.....
- Ivqkzy-: Eddig
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
CarTom
csendes tag
válasz
#86973952 #2951 üzenetére
A SIM vadi új, kértem mert a régi az nem "törhető" volt és miért is én bajlódjak a körbe vágással... na meg volt már vagy 6 éves...
Igen az rémlett, hogy korábbi romokban voltak ilyen jelenségek, de nálam sem rendszeres, csak az adott helyen (vettem észre eddig)
A munkahelyemen folyamatosan a wifin lóg és nem dobta még el, vagyis nem vettem észre...
Ha kimegyek a hatósugárból automatikusan átáll mobilnetre.Ha csinálok egy biztonsági mentést akkor mit pipáljak és mit ne?
Nyilván nekem kell tudnom mely adatokra van szükségem, de nem szeretném, hogy egy esetleges szoftver hiba is vissza térjen ami a jelenséget produkálja.
Viszont nincs időm mostanság ismét 0-ról belakni a kütyüt. (téma, ikonok, ébresztések, stb)
Szóval a rendszer beállítások, telefonkezelő is mehet?
Vagy inkább ne, mert vissza hozhat valami szemetet.Azt el is felejtettem, hogy rögtön frissítéssel kezdte az első napját, tehát FOTA-n lejött valami, de nem tolt el semmi addigi beállítást.
A hálózat választás nekem is automatikus, azt nem piszkáltam.
Igen, bejön a csajoknak.... A kislányom (3 és fél) is rácuppant...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 14 Pro / 128GB / Deep Purple / Gyári kártyafüggetlen / eSIM (149)
- Xiaomi 14T Pro 12/512GB Titán ezüst színű 3év Vodafone garanciával dobozával + 120W gyári töltővel
- Samsung Galaxy A16 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Teljesen új Google Pixel 9 256GB Obszidián eladó (garancia)
- Samsung Galaxy S25 12/512GB! Gyári független SES vásárlás 2028.02.13. Samsung jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged