- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Én és a számítógép
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Argos: Az vagy, amit megeszel
-
LOGOUT
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bópapa
csendes tag
Sziasztok!
Egy hónapja lettem tulajdonosa egy telekomnál vásárolt de független, fekete p7 nek.
Korábban az előző verziót használtam a p6 ost de úgy éreztem váltanom kell.
A telefonnal elégedett vagyok, nagyon szép, gyors, bár kissé hangulatfüggő. Valamikor akadozik a menü, máskor mindenhol villámgyors. Játszani a gta 3 mal és a plants vs zombies zal szoktam. Mindkettő hibátlanul fut.
Az akku idő nekem megfelel, ha egész nap a telefonnal játszom, filmezek, netezek, akkor napi 2 szer töltöm, ha jobb dolgom akad, akkor 2 napnál többet is simán kibír.Szoftver a B133SP1 van fent rootolva a témaösszefoglalós eljárással. Extraként az egykezes módot, és a híváshangrögzítést tettem bele.
Tegnap este fedeztem fel azt a módot ( energiatakarékosság, ROG mód ) ahol a kijelző felbontását veszi vissza 1280*720 ra. Most ezzel tesztelem, hogy mennyivel takarékosabb, de tényleg van benne valami. Bár a kép sem olyan éles.
Összességében megérte váltani, a mindennapokban nagyon jól használható, stabil, megbízható telefon.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Asus ROG Flow Z13 WUXGA 120Hz 2in1 Touch i9-12900H 14mag 16GB 512GB Nvidia RTX 3050Ti Win11 Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3363
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest