Hirdetés
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
-
LOGOUT
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
KKrisz751
aktív tag
válasz
zeon.hu
üzenetére
Közbe megoldottam.
Link2sd vel ahogy cunaja is mondta megkerestem a fileok helyét, és total commanderrel likvidáltam.
Amúgy a Galériát sem szabad törölni, akkor a téma kezelőben, mikor hátteret akarnék be tenni nem engedi.
Úgyhogy már vagy 5ször játszottam végig.De az időjárás app brutális helyet szabadított fel, így egy csomó mást be tudtam tenni rendszer appnak.
Mondjuk, lehet ha mentettem volna a cuccokat előtte könyxtár helyesen, strukturáltan, akkor vissza pakolhattam volna ami kell, és nem kell twrpből a szűz romot vissza tenni és újra törölgetni.
De legalább megtanultam ezt is.
Azt nézegettem mi az amit még ki lehetne venni.
És mivel a swipe + dragon-t használom, már be is tettem rendszer appnak(gondoltam le választom marketről és akkor nem szarozik a frissítésekkel) és nem a gyárit, elgondolkoztam, hogy a gyári kiszedhető-e. Nem kis hely szabadulna fel, és annak a helyére mehetne más, sok kisebb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Call of Duty: Black Ops 7
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Chieftec-Prohardver nyereményjáték
- Netfone
- Elkészült az SMIC 5 nm-es node-ja, de a kínaiaknak haszna nincs rajta
- Milyen monitort vegyek?
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 256 GB-100%-3 hó gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Vostro 5490 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6700XT 12GB / 32GB RGB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest