- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Én és a számítógép
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Argos: Az vagy, amit megeszel
-
LOGOUT
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
repvez
addikt
válasz
Cunaja #18857 üzenetére
Eddig minden megy, nem futottam még bele leállásba, messengeren meg még nem kaptam üzenetet, meg még ugy sehonnan, igy nem tudom , hogy az értesitések megjönnek e időben.
Messengeren meg csak szöveget kapok videokat soha igy azt nem tudom megnézni, bár a v4 nél ha erre az uj funkcióra rámentem ami a kamerát akarta használni akkor azt irta ki , hogy valami használja a kamerát és igy nem lehet használni, mindezt ug yis ha egy ujrainditás után egyből probáltam.A huawei backup és az android system webview alkalmazások mit csinálnak, mert alapból fennvannak és frissülni is akar mindegyik, de ilyen gyári cuccokat nem igen használok, lehet törölni öket vagy bármilyen más alkalmazást ami fenn van?
A lightmanager meg hasonlók
Új hozzászólás Aktív témák
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 16GB 512GB 15.6 új akksi 1év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB AEROCOOL Aero One Frost 700W
- Bomba ár! Dell Latitude E5470 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest