Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz Zsoleszq #1638 üzenetére

Én elhiszem. Olyan nincs, hogy tömeggyártott termékek között ne lenne hibás darab. Persze ezt a szervíz úgyis megmondja, mert nem csak nálad sérülhetett.

Egyik alkalommal amikor bent voltam az egyik szolgáltatónál, az egyik ügyfélnek sorra hordták ki a telefonokat (gondolom nem tudott választani), aztán az egyik szépen ki is csusszant az ember kezéből. Az szolgáltatós kislány meg felvette, jól megnézte, legyintett egyet aztán belerakta a dobozba és visszatette a helyére (kint van az üzlettérben a rekesz, amit kulcsolni lehet egy térdmagasságig érő fiókos rendszerben). Tehát simán el tudom képzelni, hogy azóta már el is adták.

-----

Korábbi (#1633) hozzászólásomhoz:
    Azért a gsmarena battery értékeket kezeljétek fenntartással, mert nem kevés pontatlan adat van leírva, sajnos. Használat mellett az Iphone 5s -re szinte mindenben jobb értékeket adtak, ami azért kicsit vicces. P7 előtt 5s -t használtam, nem sokáig (néhány hónapig), mert egy nap 2x kellett töltenem. Meg még lehetne fokozni, de szerintem már ennyi is bőven elég.

Új hozzászólás Aktív témák