- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB M.2 (MZ-V8P1T0BW) vs Samsung 990 PRO 2TB M.2 (MZ-V9P2T0BW)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Gurulunk, WAZE?!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- ldave: New Game Blitz - 2025
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
coyote55
őstag
Nnna...
Még a B839 volt fent, amikor jött az értesítés, hogy OTA frissítés van, B852!
Gondoltam, OTA nem frissítünk, de helyiben talán... Hát nem, bármit is csináltam!
Jó lett volna megspórolni a B830-at, de nem lehetett. Mindenesetre örülnék neki, ha valaki elmagyarázná, hogy miért ajánlotta fel a telepítést OTA, ha helyi frissítéssel nem volt hajlandó telepíteni?
Még annyit, hogy nekem semmi bajom sem volt a B839-el, csak az a fránya kíváncsiság...
A ROM-ról is pár szót: olyan, mint a zsírozott villám, belakva!
Tudom, sokan legyintenek az Antutura, de azért valamit elárul, hogy a B830 és a B852 között több, mint 10000 pont van (24000-35000), ami még tarhonyából is sok, nemhogy gombócból
Cunaja, ha ennél tényleg jobbat csinálsz, javasolni fogjuk a Huaweinek a hivatalos foglalkoztatásodat!
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3326, 94% Akkumulátor
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Újszerű ASUS ROG Ally - 7"120Hz - Z1 Extreme - 16GB/512GB - (RC71L-NH001W) fehér - 2 év garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest