Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• katonasdani

csendes tag

Zeon gratulálok a topikgazda ranghoz! Ígértem, hogy jelentkezem, ha kész lesz a zseblámpahibás p7-em.
    Hát sajnos ez most lett kész, és így is szinte már bánom, hogy elvittem a telót. A szervízben ugyan kicserélték a telefon hibás zseblámpa alaktrészét, de úgy rakták össze a készüléket, hogy ha a újbeggyel megkocogtatom finoman érces hangot. A telefon felső 1/3 részén észlelehető a hang. Visszaküldtem hogy ez így nem maradhat. Ma kaptam vissza a telefont több mint 4 hetet figyelt szervízbe a telefon. A szervíz úgy adta vissza a telefont, hogy nem csinált vele semmit ők a hibát nem észlelték. Ha megrázom a telefont olyan mint ha egy kis fém rászkódna benne - rendesen hallható a dolog szabad füllel is. T-mobile csaj se értette, hogy most miért nem csináltak semmit a telóval. Mondtam neki, hogy ez így nem maradhat. Vibramotornál is hallható valami fémes cicergő hang. Vagy a szigetelés nem szakszerű vagy tényleg valami ott maradt benne a szerelésnél, de ez az érces hang zavaró nagyon.
    Ugye a tiéd nem ad ilyen hangot, ha finoman újbeggyel megkocogtatod a felső 1/3 rész közepénél?!
    Most kaptam 4 napot hogy mérlegeljek, hogy vissza viszem - e vagy se. 2 hétig megint teló nélkül leszek. Nem vagyok megelégedve a szervízzel. Teljesen szűz telefont adtam oda nekik és egy tákom bárom módszerrel összeszereltet kaptam vissza. Szóval mindenki vigyázzon a telefonjára főleg ha a Telekomnál van garija, mert nem jó tapasztalattal lettem gazdagabb.
    Más:
    Olvastam, hogy swipe + dragon-t használsz billentyűzetnek. Eselteg egy linket kérhetek? A messenger folyamatosan fagy a hangulatjeleknél, hátha az új bill ezt a problémát megoldja...

Nagyon merül a telefon, melyik rootot ajánlod? Fentebb olvastam, hogy akár 50%-al tovább is bírhatja a készülék, optimalizált fogyasztással. Te most mit használsz?

Új hozzászólás Aktív témák