Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- [K2]: Synology NAS és a felhő
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- weiss: Lakodalom van a mi utcánkban...
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
-
LOGOUT
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
husziahazban
üzenetére
Én durván a megjelnés óta használom, júniusban vettem. Nekem leginkább annyi tűnt fel, hogy az akksi a barátom lett, a kezdeti ellenérzések után.
Egyébként már az EMUI 3.0 -tól is lesznek érdembeli változások.
dragonfx:
Lassan lesz egy összefoglaló, csak nem nagyon volt időm csinálni, meg a gépem is hanyatt esett, szóval volt gondom mostanában... Objektív összefoglalóra gondolok, plusz végfelhasználói véleményekre.Mielőtt véglegesbe bekerülne, ezt felteszem egy blogba, hogy mindenki tudja véleményezni és ha minden rendben van, akkor bekerül a helyére.
Evil Snowman:
Egy várható árat nem tudsz mondani, hogy mire lehet majd számítani a karkötőnél? Sacc sem gond.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 35WN75C-B - 35" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - USB Type-C 60W - AMD FreeSync - HDR 10
- LG 65QNED86T3A / QNED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- Önerő nélkül is elvihető! Részletfizetés. 27 % Áfás számlával Dell Alienware QD-OLED gamer monitor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3841, 92% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z790 i9 14900K 32GB DDR4 1TB SSD RTX 2080Ti 11GB Montech Air 1000 Lite 700W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest