- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Imilenni: Egy kis depi, remélem elfér itt :) 2#
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB M.2 (MZ-V8P1T0BW) vs Samsung 990 PRO 2TB M.2 (MZ-V9P2T0BW)
-
LOGOUT
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
husziahazban #1096 üzenetére
Én durván a megjelnés óta használom, júniusban vettem. Nekem leginkább annyi tűnt fel, hogy az akksi a barátom lett, a kezdeti ellenérzések után.
Egyébként már az EMUI 3.0 -tól is lesznek érdembeli változások.
dragonfx:
Lassan lesz egy összefoglaló, csak nem nagyon volt időm csinálni, meg a gépem is hanyatt esett, szóval volt gondom mostanában... Objektív összefoglalóra gondolok, plusz végfelhasználói véleményekre.Mielőtt véglegesbe bekerülne, ezt felteszem egy blogba, hogy mindenki tudja véleményezni és ha minden rendben van, akkor bekerül a helyére.
Evil Snowman:
Egy várható árat nem tudsz mondani, hogy mire lehet majd számítani a karkötőnél? Sacc sem gond.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 512GB lemezes konzol + 6db játék garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E5470 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Xiaomi Redmi 9 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus B550M R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 SUPER 12GB Be Quiet! Silent Base 601 850W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest