Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz dragonfx #1070 üzenetére

Nah, rég volt időm aktívan részt venni a fórumban (lehet sokak legnagyobb örömére :D ).

Hardverben papíron erősebb, viszont néhány dolgot nem szabad elfelejteni.

1. Tesztekben agyon csalják magukat a készülékek. Van olyan is - már korábban említettem - , ahol a Huawei P7 csal, bár ezt itthon nem nagyon használják.

2. Annyival erősebb a hardvere, hogy ezt max. gyári böngészőnél veszed észre. Viszont itt is inkább szoftveres problémákat látok a háttérben, mint hardvereset. Ugyanis a P7 -nek röhögve kellene böngésznie az Opera -n, ezt amúgy más böngészőben meg is teszi lazán. CM Browser vagy Dolphin.

3. Az LG kilóméterekre sem közelíti meg optimalizálásban a Huawei -t, de sajnos még az Alcatel -t sem. Oké, az Alcatel sokat fejlődött az utóbbi időben, de ez leginkább annak köszönhető, hogy felvásárolták. Én annak idején nagyon bíztam az LG -ben, amikor átpártoltam a Samsung egyáltalán nem problémás működéséről, most pedig az LG sorra azokat a hibákat követi el. Árazásban is.

4. A Huawei P7 -ről szóló cikk dátuma óta már 4 frissítést kapott a készülék, ami igen jelentős a használhatósága tekintetében. Már az első frissítés megoldotta ezeket a problémákat. Ergo, már amikor kereskedelmi forgalomba került, már nem létezett a leírt hibák nagy többsége. Az akksival sem nagyon vannak már gondok, mivel egy idő után beáll, éjjel nekem rendszerint 1, max. 2 százalékot eszik intelligens módban, csak a net nincs bekapcsolva.

Új hozzászólás Aktív témák