- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- antikomcsi: Ázsia Expressz 5
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- sziku69: Szólánc.
- Imilenni: Egy kis depi, remélem elfér itt :) 2#
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
KKrisz751
aktív tag
válasz
#86973952 #10041 üzenetére
Én is telenoros vagyok és előfordul a hiba.
Vagyis néha csipog, recseg 1-2 szer a vonal. Van amikor tárcsázok, és süket a telefon. Leállítom és újra tárcsázok, akkor jó. Eldobni nem szokta a vonalat.
Én mondjuk a B609-re fogom. De a B133 visszatérés után már csinálta. Előtte nem.Asszony is telenoros, bár kártyás, viszont neki sose recseg, sosincs vonal hiba, Igaz neki még nem volt belenyúlva a telefonba, csak root. FW csere még nem volt. A gyárilag felrakott B133 van fent, vagyis amivel vettük.
Ebből a két telefonból, lényegében többet nem is tudok levonni, így nem mérvadó. De mindenesetre érdekes, hogy rom birizgálás nélkülin hibátlan, a másikon meg előjött a hiba. Pedig az enyémen volt visszarakott B133, sőt visszatérés után, ismét szűzen újrarakott B133 is lett feltéve, de a hiba már előjött. Miközben a páromén nincs hiba, még az én kártyámmal se.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Nintendo Switch 2
- Autós topik
- Wi-Fi 7-es ASUS router jött a játékos kedvűeknek
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Androidos fejegységek
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Haditechnika, harcászat
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- További aktív témák...
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15APH8 15 notebook - R7 7840HS 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 6GB WIN11
- Csere-Beszámítás! Garancia! Steam Deck LCD 512GB + 256GB Ajándék Micro SD Kártya!
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
- IPhone 12 Mini 64GB Szép Állapot! Akku:100% 6 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest