- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Kalacskepu: Elrontott Radeon X1950 Pro megjavítása
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- talmida: Változások
- 25
-
LOGOUT
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
hurrikan
addikt
Ma megpróbáltak az utcán kirabolni itt Egerben a ház előtt.
Lementem a kisboltba, visszafele jövet SMS-t jelzett a One, és el akartam olvasni.
Ekkor egy figura kikapta a kezemből és futni kezdett vele, rácseszett mert utolértem, elég robbanékonyan tudok gyorsulni, 7éve vagyonőr vagyok így megszoktam, volt időm gyakorolni tolvaj kergetést.
2 olyan maflást kapott a One élével hogy kifeküdt a parkolóban, ezután fogtam magam és bejöttem nehogy jöjjön a rokonság a bokor mögül xD
Bár a One nagyon bejött fegyverként, szerintem két csík lesz az arcán egy darabig, nem szándékosan, inkább kényszerből használtam fegyverként, hiszen kicsavartam a kezéből és abban a pillanatban azzal kapott, el nem engedhettem a telefont hogy puszta kézzel üssem.
Amint jön tesztre a G pro, beviszem a T-hez és megkötöm azt a q..a biztosítást. Olyat amiben a lopás is benne van. xDsze: bocsi nem neked akart menni válaszként, csak új posztként de mellé nyomtam
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Iphone 15 Pro Max 512Gb
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3328, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3326, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3327, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3323
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-i7 I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Egyedi ékszerdobozka
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3060 Ti 8GB ZALMAN I3 NEO A-Data 650W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3167, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest