- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- sh4d0w: Tele a hócipőm
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitblueduck: RTX 50-es széria PhysX támogatás nélkül. Tényleg akkora probléma?
- moongoose: Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
-
LOGOUT
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
zack
nagyúr
válasz
csacsi67 #8104 üzenetére
Dehogy becsüli meg jobban. A Csajomnak fel kellett mondania a meglévő előfizuját ami 4 éves volt, mert drágábban kapta volna meg, (ráadásul részlet nélkül) az Optimus L9-et, mint egy új előfizető. Így a régit lemondta, és kötött egy újat. Nesze neked megbecsülés. Egy új előfizető akciósabban vásárol, mint egy meglévő stabil, jól fizető ügyfél. Gány egy banda. Én platinás voltam, de nekem se tudtak olyan ajánlatot adni 12k előfizura, hogy ismét hosszabbítsak. De a mostani előfizummal egyik szolgáltató megoldása sem tud versenyezni. Így jártam a legjobban.
(#8102) mumk1
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 1000GB 15.6 új akksi 1év garancia
- iKing.Hu - Apple iPhone 12 Pro Max Prémium Graphite stílus, óriási kijelző és profi kamera 100%
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3276
- iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3430, 91% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest