- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB M.2 (MZ-V8P1T0BW) vs Samsung 990 PRO 2TB M.2 (MZ-V9P2T0BW)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sgr_A: Számítógépeim aktualizálása cseréje
-
LOGOUT
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
tabu3x
tag
Nem olvastam végig mind a - jelen állás szerint - 6502 hsz-t, szóval lehet, hogy már volt téma.
A cikk egyes megállapításai mellett nem lehet elmenni, ki is emeltem:"A kamerás hazardírozás viszont nem feltétlenül érte meg, az Ultrapixel technológia nem váltotta be teljes mértékben a hozzá fűzött reményeket. Gyenge fényviszonyok mellett tényleg érezteti hatását, ám egyéb esetben inkább alulmarad a riválisokkal szemben."
Nem tudom, megnézte-e valaki a tesztképeket egy rendesen kalibrált monitoron, side-by-side, avagy nem.
Azt gondolom, hogy nem.
Nálam ugyanis egyértelműn látszódik, hogy az összehasonlításban szereplő, "hagyományos" koncepciójú Sony képeihez képest nagyságrendekkel jobb a HTC One képminősége. Sokkal teltebbek a színek, sokkal jobban állt be a fehéregyensúly, sokkal jobb mikrokontraszt, kromatikus aberráció pedig egyáltalán nem látható (a Sony képe a faágak körül atomlila). Nem a rendszertáblát kell nézni, hogy olvasható-e (4 megapixel akkor sem versenyezhet egy 8-38 MP képpel ebből a szempontból, ha azt leskálázzák), hanem mondjuk a fatörzs erezetét, vagy a leveleket.
A szerkesztőségi képek esetében pedig megint csak rossz példa a viszonylag homogén dobozok kinagyítása, mert ott nincsen részlet, amit meg lehetne jeleníteni. Bármilyen más részletet választva itt is egyértelmű, hogy a HTC képei állva hagyják a Sony képeit, már ami a minőséget illeti.Csak ennyit akartam:-)
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB M.2 (MZ-V8P1T0BW) vs Samsung 990 PRO 2TB M.2 (MZ-V9P2T0BW)
- SörcsaPH!
- Gumi és felni topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- iPhone topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- 24 hónapos PlayStation Plus Premium előfizetés a legolcsóbban, egyenesen a PlayStation-től!
- Samsung Galaxy S22 Plus / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Ventillátorok és tápkábel modding kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- Apple iPhone 16e 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest