- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Imilenni: Egy kis depi, remélem elfér itt :) 2#
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
-
LOGOUT
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
tabu3x
tag
Nem olvastam végig mind a - jelen állás szerint - 6502 hsz-t, szóval lehet, hogy már volt téma.
A cikk egyes megállapításai mellett nem lehet elmenni, ki is emeltem:"A kamerás hazardírozás viszont nem feltétlenül érte meg, az Ultrapixel technológia nem váltotta be teljes mértékben a hozzá fűzött reményeket. Gyenge fényviszonyok mellett tényleg érezteti hatását, ám egyéb esetben inkább alulmarad a riválisokkal szemben."
Nem tudom, megnézte-e valaki a tesztképeket egy rendesen kalibrált monitoron, side-by-side, avagy nem.
Azt gondolom, hogy nem.
Nálam ugyanis egyértelműn látszódik, hogy az összehasonlításban szereplő, "hagyományos" koncepciójú Sony képeihez képest nagyságrendekkel jobb a HTC One képminősége. Sokkal teltebbek a színek, sokkal jobban állt be a fehéregyensúly, sokkal jobb mikrokontraszt, kromatikus aberráció pedig egyáltalán nem látható (a Sony képe a faágak körül atomlila). Nem a rendszertáblát kell nézni, hogy olvasható-e (4 megapixel akkor sem versenyezhet egy 8-38 MP képpel ebből a szempontból, ha azt leskálázzák), hanem mondjuk a fatörzs erezetét, vagy a leveleket.
A szerkesztőségi képek esetében pedig megint csak rossz példa a viszonylag homogén dobozok kinagyítása, mert ott nincsen részlet, amit meg lehetne jeleníteni. Bármilyen más részletet választva itt is egyértelmű, hogy a HTC képei állva hagyják a Sony képeit, már ami a minőséget illeti.Csak ennyit akartam:-)
Új hozzászólás Aktív témák
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen videókártyát?
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Futás, futópályák
- TCL LCD és LED TV-k
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Wi-Fi 7-es ASUS router jött a játékos kedvűeknek
- További aktív témák...
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia (ELKELT)
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest