- Adonimus: 1,5 hónapja dohányzás nélkül. E-cigi a megoldás!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
- mefistofeles: A 15 centi nagyon rövid.........
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
g0n21
senior tag
válasz
spawn21 #6617 üzenetére
A hOX-nál egyből feltettem mindent, mert bíztam az üzemidő javulásban, ami nekem a 4.1-nél pont fordítva sült el.
Nem érzek olyan változtatásokat a home gomb kivételével, amire annyira ráizgulnék, és a 4 óra kijelző, 2 óra telefon, mindez 14-16 óra alatt nekem elég, nem mondom, maximalista vagyok, javulhat, nem bánnám, de előbb tegye fel szépen mindenki, és ha már van egy hónapos tapasztalat, akkor jöhet.
Főleg, hogy mivel a helium nálam egyszer nem tudott normális mentést csinálni, rohadtul nincs kedvem újra belakni a telefont egy fr után.
u.i.: gyorsbeállítások nem érdekelnek, egyet lapozok a home screenen, és ott van a BT, GPS, WIFI, hotspot gyorskapcsoló.
Ilyen képernyő elforgatás, meg háttérvilágítás állítás, stb, semmi szükségem rájuk.
Új hozzászólás Aktív témák
- Szép állapotban levő Apple iPhone 15 256GB / 12 hó jótállás
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3210, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest