- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Sencor SMC BS30 aktív hangfalszett bemutató
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- mefistofeles: A 15 centi nagyon rövid.........
- Eztis_Aztis: Hogyan tovább....
- pr1mzejEE: Viszlát CoD2, CoD4, CS:GO!
-
LOGOUT
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Badboys
őstag
válasz
TheProb #6326 üzenetére
Pedig annak ott kell lennie. én úgy csináltam ringtone mappába a csengőhangomat és a notification mappába tettem a jelző hangot. Semmit sem írtam sehova a belső tárhelybe és működik a csengő hang és a jelzőhang is.
Más:
Nagyon kezd már a t@köm tele lenni ezzel a samú meg almás összehasonlításokkal. Nyissatok egy másik kibeszélő topikot és ott kellene vesézni kinek mi nem teszik.. Akinek ez így nem jó nem köteles megvenni van más alternatíva is. Csak már kezd idegesítő lenni 2-3 ember nyavalygása. Valakit már elzavart a mód erre jöttek megint páran és lassan másról sem szól az egész oldal csak erről a 2-3 ember párbeszédéről.yodee:
A gyors bolt jobb alternatíva. Gariztatásnál,ha esetleg kellene azok ingyen elviszik tőled és javítás után ingyen vissza viszik. nem kell vele bajlódni és kapsz addig csere telefont igaz nem Onet,de adnak valamit.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5 i5-12450HX, RTX 4060 (1db , utolsó ... aki kapja ...)
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 Pro NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- LENOVO Legion Y530-15ICH - 15,6" FHD IPS - i7-8750H - 8GB - ÚJ 512GB SSD - Win10 - GTX 1050 Ti
- PS Plus előfizetések
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest