- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha – bevezető - igényfelmérés
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
TheProb
veterán
Köszi a választ mindenkinek aki írt ezen témával kapcsolatban de így se látszanak. Próbáltam h a gyökérben lévő adott mappákba rakom be, próbáltam a ringtones-on belüli mappákba is (kis-nagy kezdőbetűvel is) és semmi, újraindítás is volt. Nem értem, pedig sima .mp3 fájlok...
Még vmi:
4. Újraindítás után visszaállt a gyári keyboard és nem tudom az istenért se beállítani a slideit-et, be van pipálva az adott beállítási fülbél, htc sense-en bellül nem lehet megadni és ha pl írnék se látok beviteli mód beállítási lehetőséget :/5. vmiért hiába adom ki weben a play-ből, hogy telepítse adott appot a telóra, nem kezdi el a letöltést, tegnap este még ment.
(#6323) F_Gergely: Én is pont erre döbbentem rá, idáig éveken keresztül 1 sony fülest használtam amit az egekig istenítettem, hogy milyen jól szól (atom basszussal), de be kell valljam ez a gyári füles kicst ugyan de megveri. Csak pislogtam, főleg, hogy az előzetes tesztekben kb. mindenki lehúzta mind hang, mind anyagminőségre.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Ízléses lett a Drop kompakt, vezeték nélküli klaviatúrja
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- OLED TV topic
- Hardcore café
- BestBuy topik
- Nők, nőügyek (18+)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- E-roller topik
- Autós kamerák
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó iPhone 14 Pro 128GB Black Karcmentes
- Xiaomi Redmi 12 4/128GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S24 128GB Onyx Black Megkímélt állapot, 100% akku!
- Samsung Galaxy A53 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciáva
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN I3 NEO 650W
- Asus 14 Zenbook UX425E FHD IPS i7-1165G7 4.7Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest