- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- hdanesz: 50. Debrecen Nagydíj - nemzetközi salakmotorverseny - életemben másodjára
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xaels
félisten
válasz
csgabi1986 #5090 üzenetére
A leejtés ellen a legjobb ellenszer, ha az ember nem kapkod. Nem kell görcsösen tartani tőle.
(#5091) TheProb: nem egy hűdenagy minőség, maga a tok könnyen karcolódik úgy vettem észre viszont ezt nem sajnálom. Az általam linkeltet vettem és az árban benne volt a fólia és a kapacitív stylus is, bár ez utóbbi meglepetésként ért a csomagban. A fólia egyébként még nem került fel.
(#5094) stilo18: One X-hez képest minden téren jobb lett. A kamerával sokkal könnyebb értékelhetőt alkotni felbontás ide vagy oda. A hangja is sokkal jobb. Egyedül a Sense5-el kapcsolatban van hiányérzetem 1-2 dologban meg a Blinkfeed-et sajnálom, hogy a tartalom elég korlátozott pedig jó lenne. Most belakom még, használom 1-2 napig és utána nekiesek egy kicsit jobban kivesézni a lényegesebb dolgokat.
(#5095) -=Ghost=-: igazad van az egy tényleg egy Highlight videó amiket a Zoe-kból rak össze.
(#5106) blt.62:
Optimus G. Ja ami egy kiköpött Galaxy Note klón.Ja azt hittem a "Pro" verzióra gondoltál. A sima G biztos, hogy nem jobb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gaming notebook topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Videó stream letöltése
- Véletlenül kikerült az FSR 4 forráskódja a GitHubra
- Ezek az új Google Pixel cuccok hivatalos magyar árai
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Melyik tápegységet vegyem?
- Hálózati / IP kamera
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB NZXT H710I Be Quiet 650W
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500 SSD
- Akció! Gigabyte Vision Z590 D Wi-Fi Alaplap! LGA 1200!
- AKCIÓ! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest