- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- bitblueduck: RTX 50-es széria PhysX támogatás nélkül. Tényleg akkora probléma?
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nazara
őstag
válasz
Klaus Duran #32272 üzenetére
Én egy i4S-t próbáltam ki az M7 és az M8 között, ami nagyon tetszett, de megvoltak a korlátai, hiszen egy hároméves készülékről van szó. De egy i5S nagyon fasza lehetne, csak hát az ára... Meg persze nem biztos, hogy bejön neked az iOS. Ezen kivül a Sony Z3C is partiban volt, de az végül drágább is lett volna, plusz nem egy hTc.
(kijelző fakó, dizájnra nem annyira jött be) Most pedig nagyon eretnek leszek, de nekem a SG Alpha is adta külsőre, de a táccswiz és az ára miatt elvetettem a dolgot.
Elsőre az M8 óriási volt, pedig csak egy hónapig használtam a 4S-t, de mostanra sikerült visszaszokni a méretéhez. Nem nagyon fogok mást venni, csak hTc-t, mert mindig visszahúz a szivem, nem birok elszakadni tőlük.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mikrotik routerek
- iPhone topik
- A firmware okozhatja a Windows 11 augusztusi frissítésével kapcsolatos SSD-hibát
- Gyúrósok ide!
- iPad topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Subaru topik
- Bundle topik
- További aktív témák...
- Bontatlan Samsung Galaxy A17 5G 8/256GB Dual sim mobiltelefon
- iPhone 17 - összes tárhely és szín bontatlan, független - 1év Apple garancia - Szept 20
- iPhone 17 Air - összes tárhely és szín bontatlan, független - 1év Apple garancia - Szept 20.
- iPhone 17 Pro - összes tárhely és szín bontatlan, független - 1év Apple garancia - Szept 20
- iPhone 17 Pro Max - összes tárhely és szín bontatlan, független - 1év Apple garancia - Szept 20.
- AlzaPower M7503CA Fast Charge 100W
- Dell Latitude 5420 i7-1185G7 16GB 512GB magyarbill. 1 év garancia
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó ÚJ White Shark Commandos mechanikus gamer billentyűzet / 12 hó jótállással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest