Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- tordaitibi: Chatcontrol
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Bitfenix Outlaw
- ldave: New Game Blitz - 2025
-
LOGOUT
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bounty
tag
Sziasztok!
Pár napja boldog (vagy nem boldog?) tulajdonosa lettem én is egy HTC ONE- nak. Előtte Xperia Ray-em volt ami még így 3 év után is bírja 2 napig normál használat mellett (tudom gyenge hw, stb...) Ezért kicsit hátbavágott a HTC üzemideje. Nem vártam tőle azt amit a Ray-től, mert olvastam teszteket és tisztában voltam vele, hogy jobban zabálja az akksit, de ez akkor is sokkolt elsőre. Aztán utána olvasgattam itt a fórumon és rájöttem, hogy abszolút nem normális az amennyire az én készülékem merül. Csináltam egy tesztet ami röviden arról szól, hogy levettem a töltőről ma reggel és 2 órával később ránéztem mennyire merült le az akku. Közben ott pihent a szekrényen, csak háromszor nyúltam hozzá, hogy megnézzem a töltöttséget. Tehát 2 óra tétlenség után, gps és wifi nélkül, úgy, hogy az energiatakarékos mód be van kapcsolva és elvileg még az adatkommunikáció is kikapcsol ha kikapcsol a képernyő, 14%-ot esik a töltöttség. Mi lehet a gond? Hallot, olvasott már valaki hasonlóról? Mit tehetek? Ez egy picit brutál szerintem. Délutánra akkor is lemerül, ha hozzá sem nyúlok. Ja, amit még érdemes lehet tudni, hogy független, bontatlan dobozban jött és egy régebbi android volt rajta sense 5.5-tel. Ezért, meg azért, hogy talán lesz rajta Magyar nyelv, rögtön frissítettem. Az akku 25% körül volt ezért töltőn volt közben. Most 4.4.2 van rajta és sense 6. A magyar nyelvet pedig Morelocale2-vel állítottam be.
És íme két kép:
IMG:http://prohardver.hu/dl/upc/2014-11/09/55909_dcxel0hvrbapaypf_screenshot_2014-11-09-09-14-25.jpg
IMG:http://prohardver.hu/dl/upc/2014-11/09/55909_k5pfseuk1owojghp_screenshot_2014-11-09-09-14-37.jpg
Új hozzászólás Aktív témák
- Gumi és felni topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Óra topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Wise (ex-TransferWise)
- 4K felbontású, 240 Hz-es OLED monitorokkal köszönti az őszt a Lenovo
- Automata kávégépek
- Villanyszerelés
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Túra és kirándulás topic
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro (használt, Független, 128 GB, 8 GB RAM, sivatagszínű titán)
- Google Pixel 7 Pro (használt, Független, 128 GB, 12 GB RAM, Fekete)
- Apple iPhone 15 Pro 128GB Fehér Titán Színben 100% Gyári Akkuval 6 Hónap Jótállással
- iPhone XR 64GB Független/1 hónap gar./Akku 80%/p4442
- Apple iPhone 14 128GB, Akku: 85% Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022
- Eladó ÚJ White Shark Commandos mechanikus gamer billentyűzet / 12 hó jótállással
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2137
- Samsung Galaxy A04S 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest