Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bambano: Bambanő háza tája
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xaels
félisten
válasz
enginev3.0
üzenetére
A Desire család legalján nincs igazi Sense, de az tényleg nagyon az alja.
(#31302) batai15: azért azt tegyük hozzá, hogy téged közel sem a Desire 210-es szint érdekel. A MA-s ármegnyílvánulásokat meg inkább ne is vedd figyelembe. Egyik esetben sufniárat néznek, másikban meg a lehető legdrágább gyártói garisat. Komolyan mondom, számomra egyre kiábrándítóbb, hogy nem képesek fejlődni, nincs konkrétabb akkuteszt sem csak beböfögik a teszt legvégén. Az árral sem bánnak rendesen, össze-vissza veszik az értékeket.
-
batai15
félisten
válasz
enginev3.0
üzenetére
Jajj ne oktassatok már
nem egy telefonom volt már htc is. Jól ismerem, mindenek előtt pedig nem kérek az elfogult fanboy szövegből. Én Hétköznapi tapasztalatokra vagyok kínváncsi nem arra hogy ez szifon ,htc stb me ez a legjobb! tessék nincs sense
[link]
ennyiért ez a telefon ?
No szóval köszi, de tényleg csak nem elfogult vélemények érdekelnek.
Nem azért jöttem ide hogy jöjjön az oktatás. Jó ez a telefon nem vitás ezért is érdekel, me szrt nem veszek .
Új hozzászólás Aktív témák
- 2db Apple Lightning - jack átalakító eladó egyben 1999 Ft
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Új Steelseries Arctis Nova pro vezetékes gamer fejhallgató
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
nem egy telefonom volt már htc is. Jól ismerem, mindenek előtt pedig nem kérek az elfogult fanboy szövegből. Én Hétköznapi tapasztalatokra vagyok kínváncsi nem arra hogy ez szifon ,htc stb me ez a legjobb!