- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: AOMEI Backupper Professional Edition: Lifetime Subscription
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha – bevezető - igényfelmérés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
-
LOGOUT
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
s3nsitivity
addikt
válasz
capulet75 #31399 üzenetére
Jó. Látom nem találjuk meg a közös hangot.
Jó neked, nálad mindig elfér egy gép is. Örülj neki. Bár én nem járok katonai sokzsebesben.
Általában fari 4 zsebbel ami annyiban ki is merül, hogy: kulcs, füles+zsebkendő,tárca,telefon.
Nálam ennyi cucc szokott 90%-ban elférni.
És sejtem nem vagyok vele egyedül.
Ha konkrétan fotózni megyek akkor viszem a DSLR-t ebben egyet értünk.
De ha nem én akkor is szeretek értelmes képeket csinálni, így igen is számít a telefonom fényképezési minősége. Ennek egyik oka, hogy nincs keretem egy kompakt gépre ami jobb lenne a mindenkori telefonomtól a másik meg az, hogy ha lenne se tudnám hova tenni.Nálad elfér mindig, van rá pénzed. Nagyon jó neked, gratulálok.
Viszont nem ez a többség.
A múltkoriban volt Elevaten egy felmérés, hogy ki milyen kütyüket hord magával, valami 80% környéke csak telefont.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 14 Pro 1TB Deep Purple Hatalmas tárhely, 100% akku!
- Samsung Galaxy A34 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Mini 256GB Kártyafüggetlen, fekete színben, 3 hónap garanciával
- Honor X6a 4/128GB, Újszer, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12/512GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3230
- Samsung Galaxy A52 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Samsung Galaxy Book2 NP750XED i7-1255U 16GB 512GB GARANCIA: 1 ÉV
- Logitech MX Master 3 for MAC vezeték nélküli egér
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest