Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- VHS digitalizálás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- CaNNa3IS: Kis előkarácsonyi muzsika csak nektek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Ennél jobb Windows 7 Aero Skin nem igen van Windows 11-re (WindowBlinds 11)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
-
LOGOUT
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szakiii
addikt
Hát lehet hogy az a sony nem csinál jó képet de vegyünk egy s2-t (igaz az régen csúcs teló volt, de jó régen) mérföldekkel jobb. Nekem ez az egy gondom volt csak a one-al de ez tényleg az és sajnos nem lehet vele mit kezdeni a kamera modul gyenge benne, ha nem az lenne akkor tényleg a legjobb teló lenne a piacon én se váltottam volna de nem az. Így inkább elfogadok 1-2 mikro lagot ami one-on tényleg nincs. Még sd kártya foglalat hiánya ami fájó de 32 gigával már el lehet lenni
. A kijelzője is szuper, szóval én elfogadom hogy tényleg SZINTE hibátlan de van hibája mint minden más telónak...
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító cikk
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 13 2020 M1 8GB 256GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP 250 G5 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! 10TB WD Purple Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- HP ProDesk 600 G5 i5-9500 8GB 256GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
. A kijelzője is szuper, szóval én elfogadom hogy tényleg SZINTE hibátlan de van hibája mint minden más telónak...