Hirdetés

2024. május 10., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2022-05-29 11:46:35

LOGOUT.hu

HTC 10

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#3962) ferob válasza kekkola (#3961) üzenetére


ferob
őstag

Javításra való leadás után a szerviznél vagy visszaérkezéskor a munkalapon levő adatok között sehol nem tűnik fel a Telemax mint partner, de még náluk érdeklődve se lesz nyoma a készüléknek.
Bár nem volt szolgáltatóval dolgom mióta a cseh szerviz lecserélése miatt a románoknál javítják a készülékeket, de nem valószínű, hogy ez változott volna.
Mellesleg egy ügyintézőnek nem sok fogalma lehet róla, hogy hova és hogyan küldik a készülékeket, mert ők is csak továbbítják házon belül.
A lehetőség bárkinek adott volt és ez a mai napig megvan, hogy valaki közvetlenül a szervizhez juttassa el a készülékét javításra, ehhez nem feltétlen kell igénybe venni a Telemaxot, mivel ők csak logisztikai partnerek, akik főként a független forrásból származó készülékeknek egyfajta átvevőhely hálózatként működnek, hogy országon belül megoldott legyen a garanciális javítás lehetősége.
Ez pontosan olyan partnerség, mint a Telemaxnak a GSM boltok/szervizek, akik konkrétan az átvevőhelyek, ehelyett adott a lehetőség bárkinek, hogy akár közvetlen Budaörsre vigye.
De ezt továbbvíve, szóba jöhet a Budaörsi közvetlen leadás helyett, hogy netán a romániai utazása során valaki a gyártói szerviznél adja le.

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.