- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
Donki Hóte
veterán
Két androidos telefonon is tud ugyanakkor, ugyanarra a címre más utat tervezni a waze
Tavaly mentünk Rómába kocsival, nem jártam se Szlovéniában, se Olaszországban az elmúlt 10 évben autóval, így gondoltam, hogy milyen jó lesz, hogy segít a waze.Előzetesen ránéztem egy nyomtatott térképre, így nekem volt a fejemben nagyjából egy útvonal, de a waze nem azt mutatta. Mondtam az asszonynak, hogy nyomja már be az adatokat ő is a telefonjába
Na, neki egy harmadik verziót tervezett a waze
Dehát így kell a parasztnak, aki terveztet a telefonján egy utat a waze-val, az tudja merre kell menni
Aki viszont többször is megpróbálja, az magára vessen
-
Drughi
addikt
LOL és tényleg.
Csak érdekes, hogy sose választok hangot, nem mélyülök el ennyire a beállításokba és az előző telefonon nem volt iylen gond, sőt a cégesemen sincs, pedig arra most raktam fel nemrég.
-
Essejó
veterán
Bocs, ezt nem tudtam. Ugyan a közelében lakok, de nem járok naponta arra, csak gondoltam, hogy megemlítem.
-
Laslow
senior tag
Ebben igazad van, de nem ez a jellemző. Sőt, pont ismétlődő saját tapasztalat, hogy 80-ra korlátozott autópálya szakaszon tempomattal Waze szerint 80-nal haladva a külső sávban az engem utolérő kamionok villognak és dudálnak rám. (Ha van rá lehetőség, bemegyek a belsőbe míg leelőz, de jellemzően a belső sávban folyamatosan puskagolyóként suhannak el mellettem az autók, a kamion viszont nem mehet be a belsőbe hogy leelőzzön engem.)
-
Pulsar
veterán
Igen, ezt jól gondolod
A két pont között, ami ugye egy egy koordinátapár, kiszámolni a távolságot a Haversine-formulával gyorsan ki lehet. Illetve az útvonaltervezés folyamatát kb úgy képzeld el, mint két egymás felé közeledő villám. Több szegmensen, több irányba keresi a lehetőségeket, de a két pont közötti irány egy jó kiindulás, hogy pl ne az ellenkező irányba kezdjen el a keresni. És akkor itt jönnek az olyan problémák a tervezésbe, mint a Balaton északi és déli partjai közötti útvonaltervezés és hasonlók 
-
focvis
veterán
Köszönöm az infót!
Az 5.4.5.0 verziót hibátlannak éreztem, ma reggel frissítettem 5.5.0.1-re, eddig nálam is OK.
Nem száguldozom, csak lendületesen haladok.
A fejemben van, hogy telepítsem a Chuppitot, egyszer sort kerítek még rá.
-
whbear
őstag
Szerintem szerver oldali a probléma. Igaz, nincs konkrét infóm róla.
-
focvis
veterán
Hálásan köszönöm a közösség nevében is!
-
Pulsar
veterán
Köszi, király vagy
(Most bezzeg betölt nekem is
)axioma: Neked is köszi
hódmaci Köszi, lezártam

-
Debilon
addikt
érdekes, ha tényleg ilyesmi volt náluk
(nem a hajszárító
) -
Oldman2
nagyúr
Ilyen esetekben az adott apk-n ki kell cserélni a Signature-t, onnantól kezdve nem fog frissülni az.
-
Dolphine
addikt
Apk-t tettem fel és az akar frissülni, igaz, nem a chuppito verziót. Amit próbaképp feltettem, az nem működött!

-
whbear
őstag
A Chuppito-nak van saját fóruma de a letöltési rész az támogatás után elérhető. Tehát ez úgymond hivatalos forrás. A cloned verzió is megjelenik egy fix helyen hová a modder felteszi mikor van új Chuppito. Az viszont nem annyira publikus.
Chuppito 5.4.5.0 cloned version
--> normal download -
baloo79
tag
Mivel a Chuppito mod nem hivatalos, szerintem ne várj hivatalos forrást..

-
zeon.hu
nagyúr
Illetve van a régi (ma már nem tudom, jó-e még), zipsigner-el újra aláírt megoldás.
Annak idején sok alkalmazásnál csináltam. -
Essejó
veterán
Érdekes de Andris érthetően mondja amit kell, míg a csajok meg nem.
-
No.01
addikt
Lehet kisse tulreagaltam...
Lotti szerintem tulon-tul gepies, Dori organuma lenyegesen kellemesebb, de nagyon attol felek, h a korabban elorejelzett dolog valosagga valik es a Waze ugy fog tenni ahogy a sogoreknal is... remelem nem lesz igazam mert itthon azert sok indokolatlan kirakott vagy kifelejtett sebessegkorlatozo tablahoz kotheto trafi van es videkikent az uj BPi fixekkel sem vagyok tisztaban.
Nem vagyok notorius gyorhajto, de nemcsak 30-nal, de 50-nel is konnyu a forgalom ritmusat kovetve belecsuszni es onnantol mar csak reszletkerdes, h +1km/h vegett kapod a csekket vagy +6km/t vegett. -
whbear
őstag
Szerintem ki lehet külön kapcsolni a Play-ben. Alkalmazás oldala, jobb felső sarok 3 pont, enable auto update, pipa ki.
-
Qru
MODERÁTOR
Nálam tegnap frissült a Waze, szóval könnyen lehet.

-
Essejó
veterán
Bár úgy lenne, tegnap volt egy hosszabb utam sok megállással. Minden egyes motorindításnál eljátszani vele, hogy a telefon is ki legyen hangosítva és a Waze is szóljon, a puttonyom teli volt délutánra vele.
-
lacentos
tag
Elképzelhető az is. Én mondjuk nem igazán variálok régebbi verziót használok Csilla hangjával minden működik kamerák mondása stb.
Kocsiban AA vezetékkel. Waze frissítéseket kihagyom csak a térképre vonatkozót frissítem. -
Essejó
veterán
Nekem sajna ugyanazt produkálja mint a gyári. :(
Nekem egy rutin fut le az S22+ban amikor indítom az autót, a telefont felkapcsolja a fejegységre a kihangosítés miatt, és indítja a Waze-t.
Azt a rutint szerkeszthetem.
Addig már eljutottam vele, hogy a Waze elindul és a telefon saját hangszóróján szól, és a telefon felkapcsolódik a fejegységre, de azzal a lendülettel le is kapcsolódik. Szóval még kisérleteznem kell a rutinnal.
-
Đusty
addikt
"wazerek"
kösziMilyen mókolt verzió? Elérhető valahogy? Az jó lehet?
-
Donki Hóte
veterán
És Essejónak is!
Köszönöm a tippet, holnap kipróbálom az autóban
-
whbear
őstag
Első amit kikapcsoltam. Ugyanarra az útvonalra a Google Map ésszerű utat tervez. Ez szerintem nem véletlen, hanem így terelik át a népet a beszántás előtt, hogy ne sajnálja senki mert úgyis sz@r volt. Legalább a megyei matrica rendszert átemelnék már és tényleg nem lenne mit sajnálni. A fekvő rendőr jelzőt vagy az állandó köd jelentést vagy a sok fals traffit?
-
Essejó
veterán
Nekem a Karácsony előtti héten kezdte a suttogást Andris. Az újratelepítés egy alkalomra megoldotta, de azóta megint csak suttogva közli, hogy indulhatunk. A telefon hagszórókán szóljon meg azért kellett eddig mert a Prius+ban nincs AA viszont a telefont BT-felcsatolja a médiára és úgy működik a kihangosítása, viszont a Waze-t nem, ergo néma volt. Most átállítottam Lottira és kikapcsoltam a telefon hagszóróján szóljont, nemsokára megyek el itthonról, kiderül majd, hogy működik-e.
-
Rick4
félisten
Lassan jó lenne összefoglalni, mi a chupőpito előnye, mik a változások, mert most olyannak tűnik, hogy karácsonyra picit összeszedték magukat.
Nálam megszűnt a hang gond, nincs már "méter múlva", hanem rendesen mondja, a trafi mindegy, mert betartom a szabályokat, mondjuk ha egyet pittyenne, az is jó, de ettől még marad Dórin, illetve a navi és a zene külön szabályozhatósága nem létkérdés, de nagyon nagy előny.
Ha a chuppito a régebbi változatra épül, amiből ezek közül egy is a problémás, akkor nekem nem biztos, hogy ér annyit, hogy mókoljak vele.
-
whbear
őstag
Működik. Csak annyi történik vele, hogy a csomag át van nevezve com.wten-re. Derrin csinálja, innen megbízható.
Cloned version -
retesz147
addikt
Nálam ma elkezdte azt, ha be van állítva, hogy "Mindig a telefon hangszóróján szóljon", akkor a beszédhangszórón szól iszonyat halkan.
Ha ezt kivesz, akkor újra kell indítanom a Waze-t, hogy a a telefon rendes hangszóróján szóljon normál hangerőn.
Évekig így volt beállítva, szólt rendesen, ma valami megint változott, pedig a progi nem frissült.
Nálad nem ez lehet?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen légkondit a lakásba?
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Mesterséges intelligencia topik
- BMW topik
- További aktív témák...
- Dobozos DELL Inspiron 16 Fémházas Multimédiás Laptop 16" -30% Ryzen 7 8840U 8mag 16/1TB FHD+ IPS
- Új Dobozos Lenovo Thinkpad P14s G5 Workstation Laptop 14,5"-60% Ultra 7 165H 32/512 RTX 500 3K 120Hz
- OH Új Dobozos Dell Latitude 3450 "KIS TERVEZŐ LAPTOP" 14" -40% i7-1355U 16/256 NVIDIA MX570A 2GB FHD
- Milwaukee Switch Tank
- Honor 600 Lite 5G Dual SIM 8+256 GB Sprout Green
- BESZÁMÍTÁS! Akár részletfizetés 0% THM ÚJ Intel LGA 1700 processzorok 3 év garanciával 27% áfaval
- GAMER PC! Intel i9-12900KF / RX 7900 XTX / 32GB DDR4 /1TB Gen4 / B760 /1350w Platinum! BeszámítOK
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Samsung Galaxy S23+ 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)