- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
WhiteWalker
nagyúr
-
baloo79
tag
"Arról nem is beszélve, hogy Miklós felé a Csepeli útról folyamatosan át akart vinni a Rákóczira. Értem én, hogy matrica nélkül tervezett, de nem értem miért arra vezetett volna a jobb útvonal."
Mert a II. Rákóczi F. út (szerinte) jobb minőségű (legalábbis a Lámpás úttól), mint a Csepeli út.
-
Rick4
félisten
-
Rick4
félisten
-
focvis
veterán
Lehet, félreértem, most kíváncsiságból feltettem iPadre (= tablet) a Waze-t, és nekem működik. Csilla* beszél.
Ezt a linket használtam, amit amúgy Androidról küldtem (#19227).*"Üdvözöllek, Csilla vagyok, mehetünk."
Ettől függetlenül, kényszerűségből, a traffik miatt Lottit hallgatom az autóban.
-
Rick4
félisten
-
petir
senior tag
-
whbear
őstag
-
Rick4
félisten
-
whbear
őstag
-
whbear
őstag
-
Rick4
félisten
-
Pulsar
veterán
ja, igen, oké, én írtam rosszul, mert ezzel már egyszer találkoztam, de olyat nem tudsz így beállítani, hogy pl Pest megye matricád van, de mondjuk Fejér nincs, és Siófokra tervezel. De persze, jogos

Oldman2: Nem kell beállítani semmit, egyszerűen tervezel, és tervez matricás úton is. Csak ezt nem tudod testre szabni.
-
Oldman2
nagyúr
-
Oldman2
nagyúr
-
Pulsar
veterán
-
Rick4
félisten
Nyilván, ezért is írtam, hogy minden bizonnyal a tervezéssel van baj, és amúgy lehet arra menni. Nálunk is volt ilyen, mikor az M7-est a balatonkeresztúri pihenőnél elkezdték felújítani, simán fel lehetett hajtani, viszont a progam mégis azt mondta, menjek Balatonfenyves felé, és ott hajtsak fel. Arra 3 kmrel rövidebb az út, azonos az idő, de kb 12 km-t nem pályán mész. Ilyenkor bizonytalanodhat el, hogy melyik a jobb, de érdekes, hogy mióta vége a felújításnak, ismét a hosszabb , de több pályát tartalmazó úton akar vinni. Néha nem érteni, miért erre, vagy miért arra vinne.
-
Rick4
félisten
-
koxkids
őstag
-
Debilon
addikt
-
Rick4
félisten
Most jól tudja, nem tudom, ez a bejelentés óta oldódott-e meg, de akkor a fő utcán végighaladást, meg a z egy jobbra kanyart kanyart kifelejtettük, és megpróbáltuk kicsit bonyolítani, a waze utasításainak megfelelően a Zrínyi utcán mentünk, ami kb mint egy autó, olyan széles, a minőség meg hát..

Érthetetlen, hogy ezeket miért nem látják, és miért nem akarják megcsinálni a waze-nél?? Ha ott lakom, nem kell a waze, mert tudom, merre jó menni! Pont azért használom, mert valahol, ahol nem vagyok ismerős, szeretnék közleledni!
A baloldali a Zrínyi, ahol végigvitt, a jobbos meg a Fő utca, ahol vinnie kellett volna..

Zrínyi másik oldalról.. Látszik, hogy 50m után beton táblákra vált az útfelület....

-
Rick4
félisten
Ezt én már évek óta mondom, a kedvencem a Vésztő nevű kistelepülés Békés megyében, ahogy este 10-kor senki se volt az utcákon, így a faluközpontban egy sima jobbkanyarral a széles útról lefordulva a főutcára, jobbra, de nagyobb ívben lehetett volna fordulni, azaz egy fékezéssel már keresztül is autóztam volna, de nem, egy betondarabokból összetákolt szélső utcán végig, aztán jobbra- balra, jobbra- balra. Nem tudom, méterben volt-e egyáltalán előny, de hogy időben nem, az tuti. Megcsinálja ugyanezt a cseheknél este 11-kor, Megcsinálja bármikor Ócsán, hogy a Bajcsy- Zsilinszky helyett levisz a kis utcára a házak közé, és pont úgy, mint nálad, 2m széles gagyi úton, parkoló autók között sasszézik az ember! Igaz ott jelentettem az anomáliát, és talán át lett téve célforgalomra az utca, de hogy az alap tervezési paraméter a józan ésszel szembe menve nem a logikus paramétereket veszi alapul (200m előnyért nem csinál senki sem 1 helyett 6 kanyart) vagy nem visz le sokadrendű útra 500m kerülő alatt) az full nonszensz.
-
hódmaci
senior tag
Na erre én is kíváncsi lennék. Mármint az alternatív kiválasztásra
Anno én is egy hosszabb útra indultam.
Az útvonal tiszadobon keresztül vezetett volna a pontomhídon. Mivel utánanéztem így tudtam, hogy le van zárva ezért másik útvonalat választottam.
Nem ismertem a környéket így sajnos teljesen a wazéra hagyatkoztam. Na találjátok ki jártam e aznap hajnalban tiszadobon.
Szerintem az lehetett a gond, hogy meg álltam tankolni ami nem volt betervezve szerinte. Így vissza is dobott a "rövidebb" útvonalra. -
viktorhu
veterán
-
chatran
őstag
Így van én is az általad ajánlott útvonalra gondoltam (Fehérvár-Dunaújváros/Dunaföldvár-Kecskemét-Békéscsaba). Fura, hogy ezt nem ajánlja fel a Waze, ha fel is ajánlja az alternatívákat nem visz rá az 52-es útra, hanem elkerüli, ezzel jócskán meghosszabbítva az utat.
A google simán hozza a fenti útvonalat. -
leslieke
Jómunkásember
-
Chris0321
veterán
Nekem annyiból van szerencsém, hogy itt lakom az M4 tervezett útvonala mellett így nekem közel lesz és mehetek akár Debrecenbe, akár Szolnokra vagy messzebb végig. Persze majd ha elkészül mert a szolnoki elkerülőt sem adták még át. Az M47-essel nem tudom mi a helyzet, egy ideje nem hallottam róla semmit.
-
Chris0321
veterán
-
MtHq
tag
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Telekom mobilszolgáltatások
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
- 100.000 ft tól elvihető RÉSZLETRE Lenovo Pro 7 16IRX9H 4090
- G.SKILL Trident Z5 Neo RGB 32GB (2x16GB) 6000MHz CL30 - Alza élettartam garancia
- Palit GeForce RTX 4070 Ti SUPER GamingPro OC WHITE 16GB - Alza garancia 2027.11.10 - BESZÁMÍTOK
- PowerColor Radeon RX 7900 XTX RED DEVIL OC 24GB - Garancia - BESZÁMÍTOK!
- Új, Gamer félgép - GIGABYTE B650 EAGLE AX + Ryzen 7 7800X3D + Corsair 2x16GB DDR5 6200MHz
- BESZÁMÍTÁS! 32GB G.Skill Trident Z RGB 3200Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Dell Latitude 5430 14" Touchscreen i5-1235U 32GB 1000GB 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest