- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- ldave: New Game Blitz - 2026
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Intruder2k5
MODERÁTOR
-
Intruder2k5
MODERÁTOR
Vannak érdekes dolgai... Kb. egy hónapja történt, hogy Szentendréről mentünk kollégákkal egy Dunakeszi címre. Beírtam, de nem néztem rá a tervezésre, csak elindultunk. Aztán amikor már az M2-n a Shell kútnál se akart lekanyarodni, hanem vitt volna tovább Göd felé, már gyanús lett. Megnéztem, hát a célt simán átírta valami gödi címre, miközben az előzményekben a jó cím szerepelt! Beírtam megint a Dunakeszi címet, és másodszorra már jól tervezett. Erre az egyik kolléganő is elővette a telefonját még ott, ahol álltunk, más készülék, eleve iPhone, még az enyém Android. Beírta a címet, és az övé ugyanúgy Gödre tervezett, ugyanarra a címre írta át a cél címét, mint az enyém. Aztán beírta újra, és másodszorra az övén is jó lett. Megkönnyebbültem, mert így legalább nem engem néztek hülyének.
-
Intruder2k5
MODERÁTOR
válasz
Drughi
üzenetére
Amúgy múltkor megnéztem, a friss verzió nekem is ezt csinálja, csak én azt már jó ideje nem használom. Fel van telepítve mellé valamelyik régebbi chuppito cloned mod, azzal semmi gond nincs, így maradok is annál, azt használom napi szinten.
Szerk.:
Megnéztem, 5.2.5.0 verzió. -
Intruder2k5
MODERÁTOR
válasz
Essejó
üzenetére
És mi a gond ezzel, vagy mi a kérdés? Tegnap előtt kezdték ha jól tudom, a Waze már akkor is a Mogyoródi úton vitt ki inkább a városból, innen a sportcsarnok mellől. Tegnap meg muszáj volt az M3 kivezetőn mennem, de a sávlezárás miatt akkor is szólt előre. Akkor még a középső volt lezárva, de ha jól tudom ma már a két belső van nyitva, és a jobb szélsőt zárták le.
-
Intruder2k5
MODERÁTOR
Nálam az aktuális 5.10.0.2 és a Chuppito Cloned 5.2.5.0 is hibátlanul működik. Rendesen szól a hangszórón, és Lotti sem akad meg. A telefon egy régi Redmi Note 8, csak a Waze számára fenntartva.
-
Intruder2k5
MODERÁTOR
válasz
simico
üzenetére
Egyébként első körben "fejben" szerintem mindig így tervez, csak azt ugye soha nem rajzolja ki.
Legalábbis már sokszor figyeltem fel rá, hogy amikor bepötyögöm az úti célt, akkor olyan irreálisan kicsi távolságot ír ki, hogy az esetleg légvonalban lehetséges. Aztán amikor már ráböksz az indulásra, akkor módosul a távolság is. -
Intruder2k5
MODERÁTOR
válasz
focvis
üzenetére
Semmi különöset nem vettem észre. Navi működik mint eddig, trafikat ugyanúgy csak itt-ott mondja mint eddig. Mondjuk nem szoktam száguldozni, szóval annyira ez nem zavar. Persze azért jobb lenne ha..., de kétlem, hogy ez már valaha javítva lesz. Lehet érdemes lenne túrni valami régi Chuppito modot, mondjuk úgy egy évvel ezelőttről, akkor talán még működött ez is rendben, és megnézni azzal mi a helyzet.
-
Intruder2k5
MODERÁTOR
válasz
Dolphine
üzenetére
Jaa, erre sajnos nekem sincs ötletem. Mondjuk nem Waze, de nekem is van ilyen app-om, ami folyton frissülni akar, pedig apk-ból lett feltéve. De amúgy az sem tud, ha rányomok a frissítésre, hibára fut, és marad a jelenlegi verzió. Én sem értem, hogy néha miért van ez így, mikor 99%-ban meg nem látja a play az apk-ból telepített app-okat.
-
Intruder2k5
MODERÁTOR
válasz
baloo79
üzenetére
Ezért volt a "hivatalos" idézőjelben, szóval akkor inkább úgy kérdezem, hogy valamennyire állandó, megbízható tárhely. Ja és igen, ezt megtaláltam, de nekem a cloned verziók kellenének, azt meg itt nem látok.
-
Intruder2k5
MODERÁTOR
Amúgy ennek a chuppito modnak van valami "hivatalos" forrása is, vagy csak ilyen folyton változó himi-humi, két hétig élő linkekről lehet leszedni?
-
Intruder2k5
MODERÁTOR
válasz
Dolphine
üzenetére
Tedd fel apk-ból, az nem fog frissülni. Nekem is így van fent a korábban linkelt chuppito cloned version, a mindig aktuális play-ből frissülő verzió mellett. Így ha valami komoly gixer van a friss változattal, a régit tudom bármikor indítani, és azt nem látja a play.
-
-
Intruder2k5
MODERÁTOR
válasz
Essejó
üzenetére
Play-ben tudod kikapcsolni az automatikus frissítést, minden alkalmazásra vonatkozólag. Külön a Waze-re nem lehet. Igaz, akkor manuálisan kell frissítgetni az appokat. Nekem fent van a nem régen linkelt moddolt verzió is, így ha a stock változaton elront valamit egy frissítés, azt még tudom használni.
-
Intruder2k5
MODERÁTOR
válasz
Donki Hóte
üzenetére
Lehet most jött ki a javítás, ami visszacsinálta a korábbi, sok-sok évig működő állapotot.
-
Intruder2k5
MODERÁTOR
Redmi Note 8-on nem jelentkezik ez a nyíl pozicionálási hiba.
-
Intruder2k5
MODERÁTOR
-
Intruder2k5
MODERÁTOR
válasz
Winner_hun
üzenetére
Szintén Motorola?
Na, akkor lehet, hogy hasznos lesz a mókolt verzió amit múltkor feltettem a stock mellé. Mondjuk én nem Motorolán használom.
-
Intruder2k5
MODERÁTOR
válasz
Donki Hóte
üzenetére
Nézd meg ezt! [link]
-
Intruder2k5
MODERÁTOR
-
Intruder2k5
MODERÁTOR
-
Intruder2k5
MODERÁTOR
Hozzátenném még ehhez a Waze Chuppito témához, hogy ha valaki csak kipróbálni szeretné, vagy inkább megtartaná mindkettőt, akkor van ennek egy "cloned" verziója, az állítólag telepíthető az official változat mellé, nem kell azt sem legyalulni. Linket nem adok, mert nem tudom mennyire biztonságos források ezek, de saját felelősségre mindenki megtalálja egy Google kereséssel. Én az imént letöltöttem, de még nem tettem fel, majd délután arra is sor kerül, akkor referálok, hogy működik vagy se.
-
Intruder2k5
MODERÁTOR
válasz
retesz147
üzenetére
Időközben volt még egy pesti köröm, és hazafelé a Megyeri úton hallottam, mintha valami motyogna... Először azt hittem a lehalkított rádió az, de aztán rájöttem, hogy a Waze. Na gyorsan feltekertem minden hangerőt maxra, úgy az Android-ban és a Waze-ben, is, de sokat nem segített. Akkor akartam írni ide újra, és láttam meg a posztodat... Kipróbáltam, és ez nálam is megoldotta. A tegnap esti frissülés meg nálam úgy értendő, hogy az automatikus frissítés ki van kapcsolva, és hetente egyszer manuálisan szoktam frissíteni, szóval lehet ez az update is korábbi volt már pár nappal, csak nekem tegnap került fel.
De a lényeg, hogy ez volt a hiba, köszönöm!
-
Intruder2k5
MODERÁTOR
Üdv!
Látom másoknak is vannak panaszaik a hangra, nekem a következő a gondom. Egy Redmi Note 8 telefont használok kizárólag Waze navigációra, tehát más nem is nagyon van rá telepítve. A rendszer Android 11. A megújult Lotti hangok még megvoltak, bár bevallom azt nem is figyeltem, hogy mondja-e a traffikat és a kamerákat, viszont tegnap este megint frissült az alkalmazás, és azóta semmilyen hangja nincs. Ma már megjártam a Vác-Budapest utat oda-vissza, de egész úton meg sem szólalt. Próbáltam a hangot ki-be kapcsolni, másikat választani, gyorsítótárat törölni, de semmi.
Valami ötlet?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- War Thunder - MMO Combat Game
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Melyik tápegységet vegyem?
- Brutálisan drága lehet a Poco F9 Ultra
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vicces képek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Eladhatatlannak ítélt CPU-k eladásával javult az Intel node-ok kihozatala
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új! AKRacing Premium Master gamer szék
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- AKCIÓ! Asus ROG Z790 i9 13900K 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Lian LI LANCOOL 207 ROG 750W
- GAMER PC! i7-14700 / RTX 5080 / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 1000w Gold / BeszámítOK !
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest