- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Luck Dragon: MárkaLánc
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
whbear
őstag
-
Regirck
senior tag
-
whbear
őstag
MOD features:
Decensored Waze version with the following improvements compared to the official version:
- display of the exact location of fixed or mobile speed cameras.
- enlarged speed limit sign for more readability
- Radar sound alert whatever the speed (only in case of speeding with the official version)
- personalized card skin with black background to save battery and improve readability
- Choice of new voices compared to the official version
- Vanessa (unmodified),
- Morgan (Cars voice is pretty cool), if you prefer Morgan's real voice, delete the folder in waze / sound / french
- Svenska (French voice, sound boosted),
- Srpski (star wars voice the 1st voice after the English voices).
- transparent gray signal button (instead of a solid orange circle in the official version) for more map readability and to avoid the "burn" effect on the AMOLED screen
- possibility to report bad or no limitation by clicking on the speedometer then choose "report" (option absent in official version)
- announcement distance of the modified controls compared to the official version:
- highway at 1500 m
- Fast lanes at 1200 m
- Roads at 1000 mNB; distance configurable in the "Preferences" file by adjusting these 2 lines:
Alerts.Alert Distanc_: 1000
Alerts.Police Alert Distac_: 1000Speed camera warnings have been officially banned in France since January 2012, their use is punishable by a fine of 1,500 euros and a withdrawal of 6 points on the driving license.
By installing this version, you remain responsible for its use.
Namely in France according to the law still in force to this day: The police do not have the right to search your smartphone. -
Lali-213
senior tag
-
fatal`
titán
Csak egyedi hangként van.
-
fant0mi
őstag
-
Avicularia
veterán
-
axioma
veterán
-
Faby
senior tag
Nem biztos, hogy csak a távolság számít, lehet más faktor is.
Pl nekem a néhány hozzászólással ezelőtt írt úton jött ki:
Sirmione (Olaszo.) - Debrecen mérés szerint 1086 km volt, ha engedtem a fizetőkapus utakat (olasz fizetős autópálya ebben az esetben), akkor tervezett, ha nem engedtem, akkor 10-ből 9-szer jött az ajaj.
A nem fizetős út sokkal több kereszteződés, elágazás, ide-oda tekergés, az már lehet, hogy sok volt neki, míg a fizetős "egyenes".
De ebből és a korábbiakból kiindulva nagyjából ez az 1000 km lehet a határ sztem, de nem hiszem, hogy találsz egzakt választ.
Rövidebb utakat, 7-800 km gond nélkül tervezett eddig. -
HugóBoss
tag
-
Szili17
tag
-
MM
őstag
-
Faterkam
addikt
-
modd3r
őstag
-
Winner_hun
félisten
-
zeon.hu
nagyúr
-
Faterkam
addikt
-
Jabby
őstag
-
Szili17
tag
Nincs mit, olvastam elsőre is, csak úgy ítéltem meg hogy nem sokban tudok érdemben hozzászólni a dologhoz, de ha már így külön kérted akkor leírtam.

Azt néztem meg ma este, hogy nagyjából ott jelenik meg ez az autóm felirat, ahol tervezés közben az aktuális utca neve. Voltak már próbálkozások a hosszabb utak tervezhetőségére, de mivel most megint csak rövidebbeket lehet (szerintem olyan 800 km a realitás) neked az kevés gondolom. Viszont ha visszatér ez a dolog, akkor akár te is tudsz majd tervezni.Igen, az a fix északi állás sajnos csak adott indításra vonatkozik azt hiszem, legalábbis mások akik szintén használták ezt írták. (Én a múltkor véletlen bekapcsoltam és halálra idegesített ez az észak mód, egyébként.)
Szerintem (vélemény) az észak felé álló térkép mód vissza fog jönni, illetve lehetséges hogy ezt a kis kék info sávot is besorolják úgy, hogy lehet mindig aktív meg térképvezérlők között. Pontosabban szerintem belefér ebbe a logikába, majd ránézek hogy van-e már ilyesmi javaslat.
Szerk.: Imádom hogy így belinkelted WH válaszát. Én is pont így szoktam belinkelni ha akarom. Itt valahol belül kellemes érzés tölt el miatta.

-
Szili17
tag
A kék feliratra nem tudok ellenszert. Ha tervezel utat akkor nincs ott szerintem. Nekem legalábbis így rémlik, meg mintha mások is ezt mondták volna.
Én tervezett úttal megyek, nagyon zavaró hogy ha a nyilat kitakarja? Miben gátol ez? (Nem kukacoskodásból kérdezem, hanem érdekel, mert akkor megnézem én is olyan szemmel.)Fix észak az valamiért kikerül, kicsit számomra "elfelejtették" szaga van, én azt várnám hogy vissza fog térni majd valami verzióváltáskor. (Tényleg nincs, más sem találta meg.)
-
Szili17
tag
Fix mérő != rendőr a hídon, de persze mindkettő 500m-re riaszt.
Tudod miért nem lehet beállítani: nincs kivezetve.
Egyébként ez visszatérő kérés a Waze felé (részünkről is), mint oly sok más...A színezés megjelenése meg a dugó jelentése nem nagyon befolyásolja a tervezést. A színezés csak neked van, semmin nem változtat a tervezés oldalon ha dugó van de nem látod pirosnak, attól még a Waze ismeri a forgalom folyását, ha elegen használják (mint pl nálunk).
Ha jelentesz akkor azon a szegmensen mindig beszinezi. De vannak ennél nagyobb gondok."Kézzel" térképet frissítened nagyon ritka esetben kell, magától is cserélődnek folyamatosan (nem egyszerre) a térképcsempék, hogy frissek legyenek.
Egyébként igen, a kamera is úgy jelenik meg, mint bármilyen változtatás: ha frissül a térkép a Waze szerverén, erre nekünk nincs behatásunk és nem kell semmit nyomni sem.
-
Pulsar
veterán
-
fant0mi
őstag
-
fant0mi
őstag
-
fant0mi
őstag
-
fant0mi
őstag
-
beg
veterán
-
fant0mi
őstag
-
huliganboy
addikt
Igen sokszor, de van hogy 10 perc alatt jön csak vissza. Van hogy nincs kedvem ki-be lépegetni

Most engem jobban bosszant, hogy hétfőn megint csináltatott velem egy +10km-es kerülőt. Ismertem az utat, de annyi új út létesült arra, gondoltam tud valamit... Hát nem... Bár 10 perc utazás után néztem rá a jól ismert útvonalra, de semmi esemény nem volt ami miatt el kellett volna vinnie...Egyébként is itt nagyon kevés jelentés van. Ma egyébként rá is néztem weben, és ott 1.útvonal autópályás(ez elkerülése be van kapcsolva) 2.útvonal a rég jól ismert 3.útvonal a +10km-es... Nem tudom miért vitt a 3.útvonalon...
-
canniball
nagyúr
-
gabo9201
senior tag
-
Szili17
tag
-
SZATA
senior tag
-
Szili17
tag
Annak semmi köze a kamerákhoz, az csak azt befolyásolja hogy hogyan szaladgál a beállított sebességkorlát az óra körül, meg mikor ugrik fel a kis tábla.
A kamerák nem változtak, azokban van megadva a limit (hogy mennyi a megengedett ott ahol mér) és aszerint figyelmeztet.
Azt mögé toldanám még, hogy vannak fent - többek között - matricás kamerák is, mert mindenki traffinak nézi, ezeknél nem szól, hisz nem traffi.
Valaki, aki tapasztal ilyet, hogy nem szól ilyen-olyan traffinál meg nem jelez, az ha teheti csináljon már róla screencapture-t, kíváncsi vagyok tényleg mi van olyankor. (Droidra vannak jópofa progik, pl AZ Screen Recorder).
Köszi!
-
<Adamsky>
nagyúr
-
fant0mi
őstag
-
<Adamsky>
nagyúr
-
Taybore
aktív tag
Alapvetően személyautós navigáció. Bár sokan használják taxival, kamionnal, mentővel, motorral, stb. a számuk elenyésző a teljes felhasználói bázishoz képest (Bp-n ~60 ezer aktív tag), így nem torzítják pl az átlagsebesség, és egyéb adatokat. Egyelőre nincs ráutaló magatartás a fejlesztők részéről, hogy más járműtípusokat is támogasson a program.
-
törölt tag
-
Taybore
aktív tag
-
kefealo
csendes tag
-
Watt25
veterán
-
Kbali
nagyúr
Néha szokott lenni ilyen (pl. NBA döntő előtt volt, hogy lehetett csapatokhoz csatlakozni). A játék része nem igazán érdekel a dolognak, talán kéthetente nézek rá a pontjaimra (gyakorlatilag az elmúlt bő 2 évben szinte kizárólag vezetéssel, jelentésekkel sikerült az országos 150-be bejutnom, néha benézek 140 alá).
Sajnos viszont azt tapasztalom, hogy "hígul" a társaság, alig-alig van jelzés megerősítés, inkább mindenki nyomkodja magának. -
Kbali
nagyúr
-
apaszka
veterán
-
merqree
őstag
-
merqree
őstag
-
Watt25
veterán
Konkrétan GPS koordinátát nem lehet elküldeni úgy, hogy az látszódjon a levélben. Csak egy linket lehet küldeni, amely megnyitására bejön a hely. Ilyen levelet küld:
Itt vagyok: Budapest XIII., Tervezz ide Waze-zel: https://waze.to/lr/hu2mw3u7z4
Menü / Küldés / Aktuális pozícióm / Bal alsó sarokban lévő megosztás gomb (nem felirat) / Kiválasztasz egy E-mail küldő programot
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Samsung Galaxy A37 – régi ismerős új formában
- Battlefield 6
- EU: senki ne használjon Huawei és ZTE hálózati berendezéseket!
- Vezetékes FEJhallgatók
- Még 2026-ban megérkezik a karcsúsított Commodore 64 Ultimate
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Hardcore café
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- iPhone topik
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- iPhone XS Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3997
- HP Thunderbolt 4 kábel
- 27% - Samsung S27D360GAU VA Monitor! 100Hz / 1920x1080 / 4ms
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- iPhone 12 Mini 64GB Blue-2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS5319
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest