Hirdetés

2024. május 4., szombat

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#7451) fant0mi válasza Kbali (#7449) üzenetére


fant0mi
addikt

De de, tervezve tud. Ha mindenki tervezve megy, akkor ugy gondolja, hogy te arra mesz, amerre a terv van. Szoval ha ugy tervezi, hogy kanyarodj be, es ha van hosszitott kanyarodo szakasz, akkor oda fogja feljegyezni a lassu haladast.

(#7452) Pulsar válasza sztanozs (#7446) üzenetére


Pulsar
veterán

Támogatom, és a hang utasitas sem az utolso pillanatba jön.

(#7453) Szili17 válasza Kbali (#7430) üzenetére


Szili17
aktív tag

Akkor kérlek ír le hogy van, hisz te tisztában vagy vele, mivel meg tudod ítélni mi a valós abból amit leírtam.

De oké akkor ezentúl átsiklom majd minden ilyen felett hogy "miért nem jön a pont, miért csak a jelentéseket számolja, belevisz a dugóba, km-eket kerültet meg nem tudok bejelentkezni", mert fogalmam sincs egyikről sem és fikarcnyit sem segít amit leírok. Értem.
Sok sikert! :R

"Facts are stubborn things; and whatever may be our wishes, our inclinations, or the dictates of our passions, they cannot alter the state of facts and evidence."

(#7454) Kbali válasza Szili17 (#7453) üzenetére


Kbali
nagyúr

Nem is tudtam, hogy doktorizének két nick-je is van itt. Ő szokott besértődni a hozzászólásaimon, amelyek arról szólnak, hogy nektek, a wazehunak fogalmatok sincs a szoftver lényegi működéséről, csak több tapasztalattal és egynémely esetben hamarabb kapott infóval rendelkeztek a bétaprogram miatt.
Ezt jól mutatja, hogy jelen esetben is fogalmatok sincs arról, változott-e esetleg a pontszámítási rendszer, ami miatt igen jelentős késéssel kerülnek jóváírásra a használati pontok (amelyek fontosak, ha ennyien megjegyzik), csak annyit mondtok: majd lesz valahogy, máskor is késett már, majd jóváíródik - vagy nem.
Szóval hátrébb az agarakkal. Merthogy én például sosem sugalltam magamról, hogy bennfentes lennék a waze-nál vagy hozzáférek belsős információkhoz, mintahogy ezt egy-két wazehus megpróbálja magáról elhitetni,

[ Szerkesztve ]

(#7455) no01ricsi válasza Kbali (#7454) üzenetére


no01ricsi
tag

Valóban, én is kíváncsi lennék mi folyik a háttérben.
De sem itt, sem a hivatalos oldalon semmi infót nem láttam

persze az nekem nem válasz, hogy dolgozunk....

[ Szerkesztve ]

PSN ID: PRicsi83

(#7456) merqree válasza Kbali (#7454) üzenetére


merqree
őstag

Biztos sok embernek kibaszott fontos az a rühes pont...
A környékemen jelen pillanatban több, mint ötezer-hatszáz wazer van.
Itt kb 10-en sírtok/fostok a pontokért.

Ennyi.

szerk: Miért nem azon megy a sírás, hogy a térképszerkesztőben ez vagy az a problémád, és nem tudod megoldani...

[ Szerkesztve ]

(#7457) Kbali válasza merqree (#7456) üzenetére


Kbali
nagyúr

Köszi - sírtam én egyetlen pontért is? A térképen anno 3 éve, mikor elkezdtem használni, megszerkesztettem, hengereltem az utakat, mert hiányzott. Térképhibákat folyamatosan jelentem, megoldatom.
Ha használatban valakinek tudok, segítek - csak nem bírom egyes wazehusok stílusát, függetlenül attól, hogy mennyit tesznek a közösségért mondjuk térképszerkesztőként, amit mindig is elismertem.

(#7458) Szili17 válasza Kbali (#7454) üzenetére


Szili17
aktív tag

Aranyos vagy ahogy az én megnyilvánulásom alapján sértegeted a többieket is. Bár nem lepődöm meg ezen, hiszen neked ez az imidzsed, hogy anélkül hogy tisztában lennél azzal ki mit mondott vagdalkozva reagálsz dolgokra amik szembejönnek, a mindenttudó attitűdöddel.
Kár hogy arra nem válaszoltál, hogy honnan tudod hogy mennyi valóság abból amit mondtam, ha te magad sem tudsz róla pontos infókat. Illetve hogy ítéled meg a valóságtartalmát valaminek amiről még annyit sem tudsz. De nem baj, emelkedjünk ezen felül.

Én soha nem írtam hogy minden tudok, vagy hogy tisztában vagyok a Waze szerverek és az azon futó algoritmusok, servicek pontos működésével. Ezt te haluztad be magadnak. Illetve valamiért az emberek úgy gondolják hogy mi mindent tudunk, aminek igyekszem megfelelni azzal, hogy amit tudok és amire a tapasztalatok következtetni engednek azt megosztom. (Azok a tapasztalatok, amiket közt olyanok is vannak, amiket olyanok szedtek össze, akik már hosszú évek óta minden nap használják és a szabadidejük jó részét rááldozták.) Ezen felül valami olyan választ igyekszem adni, ami ha mást nem, legalább megnyugtatja valamelyest az embereket avgy legalább valami válasz. Biztos ezt is tudod, de mindenkinek rosszul esik ha kérdez, de nem reagál rá senki. Most arra mit mondjak hogy "megint nem frissültek 4 napja a pontok, csak nekem van így? Újratelepítettem a klienst meg beléptem a szomszéd accountjával is meg telefont is cseréltem meg szolgáltatót és mégsem." Erre annyit lehet reagálni, hogy várj türelemmel, de az van akinek nem elég. Hozzá szoktam toldani, hogy ez szerver oldali dolog, nem segít hogy az idődet azzal töltöd, hogy újratelepíted. Persze neked ez is okoskodásnak tűnhet, de van akinek ez nem nyilvánvaló. Mint ahogy az sem (amit most írtam le), hogy elég erős korreláció van a között, hogy nem nőttek az elkönyvelt meg kilométerek meg nem is érkezett meg az értük járó pont. Ez így jól is van, akkor lenne gond, ha nem így lenne. Miért kell ezt leírni? Nem tudom, de ennyi futja az erőmből.
Van aki valamiért nagyon várja hogy frissüljenek a pontok, én azt sem tudom nekem mennyi van, mert nem izgat személyesen, de mivel mások már elkeseredésükben egy csomó felesleges dolgot csinálnak foglalkozom vele.
Ugyanez a helyzet a bejelentkezéssel, van aki a "lépj be a felhasználónév jelszóval, ne a telefonszámot add meg kezdésként, az nem jó" közli hogy igen ezt csinálta és azt mondta a Waze hogy "ismerősnek tűnsz, de elveszett az akármi a fekete lyukban". Kipróbáltam nekem is mond ilyet, akkor ha nem a felhasználónév - jelszó párossal lépek be, hanem a telefonszámmal próbálom azonosíttatni magam. De hogy ezt miért kell így kihangsúlyozni szintén nem tudom.
Persze szerinted ennek sincs értelme ha leírom, ne aggódj nem is fogom ezek után. Ez nem megsértődés, csak hát nem szeretném hogy rosszul érezd magad, de majd te akkor válaszolsz ezekre a kérdésekre, mert te tudod mi hogy működik.

De ha már itt tartunk, hogy ki viselkedik úgy, mintha tudná hogy mi hogy működik:
(#7441) Kbali
"Épp ez a bajom mostanában: teljesen következetlen - a tervezés mintha nem venné egyáltalán figyelembe az aktuális jelentéseket - egy olyan útra simán bevisz, ami piros, tele jelentéssel (nem egy, hanem sok) és tényleg áll."

Tehát te tudod hogy működik a routing szerver? Igen? Nahát... Ha nem akkor meg mi alapján ítéled meg hogy mit hogy vesz figyelembe?

Ez vicc vagy ember, azzal együtt hogy ez pont annyira sugall bármit hogy ki mennyire bennfentes mint amiket én írtam, ez a kijelentés ráadásul hülyeség is.

Igazából egy arogáns paraszt vagy, aki beleköt mindenbe csak azért hogy ő tűnjön okosnak. Én még emlékszem a "múltkori" vitára amihez semmi közöd nem volt (és a végén marcedli kért bocsánatot más nevében, akinek meg aztán tényleg nem volt köze hozzá) (a "magától befrissült a kínai storeból az apkmirroros Waze történet"), kiderült hogy nem volt igaza a csávónak, Wattnak volt igaza és mégis belepofáztál hülyeségeket és szidtál összevissza embereket olyanért, amiket nem is írtak le (köztük engem). Innentől nem tudom honnan veszed a bártoságot hogy megmondd kinek és mit szabad.
Ha ennyire sok időd van menj és olvasd vissza a beszélgetést, bár kétlem hogy sikerül feldolgoznod ki mit írt és ez mit is jelent.

"Facts are stubborn things; and whatever may be our wishes, our inclinations, or the dictates of our passions, they cannot alter the state of facts and evidence."

(#7459) Kbali válasza Szili17 (#7458) üzenetére


Kbali
nagyúr

Köszönöm szépen - viszlát!

(#7460) CandySR


CandySR
tag

Sziasztok, azt szeretném kérdezni, hogy tapasztalatotok szerint elegendő a belassított Voda mobilnet a Waze megfelelő működéséhez?

Don't push me 'cuz I'm close to the edge, I'm trying not to lose my head

(#7461) Pulsar válasza CandySR (#7460) üzenetére


Pulsar
veterán

Igen, én minden hónap végén úgy használom :D

(#7462) merqree válasza CandySR (#7460) üzenetére


merqree
őstag

Telenoros vagyok, sokszor hasznaltam lassitott nettel, nem panaszkodtam ra.
Sot, kulfoldon is hasznaltam, nem zabalt. Igaz, en a telefonomon be tudom allitani melyik alkalmazas milyen halozaton dolgozhat ( wifi, 3-4g, roaming)

(#7463) CandySR


CandySR
tag

Köszönöm a válaszaitokat! :)

Don't push me 'cuz I'm close to the edge, I'm trying not to lose my head

(#7464) Szili17 válasza Pulsar (#7461) üzenetére


Szili17
aktív tag

A vodás mennyi lesz? Én a Telekomossal próbáltam, az 32 kbit/s-ba csap át.
Nekem az volt vele a tapasztalatom, hogy az útvonal tervezése kicsit lassúcska és volt hogy nem is sikerült neki. Ez mondjuk nem tudom hogy a lassú adatforgalomnak köszönhető-e, annyira sokat nem használtam még így, viszont a térképcsempéket nem ajánlom azzal leszedni (mert akkor a fehér semmiségben kell menni alkalomadtán), ebbe belefutottam (hiányzott 1-2 Bp-en belül). Tehát olyankor mindenképp otthon wifiről érdemes tervezni és gyorsan átgörgetni az útvonalat indulás előtt, akkor nem lesz gond. Persze engem személy szerint zavart hogy lassabb lett a keresés meg a tervezés is. Meg 1-1 jelentés elküldése is.

[ Szerkesztve ]

"Facts are stubborn things; and whatever may be our wishes, our inclinations, or the dictates of our passions, they cannot alter the state of facts and evidence."

(#7465) CandySR


CandySR
tag

Az csak engem zavar, hogy navigálás közben mutatja a már megtett út vonalát is? Tekergősebb útnál nem mindig világos, hogy honnan jöttél, hova mész. Egyáltalán minek látni a múltat?

Don't push me 'cuz I'm close to the edge, I'm trying not to lose my head

(#7466) MM


MM
őstag

Sziasztok!

Már egy éve Wazezom, de eddig WP-n használtam.
Most váltottam Androidra, és kérném segítségeteket:

Facebookot sosem használtam, de egy sima felhasználónév - jelszó kombóval tudtam belépni.
(a 2014 eleji, utolsó WP-s verzióba, ugye...)
Na most az Androidra frissen installált Waze-hoz a telefonszámomat kérte (minek?), és csak Facebookos belépést ajánl fel, amivel nem tudok élni.

Csak nem találom, vagy tényleg nem tudok simán belépni, és buktam a 60 000 pontomat?

(#7467) MM válasza MM (#7466) üzenetére


MM
őstag

Vissza az egész, megtaláltam!
(mikor a telefonszámot kéri, alul egy isipici sáv megjelenik, hogy "bejelentkezés felhasználónévvel...)

(#7468) Szili17 válasza MM (#7467) üzenetére


Szili17
aktív tag

Igen, egyre jobban eldugják, pedig az az egyetlen ami mindig megbízhatóan működik... :(((
Mielőtt bármit megadsz kell lennie rendes login lehetőségnek, még ha nem is észrevehető. :(

"Facts are stubborn things; and whatever may be our wishes, our inclinations, or the dictates of our passions, they cannot alter the state of facts and evidence."

(#7469) pakfong


pakfong
tag

Reggel frissített a waze. Jó hír a pontvadászoknak, hogy aktualizálta az eddig gyűjtött pontokat.

A fórumon ha nem reagálok a kérdésedre, írj pm-t. | Königssee: https://www.youtube.com/watch?v=vjuWUe6Rz6s

(#7470) bobooo válasza pakfong (#7469) üzenetére


bobooo
addikt

Még frissítés előtt jóváírta a ~1500 elmaradt kilómétereim pontját :) :K frissítést még nem volt alkalmam kipróbálni, remélem javították iphone-os verzióban, hogy rengetegszer kellett menetközben egy bezárás és app újraindítás, hogy a felhasználói jelentéseket berakja. Pl. M3 bevezetőnél mindig ez volt a Róbert Károly - Hungária- bevezető csomópontnál általában mikor járok mindig dugós, de a jelentésekért újra kell indítanom az appot.. persze akkor már késő. Persze lehet nem csak itt nem töltötte be rendesen a jelentéseket csak azt nem vettem észre

(#7471) Juditta_56 válasza bobooo (#7470) üzenetére


Juditta_56
aktív tag

Szerencsére ma időben indultam itthonról, így volt időm meg-megállni - háromszor - és leállítani, majd újraindítani a Waze-t, mert minden kanyarnál újra akart tervezni, majd "Ajjaj..." nem tudott kapcsolódni a szerverhez.
Mindezt azután, hogy délelőtt itthon a wifiről végigpörgettem az útvonalat, ahogy frissítés után szoktam. :W
Este hazafelé semmi baja sem volt... :F

"You may say that I'm a dreamer But I'm not the only one"

(#7472) F-ECT$


F-ECT$
titán

Az előző két hozzászólásban leírtak egyike sincs nálam, bár én Androidon tolom.

Dive ever, work never.

(#7473) Szili17 válasza Juditta_56 (#7471) üzenetére


Szili17
aktív tag

Ezt már én is tapasztaltam párszor, de még nem jöttem rá mitől van. Eddig azt hittem az utána van baja, hogy leszakadt a hálózatról és nem csatlakozott jól vissza (esetleg). Android.
Fura, hogy csak akkor, mikor "sokat megyek", értve ez alatt, hogy kevéssé lefedett részeken (mobilnet) át az országban és utána Bp-re beérve nem követem amit mond, akkor Ajjaj van.

"Facts are stubborn things; and whatever may be our wishes, our inclinations, or the dictates of our passions, they cannot alter the state of facts and evidence."

(#7474) SkyLine3000


SkyLine3000
addikt

Nekem lassan egy hete nem frissítette a waze a pontjaimat, pedig szinte minden nap használtam.
A navija alapvetően jó, de csinál hülyeségeket. Amin járok rendszeresen útvonalon Kaposvár felé, nekem az a legegyszerűbb, ha az elkerülő úton megyek be a városba. Amúgyis a város azon végén lakunk. A waze annál a körforgalomnál, ahol el lehet menni az elkerülőre, állandóan arra vinne Kaposvárnak, amerre van még 2 település, vasúti átjáró és fél Kaposváron át kéne mennem. Semmi logika nincs benne. Ráadásul ha elmegyek az elkerülőre, folyamatosan vissza akar fordítani. Akárhogy állítom, nem lehet úgy beállítani, h arra vigyen. Ezért nem is használom útvonaltervezésre a naviját.
Az igo sosem csinál ilyet.

(#7475) pakfong válasza SkyLine3000 (#7474) üzenetére


pakfong
tag

Beállításoknál, ha változtatsz az útvonal típusnál, úgy nem navigáltál még?

A fórumon ha nem reagálok a kérdésedre, írj pm-t. | Königssee: https://www.youtube.com/watch?v=vjuWUe6Rz6s

(#7476) SkyLine3000 válasza pakfong (#7475) üzenetére


SkyLine3000
addikt

Nyilván kipróbáltam. De ez a gyors, meg rövid elég kevés. Akárhogy állítom, mindig bevinne a falvak felé, mert arra kb 1km-el rövidebb az út... Csak épp sokkal lassabban lehet haladni, vasúti átjáró van, sokszor traffipax és bőven be kéne mennem a városba. Elmegyek az elkerülőn jópár km-et, de még onnan is képes lenne visszafordítani, holott úgy már jópár km-el hosszabb lenne az út, amerre vinne eredetileg....
Úgyh nem használom a naviját. Na, nem mintha nem találnék el Kaposvárra nélküle....:D Csak ilyen szempontból nem megbízható a navija. Igo sosem csinál ilyet. Beállítom jól követhetőre és arra visz, amerre akarom.

[ Szerkesztve ]

(#7477) Pulsar válasza SkyLine3000 (#7474) üzenetére


Pulsar
veterán

küldenél egy helyet erről? akár PM-be is? szerintem valami térképhiba lesz a környéken, akkor szokott csak ennyire ragaszkodni a hülyeséghez.

(#7478) SkyLine3000 válasza Pulsar (#7477) üzenetére


SkyLine3000
addikt

Kíváncsiságból kikapcsoltam a "fizetős utak elkerülését" és az "autópályák elkerülését" és egyből áttervezett az elkerülőre. Csak ez azért érdekes, mert az elkerülő se nem autópálya, se nem fizetős...
Ezért nem is kapcsoltam ki ezeket a lehetőségeket, mert nem akarok alapban sem autópályán, sem fizetősön menni. Az igo is úgy van beállítva, h autópályára/fizetősre ne tervezzen, mégis a kerülőút felé tervez és nem be a falvakba.

Ha tervezek egyet Nagyatádról a Balatonra, Marcali felé és be van kapcsolva a fizetős és az autópálya, akkor simán a kerúlőúton tervez, nem úgy, mint Kaposvár felé. Ott ebben az esetben simán visz a falvakba...

[ Szerkesztve ]

(#7479) miauut


miauut
tag

Van valakinek ötlete, hogyan lehetne a térképszíneket megváltoztatni, az én izlésem szerint. Ezidáig volt a Toggelis Waze editor, de az MM. alatt nem működik. Van valakinek másmilyen ötlete??

Köszönöm
Miauut

Nokia7710>HtcUniversal>HtcKaiser>Samsungi900>Htcx7510>SExperiax10>Galaxy Note>PF2>Honor6>Honor9>Honor 20>Xiaomi 11 Note

(#7480) Szili17 válasza SkyLine3000 (#7478) üzenetére


Szili17
aktív tag

Akkor ez a válasz a kérdésedre, az autópályák elkerülését nem túl jó ötlet (szerintem) bekapcsolni... miért akarnád elkerülni, normál esetben? Akkor ha vontatsz meg ha amúgy nem hajthatsz fel rá, de akkor az autóútra sem.
Van egy titok, mivel az autópálya és az autóút alapvetően elég hasonló (néhány dologban térnek el szabályozás szintjén), ezért a Wazeben az autóút is autópálya típussal szerepel, így ha bekapcsolod az autópályák elkerülését (amit nagyon nem ajánlok) akkor ettől is megfosztod magad.

Elég ha a fizetős/nem fizetős dolgot állítod. Rövidre meg nem javallom állítani a tervezést, hisz nem rövid úton akarsz menni, hanem rövid-gyors kombó legjobbával, tehát véleményem szerint csak a gyorsat használd.

"Facts are stubborn things; and whatever may be our wishes, our inclinations, or the dictates of our passions, they cannot alter the state of facts and evidence."

(#7481) Szili17 válasza miauut (#7479) üzenetére


Szili17
aktív tag

Ha hozzáférsz a Waze mappához, akkor waze/skins/default/day vagy /night alatti schema fájlt lehet szerkesztgetni (szerintem még mindig). Ugye te ismered az editort, az angol elnevezések alapján rá lehet jönni mit kell átszínezni az ízlésed szerint.

"Facts are stubborn things; and whatever may be our wishes, our inclinations, or the dictates of our passions, they cannot alter the state of facts and evidence."

(#7482) SkyLine3000 válasza Szili17 (#7480) üzenetére


SkyLine3000
addikt

Mert ha nem akarok autópályán, vagy fizetős úton menni, ne vigyen arra... Pl, ha Kapsosvárról megyek a Balatonra Lengyeltóti felé, soha nem megyek rá az autópályára azért a pár km-ért. Hidd el tudom, h miért kapcsolom ki az autópályákat...
Meg akkor mi benne a logika, h Kaposvár felé nem akar az elkerülő útra vinni, Marcalinál meg simán arra tervez?
Egyébként nekem is a gyors van beállítva.

[ Szerkesztve ]

(#7483) junkpod válasza SkyLine3000 (#7482) üzenetére


junkpod
nagyúr

De ha a fizetős tiltva van akkor nem is visz rá pályára pár km-re se.
Kolléga csak azt akarta mondani, hogy az elkerülő autóutak is autopalyakent vannak definiálja a wazeban, csak ingyenesnek. Így a fizetős tiltás és pálya engedélyezés komboval minden ingyenes elkerülő szakaszra tervezni fog.

Box's don't touch!

(#7484) miauut válasza Szili17 (#7481) üzenetére


miauut
tag

Igen, ismerem, használtam, de ez a verzió nem veszi figyelembe a változtatásaimat. :O

Nokia7710>HtcUniversal>HtcKaiser>Samsungi900>Htcx7510>SExperiax10>Galaxy Note>PF2>Honor6>Honor9>Honor 20>Xiaomi 11 Note

(#7485) SkyLine3000 válasza junkpod (#7483) üzenetére


SkyLine3000
addikt

Ok, ezt értem, bár hülyeségnek tartom. A kétsávos autóút nagyon nem egyenlő a minimum 4 sávos autópályával. De ugyanazon beállítások mellett miért visz rá az egyik elkerülő útra (Marcali) és miért nem visz rá a másikra (Kaposvár)?
Nekem az a biztos kombó, ha idegenbe megyek, h megy az igo navigálásnak, a waze meg az egyéb dolgoknak.

[ Szerkesztve ]

(#7486) junkpod válasza SkyLine3000 (#7485) üzenetére


junkpod
nagyúr

Itthon még nem láttam 4 sávos autópályát, max 3-asat...

Box's don't touch!

(#7487) Szili17 válasza SkyLine3000 (#7485) üzenetére


Szili17
aktív tag

Akkor leírom röviden. AZ ami Kaposvárt elkerüli az az autóút autópályaként van besorolva és azért, mert pl az M0 is autóút, mégis több helyen 3 sávos, mint az M5 vagy az M7. Tehát a sávokkal érvelni hibás logika.
Mondom mégegyszer, az autópálya és az autóút között elég kevés különbség van. Ha nem akarsz autópályán menni, akkor valószínűleg autóúton sem (hisz a fizetős-nem fizetős dolgot külön kezeli a program).
Ami Marcali mellett van arra miért visz föl? Mert az nem autópálya/autóút típusú (a Wazeben) a valóságban az?

Nyilván úgy használod ahogy akarod, a te dolgod én csak segíteni akartam...

Miauuu: a fenébe. :( Tényleg nem megy nekem sem. :( Én megbékéltem ezzel a sémával, így rég nem nyúltam hozzá már.

"Facts are stubborn things; and whatever may be our wishes, our inclinations, or the dictates of our passions, they cannot alter the state of facts and evidence."

(#7488) SkyLine3000 válasza junkpod (#7486) üzenetére


SkyLine3000
addikt

2x2 sávosra értettem.:)

(#7487) Szili17 : Aha, az autóút és az autópálya között kevés különbség van.... Jézusom! Na jó. Ezen a ponton befejeztem.

[ Szerkesztve ]

(#7489) Pulsar válasza SkyLine3000 (#7488) üzenetére


Pulsar
veterán

Ne fizikailag vedd, hanem a programba.
Nincs külön definiálva autóút és autópálya.
A progi javarészt, amcsi userekre készült, így kompromisszumokat jelent európában az implementálás, és ennek eredménye ez.

(#7490) Szili17 válasza SkyLine3000 (#7488) üzenetére


Szili17
aktív tag

Sorold fel nekem kérlek autóút és autópálya közt a rengeteg különbséget szabályozás szempontjából ami nem az hogy alapesetben egyiknél 110, másiknál 130 a megengedett. Egyikre se mehetsz fel kerti traktorral, tilos tolatni, megfordulni, gyalog menni, vontatni stb. Ezek mindkettő típusra igazak. Mondj már valami értelmeset is azon kívül hogy teszed az okosat és a segítségre köszönöm helyett beszólogatsz.

"Facts are stubborn things; and whatever may be our wishes, our inclinations, or the dictates of our passions, they cannot alter the state of facts and evidence."

(#7491) MM


MM
őstag

Legfontosabb hasonlóság, hogy autópályán és autóúton sem megengedett szintbeni kereszteződés és mindkettő gyorsforgalmi útnak számít. (Az új kategória, a gyorsút már megengedi ezt bizonyos időközönként, ezek "R" jelűek lesznek, nemsokára épül belőlük néhány...)
Főleg emiatt nem csoda, hogy több navigációs program is hasonlóan kezeli őket, mert ezeken a leggyorsabb a haladás.

[ Szerkesztve ]

(#7492) miauut válasza miauut (#7479) üzenetére


miauut
tag

Erre, még esetleg valami ötlet??

Nokia7710>HtcUniversal>HtcKaiser>Samsungi900>Htcx7510>SExperiax10>Galaxy Note>PF2>Honor6>Honor9>Honor 20>Xiaomi 11 Note

(#7493) kertsa


kertsa
senior tag

Cseréltem telefont. Telepítettem az Waze-t. Megkapom az ellenőrző kódot, és csak ellenőriz. Nem jelentkezik be. Mi lehet a gond?

(#7494) kertsa


kertsa
senior tag

Sikerült belépnem :)

(#7495) Szili17 válasza miauut (#7492) üzenetére


Szili17
aktív tag

Szia!

Figyi, működnie kell pedig, nem tudom a múltkor miért nem láttam. Viszont ki kell silabizálni hogy melyik típus melyik út, de nézd:
Eredmény
schema
Itt a Primary.Fill ami viszi a pálmát szerintem, annak a színét kapta meg ahogy nézem.

[ Szerkesztve ]

"Facts are stubborn things; and whatever may be our wishes, our inclinations, or the dictates of our passions, they cannot alter the state of facts and evidence."

(#7496) miauut válasza Szili17 (#7495) üzenetére


miauut
tag

Szia

A séma megvan, tudom szerkeszteni is, vissza is tudom, másolni, de a waze nem veszi figyelembe.

Van egy program, Toggelis Waze Editor.
Ez tökéletesen működött idáig. Váltottam droid 6.0-ra, és utána szűnt meg működni. Írtam a fejlesztőjének (mert le van írva, hogy MM. alatt nem működik) és azt a választ kaptam, hogy a Waze, MM. alatt máshogy kezeli a média fájlokat (privát területre teszi), és ott nem elérhető.

Írtam a waze betán is, de még nem kaptam választ.

Köszönöm

Nokia7710>HtcUniversal>HtcKaiser>Samsungi900>Htcx7510>SExperiax10>Galaxy Note>PF2>Honor6>Honor9>Honor 20>Xiaomi 11 Note

(#7497) Szili17 válasza miauut (#7496) üzenetére


Szili17
aktív tag

Jaaa haa, igen, nekem nyalókás van még. Nem is lesz az S4-re gyári frissítés (tudtommal).
Igen az újabb driodon már máshol vannak a Waze cuccai, ezt én is így tudom.

Innen már csak spekuláció: De a privát területre tett valamihez nem férsz hozzá vagy azt is próbáltad már szerkeszteni? (Vagy nem akarod rootolni a telefont és felejtős ez az egész dolog.)
Akkor viszont azt hiszem tényleg nem lehet módosítani másképp sajnos. :(

"Facts are stubborn things; and whatever may be our wishes, our inclinations, or the dictates of our passions, they cannot alter the state of facts and evidence."

(#7498) miauut válasza Szili17 (#7497) üzenetére


miauut
tag

Igen, tudomásom szerint root kell hozzá. Ezt a Honort nem babráltam, -még- Talán majd ha lejár a garancia, akkor esetleg. Teljesen megfelel nekem így. Az a privát terület hol található? Gondolom, a gyökérben? Melyik könyvtár? Vagy nem is látható?

Köszi

Nokia7710>HtcUniversal>HtcKaiser>Samsungi900>Htcx7510>SExperiax10>Galaxy Note>PF2>Honor6>Honor9>Honor 20>Xiaomi 11 Note

(#7499) DNReNTi


DNReNTi
őstag

Sziasztok,

Vettem egy új telefont, és képtelen vagyok belépni Waze-ba a meglévő fiókommal. Alkalmazást elindítom, account, sign in, telefonszám megad, sms megjön, kód beír, fiókot feliser, yes thats me, sorry nem sikerült. Ezt eljátszottam vagy 25x az elmúlt 1 hétben. Próbáltam belépni username, passwort párossal, természetesen nem sikerült. Jelszóváltoztató email nem jön sehová, a létező összes email címem megadtam már. A vicc, a régi telefonomon kiléptem, hogy vajon ott működik e, azóta ott se tudok belépni, és a telefonszámom felülvágta a régi fiókom, szóval most egy új, nullás "Wazer" fiók tartozik hozzá. Totális sakkmatt. Szétmegyek idegileg, a support semmirevaló, kontakt nincs. Kérdés tehát: hogy az istenbe lehet visszaszerezni a saját fiókomat?
Köszi!

but without you, my life is incomplete, my days are absolutely gray

(#7500) Szili17 válasza DNReNTi (#7499) üzenetére


Szili17
aktív tag

@miauut: Igen rootolni kell hozzá, elvileg a /data könyvtárat látod akkor és van valami com.waze vagy hasonló könyvtár és ott lehet módosítgatni a sémát a szokott módon. Elvileg ha rákeresel akkor megtalálja a kereső is, ha rootoltad a telefont. Ha nem akkor sajnos nem lehet.
Ezt sikerült kideríteni, kipróbálni nem tudom, nincs olyan telefonom. Remélem segített, ennyit tudtam meg.

Szia!

Belépés: Ne a telefonszámmal akard magad azonosíttatni, mindig felhasználó név és jelszó. Mindig!
Indítod az appot, "Már van fiókom", bejön ahol be lehet lépni. Ajánlgatja hogy fb meg telefonszám, ez nem jó. A képernyő alján kéne látszódjon hogy belépés felhasználó név, jelszóval. Én egy régebbi kisebb felbontású LG-n néztem és ott épp látszott a képernyő alján a felirat. Itt egy ideig próbáltam görgetni meg ezt a feliratot bökdösni és nem történt semmi. Most nem tudom hogy csak lassú volt a telefon és várni kellett vagy rossz helyről görgettem, de valahogy sikerült és bejött a rendes login felület. Na ezt keresd! Ide írd be (felhasználó név és jelszó) és menni fog. Felejtsd el ezt a telefonszám alapján felismerős dolgot.

(Minden internet trollnak mondom hogy a "de miért van ott, meg szar" kérdésekre nem tudok érdemben felelni, egy lehetséges megoldás igyekszem adni. Köszönöm.)

Ha nem megy, akkor kerítek egy droidos eszközt és próbálom reprodukálni. Én kipróbáltam a Google Smart Lockot, azóta nekem nem kell ezt végig játszani, rögtön belép amikor a "már van fiókomra" nyomok a telefonomon. Ha ilyen probléma van akkor megfontolandó dolog.

"Facts are stubborn things; and whatever may be our wishes, our inclinations, or the dictates of our passions, they cannot alter the state of facts and evidence."

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.