Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Hieronymus: Új biztosítási kártyát kap a nagymama
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Rák
Új hozzászólás Aktív témák
-
F-ECT$
titán
Azzal mit lehet kezdeni ha a beállításoknál csak 3 nyelv elérhető, és nincs köztük a magyar? Hogy lehet "kényszeríteni", hogy töltse le azt is?
-
lacy86
addikt
A pontszerzesnel vannak olyan lehetosegek, hogy elso hetvegi jelentes, stb....
Nekem teljesult ezek kozzul par se de meg sem kaptam meg erte a pontokat!
Ilyenkor mivan?! 😚 -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
szuszinho #6932 üzenetére
" ... kapcsolódási problémát ír ... "
Így még nem jártam. Gondolom Wifi-ről és mobilnetről egyaránt próbáltad...
Esetleg - ha még nem tetted - csinálj egy tiszta telepítést (uninstall után waze mappa törlése). Ha, így se, akkor az új rendszereddel lehet valami (permission-ök, firewall, stb.) -
junkpod
veterán
Budapest XII Bornemisza utca fel van bontva és az Andor felé egyiranyusitva, kérlek szerkesszetek be, köszönöm.
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
szuszinho #6930 üzenetére
Sajnos a TB-s mentés (pontosabban visszaállítás) nem működik a Waze esetén. Én kb. 2x próbálkoztam ezzel, azóta nem kísérleteztem vele. Szerencsére nincs sok beállítani való a Waze-ben (egyszerű, mint a szög), úgyhogy ebbe - egy kis dünnyögés után - már belenyugodtam.
"Próbáltam adatok törlése után beírni a számom... " - ez viszont nekem ment. Mondjuk onnantól kezddve, hogy a beállításokat nem tudod "restore"-olni, már nincs sok értelme a TB által lementett apk-t visszatölteni. Szerintem hagyd a mentést, és tedd fel a Play-től.
-
szuszinho
őstag
Sziasztok,
Telefon újratelepítés volt, TitaniumB.-pal mentettem előtte, de hiába teszem vissza, nem tudok belépni, mert: A Waze alkalmazás sajnos leállt.
Kértem jelszó emlékeztetőt, de nem kapok. (Nem tudom megadtam-e email címet.)
Hogyan tudnék belépni a fiókomba? A visszaállított alkalmazás adataiból ki lehet nyerni valahogy a jelszavamat?Próbáltam adatok törlése után beírni a számom, arra meg azt írja, hogy kapcsolódási probléma. Szinte minden nap próbálom többször is.
-
Szili17
tag
Mező utca - Bethlen Gábor utca kereszteződése? Már nincs ott.
Egyébként így van, viszont ha szerkesztőből zárjuk (mint ezt is) akkor az nem szűnik meg csakúgy, ha sokan áthajtanak rajta akkor időszakosan feloldódik. Elvileg. Viszont nincs specifikálva sehol, mi meg nem szórakozunk vele, csak azért, hogy kipróbáljuk hogy is működik.
Nyilván ehhez az kellene, hogy egy nem lezárt utat lezárjunk, amin kellő mennyiségű (amit szintén nem tudunk) ember áthajt és megnézni mivan. Illetve lezárni kliensből (azt nem tudom, hogy itt 1 ember tudja-e zárni az utat, vagy be kell érkeznie több jelentésnek is) és megnézni hogy azt hogy tudjuk feloldani (az úton való autókázással). Ugye ez olyasvalami amivel nem lehet "játszani", így tesztelni/kiismerni is nehéz.
-
Sianis
addikt
Szakértők! Nyíregyházán adott volt egy lezárás (closure), ami napokkal ezelőtt megszűnt. Többen írták is már, hogy vége, stb. Viszont nem akar megszűnni a térképről. Azt olvastam, hogy amint az első wazzer áthajt rajta, magától törlődik. Létezik, hogy azóta senki nem hajtott át rajta?
-
apaszka
veterán
Nagy kár, hogy windows mobil már nem támogatott...
Kisebbik fiam vett egyet, de egy hull@dék a herem@ps.Nagyobbik fiam céges telefonja windows de nem szereti. Mondta ő is, hogy halott ez a platform. Már a microsoft is abba hagyta a gyártást...lumia
-
Szili17
tag
válasz
Gabesz87 #6910 üzenetére
Amelyik "traffinál" nem szól, az nem traffi, ilyen egyszerű.
Hanggal meg ugye akkor figyelmeztet, ha gyorsan mész (igen, ez van, nem lehet beállítani), de egyébként meg ~450 méterről már jelzi ha közeledsz. Ha 50-es zónában van, és 51-gyel mégy, már akkor is jelez, az hogy hol milyen tábla van meg mennyivel lehet előtte menni, az lényegtelen.Ékes példája ennek az M3 bevezető. 80-at lehet jönni a felüljárón, ahol már szól a Waze, hogy traffipax várható. Miért szól? Mert gyorsan mész.. ahhoz képest amennyivel menni lehet ott, ahol a traffi van, mert ott már csak 50. Hát ezért.
Egyébként ezt a traffi-nem traffi dolgot látni lehet a térképen is. Ha vezetés közben nem, akkor utólag visszagörgetheted a térképet a telenonon. Ha van kicsi piros X, akkor az az esetek többségében Hu-Go kapu (vidéken), nagyvárosban meg forgalomfigyelő, meg hasonlók, vagyis nem büntet. De van egy még jobb módszer (ami saját tapasztalatom szerint nem annyira könnyen kivitelezhető), ha van traffic control tábla, akkor az mér, ha nincs, akkor nem. Csak amikor jön a kapu, akkor van a "húúú nem láttam... volt tábla?", legalábbis esetemben ez van.
Ha ez nem volt elég, akkor itt van még olvasnivaló a témában.
-
Gabesz87
veterán
válasz
radi8tor #6916 üzenetére
Én is erre gondoltam, és ha minden igaz, akkor az történhetett, hogy mivel a kamera itt közvetlenül a település tábla után van kitéve (úgy 50-100 m-re), lehet, hogy a GPS késedelme miatt még nem jelezte az 50-et (lakott település), és ezért nem szólt a kamera miatt? Bízom benne, hogy nem mentem már akkor túl gyorsan!
-
canniball
nagyúr
"Nálam egy idő után kilép az app lezárt kijelzőnél és nincs tovább navigáció."
Pont ezért nem használom motoron. Belövöm és mire elindulnék leáll...
Viszont ha autózok és menet közben lezárom a telefont akkor navigál tovább."A Gmaps pedig csak navigációra jó, pl balesetet, traffit, eseményeket nem jelez.."
Úgy rémlik az útinfókat az is figyeli és az alapján tervez.
Trafit valóban nem jelzi,figyelni kellbe kell tartani a sebességhatárokat.
De hát ez van, ha a Waze alkalmatlan motorozáshoz akkor marad ez... -
Sziasztok!
Segítenétek abban, hogy kikapcsolt képernyőnél működik tovább a waze navigációja?
Ha igen mit kell ehhez beállítani? (pl. a beállítások menü - Általános - képernyőzár megakadályozása erre szolgál?)Elég lenne a hang alapú navigálása, és mivel utántöltési lehetőség nincs (kétkerekűeknél) így jól jönne ilyen lehetőség..
-
Gabesz87
veterán
Mi a fenének nem szól a Waze némelyik trafinál? Nem tudom, tegnap Kápolnásnyéken vajon belefutottam-e. A település tábla után az oszlopon láttam, hogy kamera van, és bár már a tábla előtt elkezdtem lassítani, de nem tudom, vajon mennyivel mehettem, remélhetőleg 65 alatt. Csak nem értem, hogy ha a térképen is jelezve van a fix trafi (csak épp nem néztem), és gyorsan is megyek, akkor minek nem szól, hogy trafipax várható? De máshol is előfordul ez. Néha mondja előre, néha nem. Mitől függ?
-
fant0mi
őstag
Ezen besirtam.
-
apaszka
veterán
Dejó, hogy megjött az áruházban is a friss verzió!
Sok újdonság van benne!
Egy ideje használom.....
Egyre jobb! -
Drughi
addikt
Üdv,
Holnap indulunk a balcsira, onnan tovább olaszba.
Útvonaltervezésnél a következőt vettem észre:
Nyiregyh - Balatonszemes viszonylafban szépen megtervezi az M3-M31-M0-M7 utvonalat.Viszont ha egy köztes pontott beszúrok (Annahegyi pihenő, Mc donalds M0) akkor Gödöllő dlőtt levisz az M3-ról, kihagyja az M31-et és úgy visz rá az M0-ra.
Érdeke...
Új hozzászólás Aktív témák
lo Waze, a közösségi “mindennapi” navigáció bemutatása.
- Carl Pei megmondta nagyjából, hogy mennyi lesz a Phone (3)
- Gaming notebook topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen autót vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Építő/felújító topik
- iPhone topik
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Videós, mozgóképes topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB RAM / 1 TB SSD
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest