- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
-
LOGOUT
A Nexus 4 a Google 2012 novemberében kiadott fejlesztői telefonja. A fórumban lehetőleg kerüljük az iPhone-Android háborút, mert senki sem kíváncsi rá, valamint mindenféle Flame és Off témát, amennyire csak lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
-
RootRulez
félisten
Az bánt ebben az új androidban, hogy ha pl.
konkrét példa) egy e-mailben kapott linket szeretnék megnyitni, mindig megkérdezi, mivel nyitnám meg, (chrome, opera, dolphin) és nem lehet egy kattintással kiválasztani és elindítani, hanem rá kell bökni, hogy csak egyszer vagy mindig. Régebben ha ráböktem az appra indította, és max bepipálhattam, ha állandóra akartam hozzárendelni az appot a funkcióhoz.
Szóval szerintem ez nem volt logikus módosítás.
Gondolom ezen sem lehet módosítani...
-
-
rolii21
aktív tag
En csak egy bumpert szeretnek. Elo hatlapon folia szoval mar csak az hianyzik, de sehol sem talok.
-
Atish19
őstag
válasz
adamfriday #30392 üzenetére
itt lehet utánvéttel fizetni?
nincs paypalom
-
GLOCK34
aktív tag
Sziasztok!
Mi egy ilyen tokot néztünk ki páromnak fekete ezüst színben.
Valaki használt már ilyen tokot? Szerintetek pl wifi ,gps nem zavarja?
Mi is tartunk kicsit a rendeléstől,szóval itt is jól jönne majd a segítség. Mi Debrecenben lakunk,ha Valaki még rendelne írjon és társulhatunk. -
adamfriday
senior tag
Én a Ringke Fusiont a gyártótól rendeltem, kb 2 hét alatt ért ide, 20 dolcsi volt szállítással.
-
rolii21
aktív tag
válasz
atillaahun #30365 üzenetére
Tobbet sajnos en sem tudok rola. Tegnap alle lett emlitve h ott van lg garis telo. Lehet h csak egy magan szemely adta el nekik a telojat... Vagy tenyleg van nekik, ki tudja.
-
adequate_cou
senior tag
válasz
Atish19 #30389 üzenetére
Én ebayen vettem, 2 hónapig használtam de egy hete leszedtem és fel sem rakom soha többé. Ez a telefon gyönyörű és imádom, de amíg a tokban volt utáltam, lehetett volna ennyi erővel akármi a tokon belül.
Ebaytől ne idegenkedj, van PH!-n egy kolléga, Winner_hun, ő segít a rendelésben, utalod neki az összeget és ő megrendeli a címedre. Nagyon segítőkész és megbízható! De amúgy meg ne rendelj mert borzalmas, na nem a tok, az is szép, de bűn belerakni a telefont
-
Atish19
őstag
válasz
adequate_cou #30381 üzenetére
Köszi szépen!
-
catroot
veterán
válasz
forintuser #30330 üzenetére
Na, ezt örömmel hallom.
-
válasz
Algotis #30376 üzenetére
Én is használok tokot, 2500ft-ért vettem a Dunaplázában, s-line tok(szerűség) félig átlátszó, és ki lehet vele támasztani a telefont
Így most már nem csak védi a telefont, de hasznos is
Nekem bemegy leszedés nélkül(lehet, már le se tudnám szedni
) a nokiás kábelem, az lg-s kábelem, a sony-s és a nexus-é is
-
Atish19
őstag
válasz
adequate_cou #30374 üzenetére
Nyugodtan kövezz meg, de nem találom playen
esetleg tudnál adni konkrét linket?
-
Algotis
addikt
Ki használ tokot a jelenlévők közül?
-
fatal`
titán
Kár, hogy nem ezt jelenti.
Kéknél minden rendben, szürkénél nem vagy kapcsolódva a google serviceshez (attól még lehet, hogy net van).
A netet külön semmi nem jelölte. A fehér mellett a szürke pedig most is lehetséges (még nem próbáltam a 4.4-et, majd, ha lesz jól működő carbon).
-
Atish19
őstag
válasz
adequate_cou #30261 üzenetére
Esetleg linket tudnál adni ezekhez? Lassan ráveszem magam a rootra már csak a 4.4-et várom, mert akkor ugyis tolok egy fr-t
-
válasz
atillaahun #30357 üzenetére
- DSP audió csatorna, audió monitorozás, hangerő növelés (hívást lehet rögzíteni?)
Bővebben itt.
- Beépített kijelzőfelvétel (mozgó?)
Bővebben itt.
- Natív infravörös blaster API
Bővebben itt.
- Új kísérleti runtime virtuális gép, ART
Bővebben itt.
- Bluetooth MAP támogatás
Bővebben itt. -
rolii21
aktív tag
válasz
atillaahun #30352 üzenetére
Superphone.hu. Azt hiszem valaki ezt emlitette tegnap.
-
petipetya
nagyúr
válasz
atillaahun #30357 üzenetére
Beépített kijelzőfelvétel:
Ezt láttam valamelyik videóban. Gépen az SDK környezetben kiadtak egy parancsot, melynek eredményeként egy mp4 videóba lett mentve minden, ami a kijelzőn történt.
-
atillaahun
veterán
válasz
pepe091 #30355 üzenetére
"- Kiterjesztett funkcionalitás az értesítési szolgáltatásokhoz
- DSP audió csatorna, audió monitorozás, hangerő növelés (hívást lehet rögzíteni?)
- Beépített kijelzőfelvétel (mozgó?)
- Kiterjesztett elérhetőségű API-k, rendszerszintű closed captioning beállítások
- Bluetooth MAP támogatás"Ezeket tudod esetleg részletezni melyik mire való?
-
-
Így igaz, semmi sem változott.....
Csupán ennyi:
- Frissített kezelőfelület: a főképernyőn átlátszó állapot- és navigációs sáv, továbbá fehér állapotjelző ikonok és szövegek (az alkalmazások megváltoztathatják az átlátszóságot az olvashatóság érdekében)
- Teljesítményoptimalizálás, alacsonyabb rendszerkövetelmények (kevesebb RAM szükséges a rendszer futtatásához)
- Nyomtatási keretrendszer
- NFC Host Card Emuláció a smart cardok emulálásához
Chromium-on alapuló WebViews (a funkció a Chrome 30-cal egyenlő)
- Kiterjesztett funkcionalitás az értesítési szolgáltatásokhoz
- Publikus API a szöveges üzenetek fejlesztéséhez és kezeléséhez, lehetőség van meghatározni az alapértelmezett SMS-alkalmazást
- Új keretrendszer a felhasználói felületek áttűnéseihez
- Tároló hozzáférés keretrendszer: más forrásokból is vissza lehet keresni tartalmakat és dokumentumokat
- Teljes képernyős mód: az állapot- és navigációsávot a kijelző szélén végighúzott mozdulattal lehet előhozni
- DSP audió csatorna, audió monitorozás, hangerő növelés
- Beépített kijelzőfelvétel
- Kiterjesztett elérhetőségű API-k, rendszerszintű closed captioning beállítások
- Bluetooth MAP támogatásFelhagyhatnál már ezekkel a teljesen szakmaiatlan hozzászólásaiddal.
-
twine
veterán
válasz
Zsírkrétamen #30353 üzenetére
Valahogy biztosan
csak w333 megint valami teljesen fölösleges dolgon pörög egy ideje
(Hol nem tudták még ezt a dolgot megoldani?) -
-
atillaahun
veterán
Mitis mondtatok melyik bolt adja gyári garival a N4-et? Nem találom a hozzászólást.
-
twine
veterán
válasz
Zsírkrétamen #30348 üzenetére
Van wireless hálózat net nélkül is,,, illetve net ,szinkronizáció nélkül..stb...stb...
-
-
turika86
aktív tag
Szerintetek n4-ről 5-re váltani őrültség?! Esetleg htc one-ra?! Igazábol a nagyobb tárhely és kijelző felbontás miatt kellene, de a one-nak azert az aluminium kialakítása nagyon tetszik...
-
De várjál, eleve én nem értem az egészet. Wifi az vagy van/működik(csatlakoztattad, megy), vagy nincs/nem működik(ki van kapcsolva, rosz jelszó stb.) nem így van?
Térerőnél hasonló, ott csak a "csíkok" mennek lefele/felfele térerőtől függően.
Vagy csak én gondolkodom rosszul?
%-os akku-t meg még bele rakhatnak, de te is meg oldhatod ezer féle képpen, hogy legyen
Az a baj, hogy a jót, meg a szépen nem lehet örökké fokozni. De végül is te sem, és én sem tudnék olyan dolgot megnevezni, olyan lényegi fejlődést, amit a 4.4-től vártunk -
w333
félisten
válasz
RootRulez #30345 üzenetére
Nincs
kamera körül ki van vágva a fólia
(#30346) Zsírkrétamen
Hát remélem hogy azért valami megkülönböztetés kéne hogy legyen ...
Azért egy % -os akkumulátort meddig tartott volna megoldani ?Különben az a baj hogy a 4.4 -től a megváltást vártuk
közben szerintem semmivel sem lesz jobb vagy szebb mint a 4.3
kicsit olyan érzésem van mint 4.2.2 -ről a 4.3 -ra
-
-
RootRulez
félisten
Naszóval: az N4 kameráján is lenne fólia? Mert nem látom.
Nehogy úgy járjak, mint az N5-öt tesztelő emberke.
-
w333
félisten
válasz
Zsírkrétamen #30341 üzenetére
N5 videóknál is full fehér az egész értesítési sávban az ikonok, ezért nem is értem hogy hogyan is fogjuk megkülönböztetni ha nincs internet vagy rossz a kapcsolat ?
-
-
bidone
csendes tag
sziasztok, eltört a nexus 4-em, de nekem tetszik. gondoltam megmutatom nektek
széttört n4 -
w333
félisten
Csak engem zavar hogy a 4.4 -ben az értesítési sávon full fehér minden ? mert most ugye kék színű, de ha nincs internetkapcsolat akkor a térerő és a wifi is szürke lesz, most hogy minden ilyen full fehér, ezt hogyan fogjuk megkülönböztetni ?
(#30339) bidone
Jézusom mit csináltál vele
az oldalsó műanyagkeret is megvan darálva !
-
válasz
adequate_cou #30332 üzenetére
Hát akkor meglesem....
-
adequate_cou
senior tag
válasz
Zsírkrétamen #30328 üzenetére
Elvileg AOKP Nightlykon kívül mindenen.
-
Algotis
addikt
Sziasztok!
Gyárilag van fólia a Nexus 4-en? -
válasz
adequate_cou #30325 üzenetére
Hmm, és ez az Xposed cucc ez csak stock alatt megy?
-
Szerinted ezt hányszor játszottam el, anno gnex-en, most n4-alatt?!
(sokszor...)
Mindent kitöröltem(nem ismerte fel, vagy ha igen, akkor nem sikerült telepíteni a drivert), majd manuálisan felraktam mindent, sehogy nem volt jó.(ja amúgy amikor elsőre csatlakoztattam az n4-et(külön hozzávaló driverek nélkül) akkor sem ismerte fel, de TC-vel megoldottam. Mindegy, ezt már sokat beszéltük gnex-nél is, a nexus phone-ok nem szeretik a windows-om
(anno ellenőriztem, más gépén 0 driverrel simán felismerte a gnex-em is, szóval azzal sem volt gond, valahogy a gépem, ami nem. De adb drivereket, ami fastboot-hoz kell, azt felrakta eddig minden esetben) -
edward2
addikt
Lehet, hogy nem teljes mértékben nexus 4 a kérdésem, de azon jelentkezik így itt teszem fel: tegnap kezdődött teljesen random módon a play music többször is szám közben vagy 2 szám között hibával leáll, hogy requested music can not be played. Valami ötlet? Play music régóta nem volt updatelve és 2 napja még semmi problémája nem volt.
-
adequate_cou
senior tag
válasz
X DoZ3R #30315 üzenetére
Nagyon ódzkodtam tőle, de végül teljes mértékben bevált. Ez egy keretrendszer amivel a rendszer eddig rejtett beállításaihoz is hozzáférsz az Xposed-hoz való kiegészítők letöltésével. Ezek közül is kiemelkedik a GravityBox ami a legjobbakat fogja össze.
Akkura nincs hatással, sebességre sem, olyan mintha egy kibővített stock lenne, én nyugodt szívvel ajánlom.
-
tgb
senior tag
válasz
Zsírkrétamen #30321 üzenetére
Sok a driver!Eszközkezelőben töröld a drivereket miközben rá van dugva a nex4,és megvan oldva a probléma!
-
-
-
TomPack
őstag
Defy-n nekem is oké volt, de nexuson szerintem szívás! Trükközni kell, hogy lásd a belső tárolót, idegen windows-os gépre dugva esélytelen hogy bármit is rámásolj, 5Mb-nál nagyobb filét csak wifivel hajlandó letölteni. Egyébként tényleg tetszetős, egyszer majdcsak kiforr...
-
davta
csendes tag
Kicsit off, de hogy tudok helyeket hozzaadni a Google Now-hoz? Az addig jo hogy ott van az Otthon es a Munkahely. De ennyi? Nem lehet mast hozzaadni?
-
fatal`
titán
válasz
adequate_cou #30265 üzenetére
Kii Keyboard jobb szerintem.
Vagy ha nem kell szótár (vagy megelégszel gyengébb szótárral is) és swype, akkor pötyögésre a legjobb a Smart Keyboard Pro.
-
X DoZ3R
tag
Sracok, vki tudna meselni nekem errol az xposed keretrendszerol, velemenyek, hasznalhatosag stb... koszi
-
gabesz839
senior tag
válasz
forintuser #30309 üzenetére
Majd ha frissítik az apexet 4.4 re akkor biztos olyan lesz. Nem lesz egyből minden alkalmazás kompatibilis a 4.4-el. Ugyanez volt a 4.3-nál. Meg az elődöknél is.
-
w333
félisten
válasz
tariattila #30310 üzenetére
Ok köszi ! akkor valószínű már egybeolvasztották a 2 frissítést !
De a lényeg a verzió szám ami a JWR66Y a legfrissebb ! -
forintuser
őstag
válasz
janosibaja #30306 üzenetére
Nem marad. Apex launcherrel próbáltam.
-
törölt tag
Melyik virgin geek nyomott fel személyeskedésért este 31-én, amit az idióta poénjáért kapott? Priviben lehet jelentkezni.
-
-
gabesz839
senior tag
Azt tudni hogy kb mikor kezdik el az ota frissítést a 4-re?
Új hozzászólás Aktív témák
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Mérlegeli a csúcstechnológiás chipgyártásból való kilépést is az Intel
- Milyen processzort vegyek?
- World of Tanks - MMO
- BestBuy topik
- E-roller topik
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Linux haladóknak
- További aktív témák...
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel N4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!