Hirdetés
-
LOGOUT.hu
A Nexus 4 a Google 2012 novemberében kiadott fejlesztői telefonja. A fórumban lehetőleg kerüljük az iPhone-Android háborút, mert senki sem kíváncsi rá, valamint mindenféle Flame és Off témát, amennyire csak lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mtcob
senior tag
Sziasztok!
Lehet tudok USA ból hozatni egy ilyen csodát, ismerős kint él, havonta haza jön, így nem kell postaköltséget se fizetni Az lenne a kérdésem, hogy ha egy 8 GB-set rendeltetnék 200$ ért, abba lenne-e magyar nyelv illetve működne itthoni T-Mobile hálózatán...?
Mennyi a szabad hely a 8GB verzióban?
Előre is köszi a válaszokat -
mtcob
senior tag
válasz leslien #22278 üzenetére
Az sajnos nem fér bele, eléggé ki van számolva az ár De elég lesz nekem az 5,6 GB...anno 4X en se használtam többet pedig ott volt hely...
(#22279) petipetya köszi a linket , 5,6 GB szerencsére elég nekem
Amúgy úgy látom elég sokan leszünk hamarosan tulajok, a leárazás eléggé fellendítette a vásárlási kedvet Mindenki beizzítja a külföldi kapcsolatatit
[ Szerkesztve ]
-
mtcob
senior tag
válasz petipetya #22285 üzenetére
Igen, ennyiért durván jó vétel... Azt hozzá kell tenni hogy én se vennék ha nem lenne a leárazósdi
(#22286) leslien Majd meglátjuk, lehet az lesz, bumper itthon is van, és nem olyan fontos rá Az a gáz hogy most le kell adnom a drótot hogy kell-e a telefon, és ki is kéne fizetnem...Ugyanis az a szitu, hogy egyik haverom nagynénje szállítmányozik USA ból európába (köztük magyarországra is), és mivel ismerem őket elég jól, így lehetőség van rá hogy áthozzák nekem anélkül hogy fizetek a szállításért...viszont egy szállítmány 1 hónap mire ideér, és a szeptemberiről értelemszerűen már lecsúsztam Így októberben ér ide....Tehát azt a +10k most kéne összeszedni...majd meglátjuk
Szülinapi ajándéknak mindenesetre biztosan meglepem magam vele[ Szerkesztve ]
-
mtcob
senior tag
Újabb kérdés: OTG megoldható (természetesen root/nyitott BL nem lenne akadály) ?
Illetve mennyire féljek a garanciától? Sok a hibás készülék?[ Szerkesztve ]
-
mtcob
senior tag
válasz FearTomi #22295 üzenetére
Kár Pendrive-t pedig használtam volna szívesen hozzá, ha kevés lenne a 8 GB...Így marad a 16GBos...
Na ez jó hír Egyébként LG gyártmányok mostanában elég jól össze vannak rakva, nem igen látni hibás készüléket a felső kategóriában ami tőlük jön ki (Optimus G, 4X HD, L9) -
mtcob
senior tag
USA play storeban lehet paypal lal fizetni ha kinti vagy?
-
mtcob
senior tag
Nem hiszem el hogy elfogyott USA playstore ban ma lett volna megrendelve Vajon lesz még 8GB-s vagy felejtsem el?
-
mtcob
senior tag
Na sajnos én is hasonlóan jártam a rendeléssel mint icons fórumtárs,ma beszéltem ismerőssel aki USA-ban él hogy megrendelte-e (2 hete utaltam neki) és kiderült hogy nem Szóval lecsúsztam a nexusról, így elkezdtem nézelődni ebayen...hát nagyon felmentek az árak már 80k körül adják a megbízható eladók a 16GB-os nexust....Annyiért szinte itthon is meg tudom venni...szóval most megy a nézelődés a használt piacon....Esetleg ha valaki tud jó állapotú 16GBos nexust 74k körül az nyugodtan szólhat
Amúgy Nexus 5 mennyiért várható? Érdemes megvárnom aztán esetleg USA PlayStore ból megrendeltetnem vagy hagyjam az egészet és vegyek egy sima N4-et itthon?
(#24952) icons 27k webshopon azt hiszem, annyiért BestBuy
[ Szerkesztve ]
-
mtcob
senior tag
Na emberek találtam 0 perces N4-et 68k ért Német Playből, úgyhogy ha minden igaz Kedd este csatlakozom hivatalosan is a Nexus tulajok táborába
-
mtcob
senior tag
Na ma megyek a nexusért, van valami amit érdemes ellenőrizni rajta? Kijelző teszt vagy ilyesmi van amivel esetleges pixelhibát ki lehet szúrni?
-
mtcob
senior tag
Na itt van nálam a nexus 4.3 repült rá azonnal, microSIM et meg a jól bevált "hamarosan készüléket veszek tőletek" mondattal szereztem a telefonba ingyen T-nél Első benyomás: Kib@aszott gyors, és gyönyörű
Azt hiszem elleszek vele úgy 2 évig...és nekem van gumiláb a hátlapon -
mtcob
senior tag
Hat ezentul nem is veszek mast csak nexust
(#25424) keyol Köszi
(#25425) zsocy Én WestEnd T-mobilba cseréltettem, mondtam hogy hétvégén S4 minit veszek tőlük, 3s hogy cseréljék ki microSIM re hogy amikor megjön a telefon akkor csak elég legyen áttenni a kártyát ne kelljen még külön intézni ezt is.... és szó nélkül kicserélte a csaj... ilyen kitörhetőset adott, rendes SIM csak a közepéből ki lehet szedni a kicsit
(#25430) FearTomi
[ Szerkesztve ]
-
mtcob
senior tag
(#25432) kiki89 Mehet az 1. hsz be hogy hogyan szerezhetsz ingyen microSIM et
[ Szerkesztve ]
-
mtcob
senior tag
Tokból milyet érdemes venni? Ringke jó lenne, csak idő mire ideér, én meg szeretném biztonságban tudni már most Eddig amit találtam: gyári nexus bumper, nillkin super frosted (ilyenem volt anno 4X HD n és teljesen jó volt ) , vagy nillkin multi color. Melyiket a legjobb a 3 közül? Esetleg mondhattok mást is ha van jobb itthoni beszerzéssel
-
mtcob
senior tag
Gondolom arra értette, hogy a pletykák szerint a KitKat 'flat' dizájnnal fog kijönni, és ezt alátámasztva a google logó is ilyesmi dizájnt kapott tehát megerősíti azt amiről a pletykákban szó volt....
Egyébként én nem bánom hogy kicsit minimalistább lesz a dizájn (bár az iOS7 borzasztó ), simán lehet hogy igényes és szép lesz, nem kell temetni a rendszert előre -
mtcob
senior tag
Az normális ha töltés közben 40-45°C fokra felmelegszik a telefon?
Anno 4X en ez normális volt, ugye a tegra 3 melegszik mint az állat, de tudtommal a snapdragon S4 esek nem melegszenek annyira....
[ Szerkesztve ]
-
mtcob
senior tag
Én 0 perces készülékként vettem, tehát gyári tartozékok nélkül, a 4X em töltőjével töltöm, tehát a márka stimmel...Most nézem Battery progi 40,7°C fokot mutat az akksira....mondjuk ahhoz képest a telefon a kamera körül a legmelegebb ...
Azt hozzá kell tenni, hogy közben használom is, tehát chrome megy wifiről töltés közben, nem tudom mennyit befolyásol ez....[ Szerkesztve ]
-
mtcob
senior tag
Megnéztem OUTPUT ra 1,2A t ír a töltő... szóval nem értem...lehet hogy a chrome-mal van valami gebasz?
Van itthon egy régebbi 0,7A-s LG töltőm is, lehet megpróbálom azzal hátha nem melegszik...ha meg igen akkor mindenképp a telefonnal van gáz...[ Szerkesztve ]
-
mtcob
senior tag
Na végül megrendeltem a Nillkin Super Frostedet fehérben Viszont mivel egyenlőre nincs tok, így anélkül használom, és volt egy kis esése , a kijelző bal szélén pedig lett pár karc el lehet ezeket valamivel tüntetni (polírozó pasztát olvastam hogy jó lehet nem tudom próbálta e valaki innen)...? Vagy a legegyszerűbb ha megvárom a fóliát mert az eltakarja a karcokat?
-
mtcob
senior tag
válasz C.Brigante #26482 üzenetére
Szerintem sincs baj a SwiftKey-el, eddig minden androidos telefonomom azt használtam, nagyon jól és pontosan lehet vele gépelni....egy idő után a szavakat is jól megtanulja, sokszor használom a kiegészítést mint funkciót....szóval szerintem is jó app, +1 a swiftkeyre
-
mtcob
senior tag
válasz waccamár #26622 üzenetére
Én fejhallgatót használok, konkrétan egy Sony ZX 600ast, nagyon jól szól, basszus erőteljes, hangokat tisztán adja át....még decemberben vettem 15k ért, azóta lement az ára 11k ra kb, annyiért elég jó vétel Pár MediaMarkt ban ki van állítva, meg lehet tapizni, ki lehet próbálni, szerintem nézd meg mert nagyon korrekt a cucc
-
mtcob
senior tag
válasz Integra #26665 üzenetére
Nekem igen, bal szélén van 4-5 hajszálkarc, bekapcsolt kijelzőnél nem látható egyáltalán, de nagyon zavar hogy ott van pedig 1 hete hogy megvan.....
Egyébként ismerek egy jó órás embert, most csinálta meg ismerősöm kb 40 éves, apjától megörökölt karcos óráját, és vadi új állapotúra felpolírozta az üveget....vajon telefonnál is működik ez? -
mtcob
senior tag
Én szintén 4X ről váltottam kis kihagyással, a kijelző színei nekem kicsit fakóbbak, illetve a betekintési szög sem olyan jó mint a 4X ben (mentségére szóljon nem oldalnézetben használom a telefont így ez nem olyan nagy probléma )....Pedig elvileg ez a 4X es True HD IPS továbbfejlesztett változata...
huan 4.4 et 100% hogy megkapja és mivel a nexusokat ~18 hónapig támogatják ha jól emlékszem, így a 4.5/5.0 -t is biztosan megkapja, ami nyáron lesz bemutatva....sőt meg merem kockáztatni a jovő októberi 5.1? et is talán kiindulva abból hogy a nexus 7 2013 edition ugyanezzel a hardverrel meg kell hogy kapja a 18 hónap támogatás miatt
[ Szerkesztve ]
-
mtcob
senior tag
Ma bementem a speedshopba, 990ft ért adják a szilikon tokot, vettem is egy átlátszó verziót, ennyi pénzért teljesen jó, ad egy kis peremet a kijelzőnek, úgyhogy elégedett vagyok vele szóval ha valaki szilikon tokban gondolkodik érdemes megnézni...
Egyébként rákérdeztem a karcok eltüntetésére, azt mondják a kis hajszálkarcokra árulnak 1800ft ért polírpasztát, otthon simán el lehet vele tüntetni....valaki próbált már ilyet? Gondolkodom a beszerzésén mert vannak kis karcok nálam és nagyon zavarnak[ Szerkesztve ]
-
mtcob
senior tag
[link] van feketében is, a különbség hogy az "átlátszónak" matt a háta, a feketének meg kicsit fényesebb....
hunfatal fekete nekem nem tetszett pont a fényessége miatt, amúgy meg teljesen jó főleg ennyiért...sokkal többet véd egy ilyen szilikon mint egy sima hátlapra pattintós műanyagtok....
tgb van már mélyvíz topikunk is, szerintem ott hamarabb válaszolnak
[ Szerkesztve ]
-
mtcob
senior tag
válasz Algotis #27628 üzenetére
Külföldi MediaMarkt okban nagyon jó áron adják a telefonokat, ha meg tudod tenni lehet megéri pl kivonatozni bécsbe és ott megvenni egyébként biztos vagyok benne hogy itt hardveraprón lesz aki bontatlanul behozza és eladja az itthoni ár alatt kis haszonnal...úgy szerintem simán meglesz 120ból....
Egyébként igen, android fronton a nexus szériánál ár/tudás arányban nincs jobb...és időtállóbb is mint pl a samsungok... -
mtcob
senior tag
válasz Integra #27632 üzenetére
A KNOX számlálót még ha nagyon akarom meg tudom érteni (jobban vannak védve az adatok) de ezt simán meg lehetett volna oldani egy Note 3 Business Edition-nel is így meghagyva a választás lehetőségét....
De a régiózárat teljesen értelmetlennek látom fölösleges korlátozás, remélem eltántorít jó pár vevőt....
Itt fórumon meg figyelhető, hogy sokan telefonvásárláskor első kérdésként azt kérdezik h hogy áll custom rom ban...nos ugye az S széria mindig is jó volt ebben, így sokan emiatt is választották ezt....így viszont nem nagyon lesz rá egyrészt fejlesztő, másrészt ember aki bevállalja a garancia megszűnését....szóval ezzel szerinten azért nem egy vevőt eltántorítanak.... -
mtcob
senior tag
válasz zkosaras #29246 üzenetére
Ebben az esetben szerintem hagyjad, én használt telefont csak személyes átvétellel vennék....
Én úgy 3 hete vettem újonnan Német Play Store-os garival 68k-ért, szóval ehhez képest nem olyan jó ár az a 65k (más kérdés hogy nekem hatalmas mázlim volt ezzel )...
Hardveraprón nem nézelődtél? -
mtcob
senior tag
válasz zkosaras #29248 üzenetére
Hardveraprón egy ideje nem néztem csak azért kérdeztem....én apródon találtam a hirdetést, ott is érdemes lehet megnézni
Bár lehet hogy inkább várnék a helyedben pár hónapot és megvenném a nexus 5-öt, nagyjából annyi lesz mint amennyi a N4 volt amikor megjelent, szóval elég jó árba lesz(#29249) rankesz
pedig 16GB-s
Mondjuk tartozékokat és dobozt nem kaptam hozzá, de ez nem hiszem hogy nagy mértékben befolyásolná az árakat[ Szerkesztve ]
-
mtcob
senior tag
Inkább az eladó számolt el valamit, ugyanis én 100%ra állítom, hogy 68k-t adtam a telefonért
Nincs garipapírom (nem is tudnám érvényesíteni ), az eladó mondta hogy némat cucc, ebből következtettem hogy Play Store-os, ugyanis ott a legolcsóbb....
Viszont a telefont makulátlan állapotban kaptam, rajta volt a gyári fólia (a kis + és - jellel rajta) , szóval ennyiért még így tartozékok nélkül is nagyon jó vétel volt
Egyébként elvileg egy vidéki GSM bolt szűnt meg, ők szerezték Németből a telefont, és a megmaradt raktárkészlet egy darabja ez, összesen 6 ilyen telefon , 4 Optimus G meg még pár Samsung volt eladó(#29262) Scooter74 Szerintem nincs itt semmiféle célzás ezekben a képekben, pl ott volt amikor mindenki azt hitte megy a visszaszámlálás az elrejtett képekkel, aztan végül 3-nál megszakadt a lánc Az 'Everybody dance now' és a 'This is it' viszont elég egyértelmű volt, plusz az n4 is ilyentájt (28 ha jól emlékszem) lett bejelentve, szóval bízzunk a holnapban
Egyébként nem értem mire ez a nagy felhajtás itt a topikban a 4.4 körül, nyilván várom én is, de mivel a 4.3-al is kifogástalanul megy a telefon, így fölösleges azon pörögni h mikor jelentik már be[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy ZFold6 256GB/16GB Navy Blue+ Ajándék adapter
- iPhone XR 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 81%/p3814/
- iPhone SE 2022(3Gen.) 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./p3813
- Bontatlan Iphone 14 Plus Starlight + Armor tok
- Eladó iPhone 12 Pro Pacific Blue 128Gb független Akku 80% ÚJSZERŰ ÁLLAPOT
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest