- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- bambano: Bambanő háza tája
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
-
LOGOUT
A Nexus 4 a Google 2012 novemberében kiadott fejlesztői telefonja. A fórumban lehetőleg kerüljük az iPhone-Android háborút, mert senki sem kíváncsi rá, valamint mindenféle Flame és Off témát, amennyire csak lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
-
FrankMonzano
őstag
válasz
gabesz839 #30446 üzenetére
Az elozo rom hagy maga utan "szemetet". Minden update-nel ajanlott egy gyari visszaallitas. Ez olyan mintha a windowst teljes formattal telepited,vagy ráhúzod az aktuális rendszeredre. Szerintem mindenképp ajánlatos.
Nekem pl. nincs olyan sok telepitett alkalmazasom. En feltelepitem azt a parat ujra nehany perc alatt. A kepeket meg fellovom dropboxra,igy azok sem vesznek el.
Nem hasznalok backup/restore alkalmazast,igy ebben sajnos nem tudok neked segiteni.
Ha csak kepek,zenek vannak a keszulekeden,azokat szerintem tedd felhobe,az alkalmazasokrol meg a google tud mentest csinalni. -
trance89
őstag
válasz
gabesz839 #30446 üzenetére
bizonyítéknak ott a személyes tapasztalat ami mindenkinél ugyanaz: használ
biztonsági mentést legjobb cwm-ből csinálni (nandroid backup) ehhez viszont nyitni kell a bootloader-t és cwm-et felrakni, teljesen gyári rendszeren nem tudsz mentést csinálni, mondjuk ott van a helium backup de kb szart sem ér rootolatlan készüléken -
kovsol
titán
válasz
gabesz839 #29397 üzenetére
Miért olyan nagy gond ha esetleg nem pörög a topic és nincs hsz áradat folyamatosan? Van ahol napokig nem irnak be, mert nincs téma.
Amúgy meg volt hivatalos dátum már? Ha nem akkor mihez képest késik a 4.4? Azt se tudni mi lesz bene, de eddig is megvoltunk mélküle, akkor pár hét már mit számit nem tudom. -
kiki89
aktív tag
válasz
gabesz839 #28479 üzenetére
Az opera classical nincs összehasonlítási alapon, mert azt még nem próbáltam, de szerintem elég kevés energiát fogyaszt, szerintem különösen ajánlott! A chrome-nál sokkal kevesebbet fogyaszt, bár legyünk őszinték, ez azért nem nagy kunszt, mert a Chrome igencsak sokat zabál.
-
Bone123
HÁZIGAZDA
válasz
gabesz839 #27177 üzenetére
Indítsd újra a telefont, az törli az akkustatisztikákat. Ha a probléma marad, merítsd le, töltsd fel csuring kikapcsolva és még fél óráig hagyd töltőn, vedd le, kapcsold be és tedd vissza még fél órát tölteni, kikapcs, fél óra töltés, bekapcs, fél óra töltés, állítólag ez a leghatékonyabb módja az "ellustult" energiacellák szájbarúgására, de lehet ez is csak legenda. Egy próbált megér, ha szarozik a telep.
Visszatérve gyári kamerára: én eddig csak a Google kameraappját láttam minőségi gömbképet lőni, ezt 4 körül toltam:
-
icons
addikt
válasz
gabesz839 #24500 üzenetére
Igen, de plusz 100 ajró minimum. Jó kérdés
Sajnos annyi infó még nincs kint róla (FullHD kijelző, jó, de ez is megfelel, nyilván a HW erősebb, ez se hat meg
A vékony káva annál inkább, de az 110körül lenne mire behozatnám... ez meg 80 csak).
Illetve a mostani Blade-emet tényleg falhoz vágnám... még másfél hónap... nem lennénk jóban (lehet vennék egy 3410st
)
(#24504) gabesz839
Szerencsére van akkora perselyem ,amiből kijön. A gond az, hogy nem szívesen költök rá annyival többet, amikor ez is mindenben megfelel nekem!(#24503) rankesz
Micsoda rablás!! Németbe 14ért vittek volna ki 2őt UKből, és országon belül 12... Egy meg 9. Akkor itt szedik vissza azt, amennyivel olcsóbb a Nexus a "kelleténél" -
törölt tag
válasz
gabesz839 #15314 üzenetére
Megcsináltam és be is jön a media audio de utana ürsen mutatja
(#15317) Worlon83: Megcsináltam ezt is végig és a hálozaton belül mutatja a totalandroidot de mikor megnyitom egy fájlt mutat, hogy failed to create plugin szerver.
Mindkettőtök lépését pontról pontról végig csináltam. :S (Ennyire szerencsétlen, hogy lehetek?)
-
dzs86
csendes tag
válasz
gabesz839 #7553 üzenetére
Előre is elnézést a hülye kérdésért, de korábban találtam olyan beállítást, ahol be tudtam állítani h érintéskor mennyi ideig rezegjen a készülék. A gond csak az h azóta bárhogy keresem nem találom azt ahol ezt be tudom állítani és már nagyon idegesít.
Előre is köszi a válaszokat. -
Pompi
nagyúr
válasz
gabesz839 #4688 üzenetére
"Azt hittem hogy ennél a referenciamodellnél majd össze vissza fog csörömpölni a teló hogy frissíts frissíts, erre meg úgy kell előcsalogatni.Kicsit fura."
Ha türelmes vagy akkor csörömpöl is. Én nem csesztettem, kivártam mert részeben kíváncsi is voltam, hogy magától megjön-e, és megjött. Letöltötte, kaptam értesítést, hogy letöltve lehet telepíteni.
-
FőDudu
veterán
válasz
gabesz839 #4680 üzenetére
de megis mit lehet annyit nyomogatni egy telefonon?
Sulyosan feszbuk fuggo vagy vagy miert piszkalsz egy ilyen kis akarmit?Nincs szamitogep/ipad akarmi amin kenyelmesebben elfernel?
Nekem is rengeteg minden van rajta, de azert hogy informaljanak. Nem jatszom rajta, nem csetelek rajta.
Bar Viber es Whatsapp is van, de azon ugye jon az uzenet, valaszolsz, hello.
Nem kell orakig basztatni. Ha valaki akar valamit akkor felhiv, ha meg en akarok valamit akkor felhivom.Kurvasok cucc van a telefonomon, megis lattad az uzemidomet fentebb.
-
mcsabi84
senior tag
válasz
gabesz839 #1720 üzenetére
Ilyen áron a kereslet óriási. Még a samsung se tudta kielégíteni a vásárlók igényeit a nexus 10-nél, abból is készlethiány volt és jelenleg is csak a 16-os változatot lehet kapni. És ott "csak" egy tabletről beszélünk, amire (legalábbis szerintem) nincs akkora kereslet mint egy telefonra.
-
manokaki
addikt
válasz
gabesz839 #1120 üzenetére
ja és Te láttad azt a kijelzőt igaz , hogy tényleg sárgásodik
, minednki azt ir amit akar, ehhez joga van , azt hogy ki hiszi el az másik dolog !
Ha 10,000-ből 1 esetleg sárgásodna azt nem nevezném tipus hibának !
Mikor az Iphone 4s megjelent , valakik azt hiresztelték hogy felrobban az aksijuk , még a Youtuba-ra is feltettékfiredani :
Igen , ingyen cserélték a micro Simet is microSimre 4 hónapon belül , söt még a microSim-t 1.5 honappal ezelött nano Simre is kicseréltettem ( Iphone 5 ) miatt azt is ingyen csinálták igaz ehhez hozzá tettem hogy vidéken vettem az iphone 5-t a Tmobilnál , de akkor még nem kértem a cserét mivel még megvolt az Lg 4X-em és azt használtam , igy itt Pesten simán kicserélte a microSimet nanoSim-re !
Tudom itt IPS kijelzőről van a Sony Xperia S-nek Slcd-je van !
-
twine
veterán
válasz
gabesz839 #911 üzenetére
"ha valamit meg tudok oldani magam akkor: EZT NEKIK!! Abból a pénzből inkább veszek egy tálca sört."
Jól teszed,,,nem arra gondoltam hogy ez "ördögtől való", és mindenki kötelezően fizessen,,,
De sokszor jobb ötlet, mint "anyu manikür készletével" nekiállni faragni!
if you know what i meanCRT effect :
Annó Galaxy S-en az elsők között volt amit "friss romolás" után feldobtam
Tényleg látványos tud lenni -
twine
veterán
válasz
gabesz839 #783 üzenetére
Én egy kicsit "remegtem" a fogyasztás miatt, mert HOX-rol váltok én is(és ott kicsit zavart a "titanic mód"
)....
de elnézve a neten "terjedő" screenshotokat az üzemidőről, és "átlagolva azokat", már megnyugodtam...
Szerintem, ha nem is hatványokkal, de lényegesen jobb lesz az üzemideje az N4-nek, mint a HOXnak....
Remélem nem cáfol rám a valóság
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest