- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Gurulunk, WAZE?!
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- sziku69: Szólánc.
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
A Nexus 4 a Google 2012 novemberében kiadott fejlesztői telefonja. A fórumban lehetőleg kerüljük az iPhone-Android háborút, mert senki sem kíváncsi rá, valamint mindenféle Flame és Off témát, amennyire csak lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
-
AsusBoy
senior tag
válasz
forintuser #30198 üzenetére
Telóról soha nem jön össze
. Azért köszi
-
RootRulez
félisten
Köszi mindenkinek, meglesem!
-
AsusBoy
senior tag
http://kepfeltoltes.hu/131101/IMG_20131101_075820_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Ezt a 3 mappát ( amelyeket nyillal megjelöltem)nem tudom törölni.
Hogyan lehetne kitörölni őket?
Köszönöm
-
w333
félisten
-
RootRulez
félisten
Sziasztok!
LED szín vezérlésre ti mit használtok? Én a Light Manager-t, de akármi állítok a Viber színe csak sárga marad.
-
ifkopityu
csendes tag
Ha most a Nexus 5 kijött, nem sokkal magasabb áron, akkor nem várható, hogy a Nexus 4 ára essen kicsit?
-
AsusBoy
senior tag
Galériába mentett nekem a teló ''Auto Backup" mappát amibe képekett tett.
Ezt nem lehet kitörölni . Hogyan lehetne mégis kitörölni? -
Atish19
őstag
válasz
adequate_cou #30183 üzenetére
Az időjárás és a note widget nevét elárulnád ha szépen megkérlek?
-
adequate_cou
senior tag
Persze, bemondod, hogy call és a hívott fél nevét. Sajnos magyar nevekkel nagyon bajos a dolog
Csak a háttér 4.4. Amúgy Xposed + Gravitybox és Nova Launcher.
Egy bajom van csak vele, mikor más programot indítok akkor a notibar meg navbar színváltó animációja nem valami igényes, de egyébként teljesen rendben van.
mod: Ja és még egy, Keep-et nem lehet transparentté tenni...
-
AsusBoy
senior tag
válasz
Ez 4.4 ?
Miben különbözik az eredeti 4.4től? -
mm89
őstag
válasz
Látom nálad a mikrofon ikont, ami ugye a hangalapú keresőbe visz. Lehet ezzel valahogy hívást indítani?
(#30185) AsusBoy
Szerintem csak a háttér 4.4 -
AsusBoy
senior tag
Nexus 4
. 5ös háttérképpel
[IMG]http://kepfeltoltes.hu/131101/Screenshot_2013-11-01-18-46-16_www.kepfeltoltes.hu_.png[\IMG]
-
w333
félisten
Frissült a Google + benne a sok finomságokkal !
-
Algotis
addikt
válasz
C.Brigante #30178 üzenetére
-
LógaGéza
veterán
Valaki nem szándékozik a közeljövőben tokot/fóliát/dokkolót rendelni Nexus 4-hez? Amazonról esetleg eBayről gondoltam, és megoszthatnánk a postát.
Esetleg megvárom Black Fridayt, és Zagg invisibleShield-re fektetek be... -
mihione
őstag
Azért nekem a 4 sokkal jobban tetszik.Sok ideig el lehet lenni a hátlap csodálásával különböző fényviszonyoknál...
-
sonique
őstag
csak félig off
a méret differencia
-
HardRic
addikt
Az, hogy 4.4-ben a WebView-t a Chrome fogja kezelni nem lesz nekünk nagyon rossz? Hiszen a sok-sok 3rd party böngésző mind a beépített böngészőt skineli, és pont azért használjuk őket mert sokkal jobbak mint a Chrome. Na ha most ezeknek a Chrome lesz az alapja akkor kiszaladok a világból.
-
mtcob
senior tag
Az sem mindegy hogy melyii GSM bolt volt az... Vannak problémás boltok...A PartNero pont a korrektek közé tartozik
Egyébként szerintem is, várj vele ~2 hetet, addigra kifogynak a készletek, és mivel keresett modell, 85ért simán el lehet majd adni (csak a hardvert nézve is jó vétel lesz 85k ért, és akkor a szoftvert nek említettem)
-
SamS20
senior tag
Én inkább várok egy Factory imaget mint hogy ilyen mokolt rendszert tegyek fel
Mire kijon a normális rendszer addigra amúgy ezekből a mokolt rendszerekbol lehet kernelt meg rootot csinálni?
-
zoka.
tag
Azért nem 0 garancia...
Ki lehet küldeni párezer ft-ért és elvileg újat kapsz, nem javítják. SufniGSM meg kicsit problémázik kb ugyanannyit ülnek rajta és csak javítják, nem újat adnak.
Lehet most nagyon elfogult vagyok ezekkel a boltokkal, de ismerősi körömben utóbbi időben 2 garis ügyből 2 a fogyvédlemnél kötött ki. Egyik megnyerve hónapok alatt, másikból még csak elsőfokú ítélet van Augusztus óta...(#30159) w333
Partnero-ból is csak kikopik a készlet
Utána még lenne esélyem eladni 85 körül nem? -
petipetya
nagyúr
Józan paraszti ésszel azt mondom, hogy nem lehet drágáb a Partnero-s árnál. Igaz, hogy az 1 éves gsm bolti gari nem valami nagy szám, de legalább van hová vinni, ha gond van. Ellenben az USA-ból hozott telefont oda kell visszaküldeni.
Persze ha közben már sehol sem lehet kapni, és itt a fórumon valaki nagyon szeretne magának egyet, az megveszi drágábban is.
-
Algotis
addikt
Elméletileg ha gyártói gari van a telóra akkor az EU-s gari?
-
zoka.
tag
Üdv néktek!
Lenne egy bontatlan, Amerikából behozott N4-em (16 GB, Fekete).
Szerintetek milyen áron lehet mostanság eladni?Válaszokat előre is köszi!
-
NTonee
veterán
válasz
Slukkica #30146 üzenetére
ez azért érdekes, mert az xda-n 2 ember is írta, hogy felment 2.6.3.0 twrp-ből. Egyébként írták, hogy csak gyorsan össze lett hányva egy flashelhető zip. Nem foglalkoztak vele.
(#30144) Bambalazs: azokon a helyeken nem látok semmilyen változást.
Mindenesetre az sms-eim miatt mindjárt óriási hiszti fog kitörni belőlem, úgyhogy megy vissza 4.3.1. Nem tudok vele mit kezdeni.
-
mtcob
senior tag
válasz
Scooter74 #30145 üzenetére
Nem lesz az
Kipróbáltam, de nekem így nem igazán tetszett a fekete navbarral, szóval inkább töröltem és megvárom amíg megjön rendesen a KitKatAmúgy is a számomra leghasznosabb újítás a teljesen full screen appok megjelenése, illetve hogy az értesítési sávot is le lehet húzni pl játék közben
Ezt pedig nem lehet sima app telepítéssel megoldani szóval marad a várakozás....
-
Slukkica
őstag
válasz
NTonee #30109 üzenetére
Én látom hogy miért nem tehető fel TWRP alól
Meg is lehetne csinálni. Az a probléma hogy nem szabvány parancsok vannak a updater-script-ben.
Át kell írni valamint 2 file cserélni META-INF könyvtárban és kész.Nem nagy dolog megcsinálni csak nem foglalkozott meg vele senki
-
Scooter74
őstag
Amit linkeltetek 4.4 inditót annál a navbár átlátszó lesz ha telepítem?
-
NTonee
veterán
-
zoltannovak
tag
En is a defy forumbol jovok ide
-
rolii21
aktív tag
Sziasztok. 2 napja en is nexus 4 tulaj lettem. 4.2 vel jott. El veszik a gsm boltos gari ha frissitem itthon? Partnero gsm...
Kerdeztem emailban a bolt tol es ezt a valaszt kaptam: Nem. Dehogy is.. Nyugottan
.
Nem lehet h szandekosan mondta h bukjam a garit? -
fokukac
nagyúr
Amúgy, kb. egy napja nem jártam erre, és azóta született 350 hozzászólás. Ezt hogy lehet követni?
Oké, közben megjelent a Kitkat, de akkor is...----------------------
Bájdövéj, nekem tegnap megint beakadt a google szolgáltatások, és már megint 60%-ot fogyasztott, úgy, hogy csak este vettem észre. Remélem, ezen javít a Kitkat.
-
NTonee
veterán
válasz
pepe091 #30123 üzenetére
a launcher3-ban is áttetszőek a sávok, bár gondolom, ettől nem leszel boldogabb.
Remélem én is, hogy a Nova átveszi.
davta: ja igen, nekem a legújabb volt fent. De ha most sikerült felrakni a romot, akkor valószínűleg most nincs custom recoveryd, ugyanis felülírja. A zipben maradt a stock.
Szóval lehet újra flashelni a cwm-et.
-
-
NTonee
veterán
válasz
pepe091 #30117 üzenetére
csak az Indító (Launcher) nevű gyári launcher-el áttetsző. Novával rögtön feketébe váltott. Egyébként nem tudom, hogy az aospa rom miatt van e, de 3 különböző launcher van alapból: Home Sample, Indító, Launcher3. Valamint van egy választó menü a beállítások között. XDA-an azt írták, hogy nem lett módosítva semmi, tehát lehet, hogy ez gyári dolog.
szerk...
bigpeace: találtam benne decembert.Nem emlékszem a stock 4.3 kernel verziószámára (régóta custom kernelt használok), ebben az van, amit látsz. Jól működik egyelőre, bár érdekes módon pár laggolást már láttam így, hogy fent vannak az alkalmazásaim. De egyébként elég folyékonyan megy. A naptár app néha fc-zik, de ez valószínűleg az aospa build miatt van. Jobban még nem piszkáltam egyelőre.
Van viszont egy érdekesség, amit most vettem észre. A Google asszisztens, ha le van töltve, akkor beépül a homescreen egyik ablakába és nem lehet kirobbantani onnan.
-
NTonee
veterán
válasz
#13908480 #30100 üzenetére
KitKat screenshots
Az appok között már saját alkalmazásaim is vannak, nem kell meglepődni.Mielőtt megszólná bárki a hátteret, szándékosan állítottam ezt, mert ezzel szépen látszik, hogy áttetsző a nav és statusbar.
-
w333
félisten
Bocsi de nem spamm -nak szántam
csak kicsit elindultak az események ezzel a Nexus 5 megjelenéssel, de szerintem nem csak én írtam ilyen sokat, hanem sokan mások is ...persze nem védeni akarom magam, csak egy kicsit igazságtalannak tartom hogy mindig engem találtok meg .. .
-
FearTomi
őstag
Na lassan meg lehet szuntetni a defy topicot, ugy latszik mindenki itt van
-
Scooter74
őstag
Egy olyan kérdésem lenne, hogy a régi kamera appot hogyan lehet törölni, hogy ne 2db legyen belöle? Mert most az új mellet ott figyel a régi is.
-
NTonee
veterán
ezt a hibát xda-n is írta valaki, de nem láttam még megoldást.
de egyébként cwm recovery-vel, wipe data/factory reset, wipe cache, install
semmi egyebet nem csináltam.(#30100) skrillex13: mindjárt rakok fel valahova pár screenshot-ot, ha kell, csak melóban vagyok, így nem biztos, hogy menni fog.
kovsol: nem befolyásolja, felrakhatod őket. Max felülírja az ota.
-
kovsol
titán
válasz
catroot #30096 üzenetére
1971 nap regisztráció után azért azt megtalálhattad volna, hogy kedvencek közé be lehet rakni oldalt a topicot és nem kell ehhez beleírni se semmit.
Ha felteszem ezeket az új dolgokat, akkor az később nem fogja befolyásolni majd az OTA frissítést?
Bár szerintem megvárom míg kijön majd a frissítés inkább. -
jacis
nagyúr
Sziasztok,
Van néhány matt kijelző fóliám amit ingyen odaadok bárkinek. Annyi, hogy póstával nem akarok vacakolni tehát személyesen lehet átvenni tőlem.
Akit érdekel írjon privátban. -
noorbertt
őstag
Nagy figyelmet nem ér az emberke mivel bármit írsz nem veszi magára egyszerűen kivár néhány hsz-t és folytatja mint ha mi sem történne. Vissza olvasgatod vagy ha figyeled a topikokat rájössz.
Én zárnám az userét és ennyi, max csinál másikat némileg megtörve. Mert nagyon ugy fest azt élvezi ha a reputáció magas.
-
RootRulez
félisten
válasz
forintuser #30103 üzenetére
Elsőre csak rootolni fogok... Tényleg, mi történik, ha egy rootolt stock 4.3-as romra rájön OTA-ról a 4.4?
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vác és környéke adok-veszek beszélgetek
- Nők, nőügyek (18+)
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch Active 2 - láthatatlan gyűrű
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB Lightgray, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Világosszürke, Garanciális
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB Lightgray, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Világosszürke, Garanciális
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB Lavender Purple, Karcmentes, Újszerű, Lila, Garanciális
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB Lavender Purple, Karcmentes, Újszerű, Lila, Garanciális
- Honor 400 Pro 512GB/12GB RAM Lunar Grey, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, 34 Hó Gyári Garancia
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- LG 83C3 - 83" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- LG 55B3 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Új Dell 13 XPS 9315 Touch 4K+ HDR DolbyVision i7-1250U 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Garancia