- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Dany007: Kiakasztó frissítések
- ldave: New Game Blitz - 2025
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűtés és hűtés klímával, napelem segítségével
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
A Nexus 4 a Google 2012 novemberében kiadott fejlesztői telefonja. A fórumban lehetőleg kerüljük az iPhone-Android háborút, mert senki sem kíváncsi rá, valamint mindenféle Flame és Off témát, amennyire csak lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
-
szabosasito
aktív tag
30985 re Kérnék nagyon szépen segítséget.
-
perecc94
tag
-
dombila
őstag
Bocsi az OFF-ért,de nagyon jó: [link]
-
szabosasito
aktív tag
Köszöntök mindenkit, ma beszereztem ezt a csodás telefont nagy az örömöm. Segítséget kérnék nem csatlakozik a számítógépre. Eszköz illesztő települt de hiába állítom MTP vagy PTP módba nem jelenik meg a telefon a gépen. Mi a teendő, kérlek segítsetek.
További szép napot. -
dnelb
veterán
Angolul tök jól ellehet beszélgetni a telefonnal
Én is úgy tudom ha megy a kijelző akkor mindig aktív, ha off akkor nem. Ebben tér el a moto x-től, ott off mellett is aktív állandóan, + erre külön chip is van, nem ? Szerintem nem is baj, tuti van 1 kis battery drain attól is .
-
gabo91
aktív tag
válasz
Cseri0058 #30971 üzenetére
Néztem én is. Jó hogy a képeket automatikusan wifi kapcsolatnál feltolja. Viszont letölteni nem tudom őket a telóra... illetve ha google drive-ba megosztom, akkor újra nekiáll feltöltögetni telórol őket...
így nem látom sok értelmét...
az lenne a lényeg hogy felhőbe meglegyenek (ne legyen nyilvános) fel-le tudjam tölteni őket.
-
Benex
senior tag
Amúgy tényleg mia a helyzet a "hangvezérléssel"??? Nem úgy volt h benne lesz , úgy mint a Moto X-ben??? , vagyis az "Ok Google"-re rögtön reagál, de csak ha be van kapcsolva a kijelző. És nem úgy volt , hogy mjad mindig ébren lesz???
hiányolom ezt. Angolul tök jól ellehet beszélgetni a telefonnal
( Még jó h németül tanultam és érettségiztem is )
-
SamS20
senior tag
Ez már szinte pofátlanság :/
-
AsusBoy
senior tag
Egyre több google alkalmazás frissül
.
Jöhetne már !!
-
Cseri0058
őstag
lenne egy kérdésem.
van ugye ez a fotó alkalmazás ami a google+-hoz tartozik. oda ugye automatikusan menti el a képeket. de nekem a régiekből 1-2-t nem töltött fel. azokat hogyan tudom feltölteni? egyébként szerintem ez egy nagyon jó dolog! -
izoli76
tag
Most vettem észre hogy nincs headset.
Most ez véletlenül kihagyták, vagy alapból nincs hozzá? -
rasky
senior tag
Mostanában fehér ikonok fogadnak a kék helyett, mikor feloldom a képernyőt és az értesítések is később jönnek meg....A 4.4 bejelentés óta. Másnál?
-
NTonee
veterán
válasz
A_ScHuLcZ #30962 üzenetére
a hiba az volt, hogy engedélyezni kellett azt az izét, ami lehet, hogy a toolkit használatnál nem jött fel, vagy nem vetted észre és véletlenül bezártad.
Rootoláshoz először nyitni kell a bootloadert is. Nem tudom, hogy melyik toolkitet használod, az n-cryban van 1-click menü is, a Wug félében Unlock, aztán root gomb (alatta custom recovery pipa).
szerk: A bootloader nyitása teljes adatvesztéssel jár, minden törlődik és a szoftver alaphelyzetbe áll vissza! -
A_ScHuLcZ
addikt
válasz
NTonee #30922 üzenetére
Talált egy offline eszközt, a telefonon pedig felugrott az RSA key fingerprint kérdés, ott engedélyeztem.
Utána ismét beírtam a parancsot cmd-be, és most már mutat 1 online eszközt.Így már megy a Toolkit is, köszi szépen.
Mi lehetett a hiba?
Rootolás elvileg csak annyi, hogy toolkitben kiválasztom a Root gombot, jól tájékozódtam?
-
csenor
senior tag
Gondolkodom custom romon!
Mit ajánlotok!? (én a parandroid-t néztem) -
válasz
jaszy76 #30934 üzenetére
Hali!
Köszi! Írtam nekik mailt, de még nem válaszoltak. A gariról itt olvastam, hogy mo-n is lehet érvényesíttetni. Végülis mindegy remélem nem lesz baja. Csak először meg kell kapjam. Holnapra kapom meg, ha ismerősöm sofőrjének lesz ideje bemenni.
Más: Van olyan tok, ami az egész telót védi, tehát nem lóg ki az alja? Vagy mivel véditek a telót? Elöl-hátul fólia + bumper? Linkek is jöhetnek.
Köszi, üdv!
-
petipetya
nagyúr
válasz
izoli76 #30942 üzenetére
Az személy függő, hogy kinek fut automatikusan a szinkronizálás, és kinek nem. Nálam például megy a Facebook, Facebook Messenger, Google+ és pár Gmail is. Ezeken vegyesen privát és céges dolgok mennek.
Ha úgy érzed, hogy nem akarsz lemaradni valamiről, akkor fusson.
Kérdezz nyugodtan, ha tudunk, segítünk.
-
izoli76
tag
Az enyém is 1.1-es rev. Van az alján bütyök! Jee!
Hasit a kicsike!
Mindenkinek köszönöm a biztatást, ezt nem fogom megbánni!
Valami jó névnapos cuccot tudnátok ajánlani! Mindig elfelejtem a névnapokat!
A szinkronizálást megoldottam. Automatikusra szoktátok állítani?Bocs a sok kérdésért, de ki mástól kérdezhetnék?
-
ilyen_85
senior tag
válasz
LógaGéza #30605 üzenetére
Azért csak okosan, én is rendeltem már bumpereket, kb 5-en összeálltunk a csomag értéke, kb 20.000 forint volt, ezt megvámolták, pedig az érték valami 10 dollárra volt feltüntetve. Már nem emlékszem pontosan, a lényeg, hogy 8.000 vámot kellett kifizetnem.
Ja és a legszebb, hogy ha szerintük az érték eltér attól ami a csomagra van feltüntetve, akkor fogják a kis táblázatukat ráböknek egy tételre s arra számolják el az áfát, de előtte a szállítás díját is hozzá adják, tehát cumizol mint a borz... tudod... az a torkos fajta...
Ha meghallgatsz egy tanácsot unión belülről rendelitek, lehet többe fog kerülni egy ezressel, de még mindig jobban jártok, mint ha kifizetitek a vámot is.
-
szabosasito
aktív tag
válasz
adequate_cou #30929 üzenetére
Köszönöm szépen a segítséget.
-
NTonee
veterán
válasz
Criton #30931 üzenetére
nálam tökéletesen teszi a dolgát, sokkal szebb képeket csinálok vele, mint a stock kamera app-al. Elég régen használom már és nekem nagyon megérte. Van ingyenes verziója, ami max 2mpx-es képeket csinál, próbáld ki és ha tetszik, akkor vedd meg. A CameraZoomFX is nagyon jó még.
szerk: viszont a procapture használata közben előfordult már reboot. Nem tudom, hogy mi okozta, de nem is izgat túlságosan. 2-3x fordult elő összesen.
-
-
Criton
veterán
Próbálta valaki ezt az appot a telefonon? Ha igen, akkor megéri az árát?
-
petipetya
nagyúr
válasz
szabosasito #30927 üzenetére
Jelenleg a 4.3 a legfrissebb gyári rendszer hozzá.
Az aksi átlagosan wifin 4 órát, HSDPA-n pedig 3 óra képernyőidőt produkál nálam úgy, hogy sok szinkronizálás fut.
-
adequate_cou
senior tag
válasz
szabosasito #30927 üzenetére
Szerintem nem sok olyan topikot találsz itt MA-n ahol annyira meg lenne mindenki elégedve a telefonjával mint az emberek itt.
Nem tökéletes, kamera lehetne jobb, de minden másban annyira a konkurencia felett áll, hogy az feledteti ezt a dolgot.
-
w333
félisten
Itt vannak a Nexus fiuk Link nem érzem azt hogy váltani kéne
-
szabosasito
aktív tag
Köszöntök mindenkit.
Eddig Samsung telefonokat használtam, jelenleg S3 van. De elegem van a Samu hülyeségeiből ( 4.3 frissítés gyalázatos rendszert adtak ki. )
Segítséget kérek az Nexus 4-el kapcsolatban. Váltani szeretnék más típusra és ez jöhet leginkább szóba, Csak kivonatosan segítsetek, hogy érdemes ezt a típust beszereznem? Melyik android van most hozzá?
Akku hogy teljesít?
Megvagytok elégedve vele?
Előre is köszönöm.
További szép napot. -
leslien
nagyúr
-
NTonee
veterán
válasz
A_ScHuLcZ #30921 üzenetére
töltsd le ezt és csomagold ki egy könyvtárba. Dugd rá a gépre a telefont (mtp mód, usb hibak. bekapcsolva), nyiss egy parancssort, lépj át a könyvtárba, ahova kicsomagoltad a zipet. A telón a képernyő legyen bekapcsolva homescreenen. Majd a parancssorba írd be ezt:
adb devices (itt lehet, hogy a telefon fel fog tenni egy kérdést, engedélyezd a hozzáférést)mit ír?
-
A_ScHuLcZ
addikt
válasz
TomPack #30839 üzenetére
Az exchange-s PIN záron kívül semmi, de nem is jelenik meg semmi, mikor csatlakozni próbál, hogy úgy mondjam nyoma sincs a dolognak.
atike: asztalimon win8.1, laptopomon win7, egyelőre az utóbbival próbálkozom, mert olvastam, hogy win8 alatt problémás.
Toolkitből ezt használom, nem tudom ez az-e, az első hsz-ből vezetett a link hozzá.NTonee: Kipróbáltam a manuális driverújratelepítést, amit írtál, sajnos nem változott a helyzet, ADB device not found, hiába látom az eszközkezelőben ezt az Android Device alatt: Android Composite ADB Interface.
További ötletek? Ez nálam valami egyedi eset lesz?
-
Hali!
Ismerősöm hozna nekem nexus 4-et osztrák ditech-ből. Kérdésem, hogy tudja-e valamelyikőtök, hogy már a frissített verziót lehet ott kapni, vagy maradt még a régi szériából is? Számlán mi kell legyen, hogy magyar lg-nél is érvényesíttethető legyen a garancia? Szerintetek megéri 298 Eur-ért? Nexus 5 sok nekem.
Köszi, üdv!
-
Scooter74
őstag
Tényleg mit hallani a 4.4-röl? Előreláthatólag mikor fog jönni a Nexus 4-re?
-
izoli76
tag
Megvan! Most nyomogom! Nagyon szép!
A névjegyeket a gmailről szinkronizáltam. Most vettem észre hogy nincs rajta minden névjegy.
Csináltam az spől egy vCard filt. Utólag azzal hogyan tudom szinkronizálni? -
w333
félisten
-
mcsabi84
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Cyberpunk 2077
- Androidos tablet topic
- Milyen légkondit a lakásba?
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- One mobilszolgáltatások
- EAFC 25
- Napelem
- További aktív témák...
- Xiaomi Poco F5 Pro 256GB/12GB RAM Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Xiaomi Poco F5 Pro 256GB/12GB RAM Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Samsung Galaxy A56 5G 128GB Awesome Graphite, Bontatlan, Új, 0 Perces, Szürke, 1 Év Garancia
- Samsung Galaxy A56 5G 128GB Awesome Graphite, Bontatlan, Új, 0 Perces, Szürke, 1 Év Garancia
- Xiaomi Poco M7 Pro 5G 256GB/12GB RAM Silver, Bontatlan, Új, 0 Perces, Ezüst, 1 Év Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-G5 I 8GB I 128SSD I 12,5" Foltos FHD Touch I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U939x- i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR