- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
A Nexus 4 a Google 2012 novemberében kiadott fejlesztői telefonja. A fórumban lehetőleg kerüljük az iPhone-Android háborút, mert senki sem kíváncsi rá, valamint mindenféle Flame és Off témát, amennyire csak lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pompi
nagyúr
válasz
janosibaja #61071 üzenetére
Ki állítja, hogy nem foglalkozik vele?! Itt az aktuális hirdetése, megtalálható:
LG javítás gyári alkatrészek, Optimus G, G2, G3, G4, Nexus 4, 5...A későbbiekben pedig: fagyalllo
-
Styleair
aktív tag
válasz
janosibaja #59755 üzenetére
Mi lesz helyette?
-
ux1
addikt
válasz
Én 30-ért vettem.
-
niof
veterán
válasz
8 vagy 16GB-os?
-
mihione
őstag
válasz
janosibaja #59693 üzenetére
15nel tobbert semmikepp,mivel a gyari kijelzo 25 es 40 korul mennek ezek a telefonok.de probalkozni lehet hatha viszik tobbert is.
-
Styleair
aktív tag
válasz
janosibaja #59692 üzenetére
Ma teszteltem énmegyekkel. 2x lefagyott. Kép megállt, hang volt továbbra is. Csak újraindítás segített mindkét esetben. Ezek után Google maps-el nem volt gond.
-
gyuri2008
veterán
válasz
janosibaja #59693 üzenetére
Szerintem 15-20 ezer.
-
Styleair
aktív tag
válasz
janosibaja #59688 üzenetére
Köszi a gyors választ. Hasonló útvonal lesz, csak nem Albánia a vége, hanem GR. 12-14 órás útra számítok. Azért lesz nálam egy pna is.
-
Styleair
aktív tag
válasz
janosibaja #59685 üzenetére
Szia janosibaja!
Régebben ugyanazon aggódtál, mint én. GPS-ként akartad használni a telefont hosszú úton nyaraláskor talán. Csak a melegedés aggasztott téged is.
Mesélnél a tapasztalataidról? Hány km-en át, hány órán keresztül használtad? Hova volt az út? Stb.
Előre is köszi. -
dombila
őstag
válasz
janosibaja #59681 üzenetére
Nálam a hét elején csinálta ugyanezt a stock 5.1.1. Merült, mint a Titanic, 10-12 óránként tölteni kellett (igazi használat nélkül) és a Google Play Services fogyasztott rengeteget.
Két nap után magától elmúlt, azóta újra rendben van. Nem tudom mitől. Az egyetlen amit tettem, hogy amikor nagyon merült, akkor néhányszor újraindítottam.
-
niof
veterán
válasz
janosibaja #59139 üzenetére
Én meg nem szoktam a RAM-ot vizslatni, ha nincs gond. Fel sem merül bennem, hogy megnézzem, mert olyan smooth, hogy csak na, és minden, szinte zéró késleltetéssel indul. Azonnal, döcc, röcc, akadás nélkül.
-
adamfriday
senior tag
válasz
janosibaja #59085 üzenetére
Nexus Root Toolkitben nyitsz egy bootloadert (ez töröl mindent) aztán mehet a flash stock. Ha nyomsz egy OEM lockot utána vissza is zárja.
-
Pompi
nagyúr
válasz
janosibaja #59085 üzenetére
Ugyan azt akarod felrakni ami most is fent van? Annak nincs sok értelme szvsz, arra ott a factory reset.
Beállítások - Biztonsági mentés és visszaállítás - Gyári adatok visszaállítása. -
gipsztigris
addikt
válasz
janosibaja #57536 üzenetére
Most marhára okosat fogok mondani, de annyiért amennyit adnak érte!
Szóval, a piaci árból lejön a javítás ára és még egy pici, mert hibásként vásárolja a vevő.
Adtam el sok telefont hibásként, de mindig nyomott áron. Legutóbb egy rosszul működő kijelzős (nem törött) Xiaomi Redmi 1S-t adtam el 28k-ért, meg egy Zopo ZP700-at szintén hibás kijelzővel 15k-ért. -
porse
őstag
válasz
janosibaja #57400 üzenetére
immersive mode, vagy expanded desktop nak hívják.. több rom alapból tudja, de biztos van rá program is.
-
Zsolto
őstag
válasz
janosibaja #56984 üzenetére
De az is igaz, hogy ha még kaptok újonnan LG G2-t, az megeszi reggelire a Hülyevejt
(Csak nem olyan szép.
-
Zsolto
őstag
válasz
janosibaja #56969 üzenetére
Nézzétek meg a Huawei Ascend P7-et. Hölgyszemélyeknek eleve bejövős, és amúgy is finom cuccnak tűnik, a paraméterei is nagyon jók. Tudom, mi itt ínyencek vagyunk, de ez lenne az első olyan nem mainstream (értsd: vacak kínai
) teló, amin én is elgondolkodtam a Moto G2 utódjaként.
(Én Moto G2-ről jövök, és N4 után nem ajánlom azt a telót. Kevés a RAM, a 8 GB ROM is szűk, nem minden appot lehet kártyára kitenni, komolyabb multitaskingnál a hajam hullott tőle.)
-
pcnet
addikt
válasz
LG G2? Ha a nagyobb kijelző még használható számára.
Adamfriday: Hopp, megint nem frissítettem időben. Sorry!
-
adamfriday
senior tag
válasz
Szerintem ezt inkább itt.
-
Styleair
aktív tag
válasz
janosibaja #56971 üzenetére
És kevesebb nem lehet, mint 100?
-
forintuser
őstag
válasz
janosibaja #56971 üzenetére
Akkor Moto X..
-
forintuser
őstag
válasz
Az új Moto G?
-
nbl2
senior tag
válasz
janosibaja #56810 üzenetére
GPS status es toolbox nevo progiban van ilyen fent a villaskulcson a A-GPS kezelesnel.
-
nbl2
senior tag
válasz
janosibaja #56807 üzenetére
Nekem viszont nincs mobilnetem, ezért fontos, hogy anélkül is gyors legyen a GPS.
Esetleg te is kipróbálhatnád anélkül is AGPS adatok törlése után, hogy neked milyen gyors. -
nbl2
senior tag
válasz
janosibaja #56805 üzenetére
A mobilnet be volt kapcsolva?
-
blueMerle
veterán
válasz
janosibaja #56628 üzenetére
??? Mi a baj azzal hogy az alkalmazottam alkalmazottnak nevezem?? Nem a munkatársam, nem a kollégám, nem dolgozunk együtt hanem nekem dolgozik. Vagy ez sértő?
A magyar nyelvet tanultam, nem az anyanyelvem de nem hiszem hogy ez bántó kifejezés lenne.
-
vicze
félisten
válasz
janosibaja #56633 üzenetére
-
appel
őstag
válasz
janosibaja #56628 üzenetére
Ilyenkor mégis milyen választ vársz?
Egyébként ha csak egyszer fordult elő, akkor honnan veszed, hogy rossz, és nem az volt, hogy ébresztett, csak fel sem riadtál rá, és később azért fogadott az elmulasztott jelzés... -
blueMerle
veterán
válasz
janosibaja #56626 üzenetére
Tudom, vegyek ébresztőórát
Nézd, én is vettem már egy alkalmazottnak ébresztőórát, mert állandóan a telefoja miatt késett el
Azóta nincs ilyen probléma.
-
pcnet
addikt
válasz
janosibaja #56278 üzenetére
Nyitott bootladerrel is megérkezik OTA. Custom kernel és custom recovery, xposed framework ami nem teccik neki. De akkor is jön OTA, csak nem tudja feltenni.
-
NTonee
veterán
válasz
janosibaja #56275 üzenetére
mivel az image fájl a hivatalos, google által kiadott stock rom. Mi másnak látszana?
-
pcnet
addikt
válasz
janosibaja #56273 üzenetére
Egyszerűbb lett volna kapásból 5.0.1et feltenni imageből. Idővel frissülni fog OTA-n.
BurnOut: Elég menüből. Én belső tárolót is szoktam formázni, ne maradjon vissza szemét. Előtte természetesen mentés minden fontos adatról.
-
GGMPC
őstag
válasz
janosibaja #55944 üzenetére
Akkor gyalu!
-
niof
veterán
válasz
janosibaja #55942 üzenetére
Mobilról nem megy a linkelés, de próbálkozz a Quick Sound Change nevű app-al. Sokáig használtam, gond nélkül.
-
GGMPC
őstag
válasz
janosibaja #55940 üzenetére
Mert talán a hangok menüben ki kéne venni a rezgést a néma mód mellől!?.
-
membrandj
nagyúr
válasz
janosibaja #55908 üzenetére
Megjelenik 3 opció a csúszka alatt.
nincs, prioritást élvező,összes.
A nincs-re bökj rá és teljesen elnémul.Szerk.: Most nézem,hogy ilyenkor nem is ébreszt..
-
petipetya
nagyúr
válasz
janosibaja #55903 üzenetére
Mi történik, amikor lenyomod a hangerő le és fel gombot? A média hangerősségét állítja a telefon? Mert ha éppen egy youtube vagy MX Player alatt vagy, akkor ez normális.
-
hudyfiu
senior tag
válasz
janosibaja #55424 üzenetére
de mondom hogy azt telefonon be tudod állítani hogy ne mutassa csak ha van telefonszám
-
hudyfiu
senior tag
válasz
janosibaja #55417 üzenetére
Én is szenvedtem vele az elején, meg csináltam a mentéseket.
1x gépen kitakarítottam, telefon talán ki is volt kapcsolva.
Kapott egy új rendszert a telefon.
Hozzáadtam a fiókot és utána minden jó volt.
Gondolom már nem volt meg sehol a sok név, nem tudta sehonnan visszatölteni a hülyeségeket. -
Diamond500
senior tag
válasz
janosibaja #55411 üzenetére
Ilyen gondom nekem is volt anno. .. én azt csináltamy hogy hagytam leszedje amit akar, aztán szinkronizációt kikapcsoltam, majd egy contact remover nevű progival töröltem mindet. . ezután töröltem google-ból is, majd .vcf file-ból visszaállítottam ami kell. ..
-
hudyfiu
senior tag
válasz
janosibaja #55413 üzenetére
Telefonon be lehet állítani hogy csak a számmal rendelkezőket mutassa
-
hudyfiu
senior tag
válasz
janosibaja #55411 üzenetére
Pont hogy a google oldaladon kellene rendbe tenni a névjegyeket.
Géppel könnyebb.
Ha visszaállítod vcf-ből akkor ez történik valamiért.
Ne azt használd hanem a google által szinkronizáltat. -
petipetya
nagyúr
válasz
janosibaja #55127 üzenetére
Csak azokra.
-
janosibaja
őstag
válasz
janosibaja #54891 üzenetére
Bocs, hogy megint: nem tud valaki Lollipopon működő appot, ami meghatározott appoknál nem engedi lekapcsolni a kijelzőt? A Keep Screen On nem műxik
.
-
petipetya
nagyúr
válasz
janosibaja #54755 üzenetére
Beállítások / hang és értesítés / zavaró üzenetek.
-
petipetya
nagyúr
válasz
janosibaja #54744 üzenetére
Olvasd el újra azt a posztot, mert egyértelműen leírtam.
-
petipetya
nagyúr
válasz
janosibaja #54706 üzenetére
- Néma üzemmód: hangerő le-fel / nincs
- Rezgő üzemmód: hangerő le-fel / összes
- Hangos üzemmód: hangerő le-fel / ikonra bök
- Társaságban: hangerő le-fel / prioritást élvező (nálam itt a hívás és sms van engedélyezve). -
petipetya
nagyúr
válasz
janosibaja #54694 üzenetére
Ez esetben ezt tenném:
- Kimásolnám a számítógépre a kamerával készült fontos képeket.
- Fotók / menü / beállítások / automatikus mentés ki.
- Telefon beállítások / fiókok / Google / xy@gmail.com / Google+ fotók és Google+ feltöltések mellől pipa ki.
- A Fotók alkalmazásban kitörlöd a muffos képeket.
- Telefon beállítások / alkalmazások / összes / Fotók / tiltás.
- Quickpic telepítése és használatba vétele. Ha nincsenek meg a családi fotók, akkor ott a másolat a gépen és visszarakod ezeket a telefonra. Ha megvannak, akkor minden rendben. -
fokukac
nagyúr
válasz
Ejj, de szépen megfogalmaztad
, nekem is hasonló elvárásaim vannak a képnézegetőtől...
A guglinál a fejlesztő kollégának nincs anyósa, így nem gondolt erre az eshetőségre... : ) -
w333
félisten
válasz
Akkor használd a Quckpick -t, ez a legegyszerűbb megoldás !
-
petipetya
nagyúr
válasz
janosibaja #54681 üzenetére
Ha így telik bent a munka, akkor csak egy kérdésem lenne: van felvétel?
-
petipetya
nagyúr
válasz
janosibaja #54674 üzenetére
Fotók / menü / beállítások / automatikus mentés ki.
w333 tegnap már linkelt egy galériát, de ott van még a Playen a Quickpic is.
-
w333
félisten
válasz
janosibaja #54674 üzenetére
Miért nem jelölöd ki az összest és törlöd ?
-
heidricha
őstag
válasz
janosibaja #54616 üzenetére
Ez bennem is sok alkalommal felmerült, általában nem is használtam a lehetőséget emiatt. Viszont az L rákérdez első alkalommal, hogy mit akarok vissza telepíteni, nem kell nekiengedni mindennek.
Már épp ideje volt valami értelmet adni ennek a funkciónak!
-
petipetya
nagyúr
válasz
janosibaja #54616 üzenetére
Nálam aktív volt a biztonsági mentés, és így a Lollipop telepítése után ki tudtam választani a legfrisebb mentést (=aznapi) a legördülő menüben: kép
-
appel
őstag
válasz
janosibaja #54523 üzenetére
Fotók alkalmazásban bal oldali hamburger menü / Az eszközön menüpontot kiválasztod, és tádám :-)
-
zezoka
őstag
válasz
janosibaja #54525 üzenetére
Pár hsz-el lejjebb W333 belinkelte a galéria alkalmazást, amin a helyben tároltak jelennek meg (bár régen a picasa képek is benne voltak, most az nincs). A Drive és Picasa (mostmár google+ képek) a Fotók nevűben van így.
-
w333
félisten
válasz
janosibaja #54525 üzenetére
Ezeket a képeket szépen töröld akkor, így a Google + -ból is törlődni fog !
-
w333
félisten
válasz
janosibaja #54523 üzenetére
De ezeket már külön a Goolge + fogja simán leszinkronizálni !
-
w333
félisten
válasz
janosibaja #54517 üzenetére
Telefon Visszaállítás és mikor indul mindenhonnan kiveszed a pipát !
Visszaállításkor senki se lepődön meg kb. 10-15 perc kell most neki !
-
w333
félisten
válasz
janosibaja #54491 üzenetére
Telefon kikapcs ... majd hangerő le tartod benyomva és köben bekapcsold a telefont, ilyenkor jön be a Fastboot (zöld robot)
A többit meg már leírtam, usb rádug, majd mappából a flash-all.bat !
Semmit nem hagytam ki, szóval én már külön leszedtem a friss 5.0 fastboot -t és a Factory imaget, majd összecsomagoltam és feltöltöttem a tárhelyemre, szóval csak annyi dolgod van amit leírtam !
-
NTonee
veterán
válasz
Ezt a nyitom-zárom kínlódást felejtsük már el. Nyisd ki, hagyd úgy, felejtsd el.
Nyithatod amivel neked kényelmes, mindegy.
Usb-re dugod a telefont, power off, vol- és power egyszerre, belép fastbootba a telefon, gépről elindítod a flash-all.bat-ot. -
petipetya
nagyúr
válasz
4. A fastboot módban még nem töltődik be a rendszer, így pin kódot sem kér a telefon. Így fog kinézni: kép
6. Szerintem is felesleges visszazárni a bootloadert, mivel nem oszt nem szoroz a mindennapi használat során.
-
C.Brigante
veterán
válasz
miert akarod visszazarni a bootloadert? (semmi ertelme)
-
dombila
őstag
válasz
janosibaja #54120 üzenetére
Az OTA eddig sem futott le, ha nem gyári recovery volt fenn (pl. TWRP), de a cikk nem erről szól.
Eddig az OTA a system partíciót file-onként update-elte, megvizsgálta a meglévő file-okat és ha a file aláírását megfelelőnek találta, akkor update-elte. Ez a folyamat lassú, mivel egyesével ellenőrzi a file-okat. A Lollipop OTA már nem file-oként fut, hanem nemes egyszerűséggel felülírja a system partíciót. (Hasonlóan a factory image-hez.)
Az eddig használt OTA a file-onkénti másolás miatt, a system-ben lévő idegen file-okat (pl. su, vagy ini-k,...) nem bántotta, mert egyszerűen nem volt rajta az ellenőrzési listáján, így megmaradtak.
Az új OTA egy módosított system-ű telefonon (értd: bármit tartalmaz a system, ami eredetileg nem volt ott pl su), már nem fog lefutni. A teljes system-nek eredetinek kell lennie.Úgy tűnik az a cél, hogy OTA csak gyári állapotú telefonon fusson.
-
SamS20
senior tag
válasz
janosibaja #54120 üzenetére
Nem tudom, én lehet még most majd vissza flashelem a gyárit, bár otan eddig kb 1x frissítettem mióta megvan a Nexus család (gnex, n4)
-
SamS20
senior tag
válasz
janosibaja #54116 üzenetére
Hát nem értem igazán, de semmiből nem áll stock recoveryt fel tenni
-
rum-cajsz
őstag
válasz
janosibaja #53985 üzenetére
"Biztos voltmár, de vki elmagyarázná, hogy mi a különbség a végeredményt tekintve az image fájl felrakása és a gyári adatok visszaállítása között?"
A te szempontodból semmi. Mindkettő gyalulja a /data partíciót, amin a felhasználói adataid vannak. Az image telepítése persze ennél jóval többet csinál, mert az frissítheti a rádiót, a boot szektort, a system partíciót, sőt magukat a partíció méreteket is megváltoztathatja (egyes telefonoknál ez gondot is okoz a visszatérésnél).
-
niof
veterán
válasz
janosibaja #53985 üzenetére
Írták már régebben, hogy a factory reset nem töröl minden partíciót, az image flash pedig igen. Kb., mintha egy új készüléket kapnál.
-
sompetike
aktív tag
válasz
janosibaja #53089 üzenetére
55c volt a telo,amikor a ujra indult.
Fent van a playen a nexus 6 elő rendelhető 29.töl 649$...
-
válasz
janosibaja #51119 üzenetére
Erre gondoltam. PC-re kell telepíteni.
-
dsr
senior tag
válasz
janosibaja #51091 üzenetére
+1 a Wug féle nexus root toolkitre
egy kattintás és csinál mindent magától.
-
válasz
janosibaja #51091 üzenetére
Van valami különbség aközött, hogy megfelelő mentések után "Gyári beállítások visszaállítása" + SD kártya törlése, illetve hogy letöltöm a gyári ROMot, s azt rakom fel?
Ha nem módosítottál semmit a romon, akkor ugyanaz.
Lécci adjátok meg azt a progit, amivel a legegyszerűbben tudom újrahúzni stock ROM-ra, plusz rootolni a Nexust.
Android Toolkit, de fizetős.
Ha nyitva van a bootloader és rootolva van a mobil, de marad a gyári ROM, akkor az esetleges frissítés lejön OTA-n, vagy nem?
Lejön az OTA, a root nem probléma, de frissítés után újra kell majd rootolni.
-
törölt tag
válasz
janosibaja #50043 üzenetére
Figyu, én se. De kikapcsolt kijelzővel valószínűleg nem 1.5 GHz-en megy a CPU.
(#50045) janosibaja Nem látok ugyanis érdemi különbséget az ilyen ROM, meg az olyan ROM között: az egyiknek ez a baja, a másiknak meg amaz. Óriási különbségek vannak. Hónap óta nem stock ROM-t használok és 0 gond. Érdekes a stock-nak van baja (f*cking random reboot).
-
NTonee
veterán
válasz
janosibaja #50045 üzenetére
Nálam többféle navi is van, nyilván melegszik is használat közben, de sosem volt gondja. Az előző telefonom volt nyűgös (htc ds), a fém ház miatt volt többször is, hogy lekapcsolt navi közben, de a N4 még soha. Mondjuk van egy -100mV-os undervolt is beállítva és ha nagy a hőség, akkor a klíma is megy a kocsiban.
-
Integra
titán
válasz
janosibaja #50043 üzenetére
és a 444-et teljesen csupaszon újrahúztad, komplett image file a dev oldalról?
-
Integra
titán
válasz
janosibaja #50041 üzenetére
attól, hogy a panel él, bevan kapcsolva, nem forrósodik a telefon. pl, ha chatelsz, különböző portálok alkalmazásain keresztül olvasok, sosem melegszik. navinál sem igazán.
de a browsernél két perc alatt forró lesz, és ez a cpu, nem a kijelző. sosem a kijelzőtől melegszik fel a készülék szvsz. -
dnelb
veterán
válasz
janosibaja #50038 üzenetére
Még videót is linkeltem róla..
-
Integra
titán
válasz
janosibaja #50038 üzenetére
nekem navinál sosem volt ilyen gondom. egyedül browsernél. 4.4.2-nél browsernél sem volt ilyen gondom, 443-nál jött az akku fogyás, aztán 444 ezt megjavította, de elkezdte megint a browser gondot csinálni.
lehet, hogy nekem van valamilyen alkalmazásom, ami miatt ez van, de nem tudom, mi lehet az -
gipsztigris
addikt
válasz
janosibaja #49318 üzenetére
-
eastsider
nagyúr
válasz
janosibaja #49318 üzenetére
a kameránál is be kell állítani.
nekem kidobja utcára, házszámra pontosan általában a pozíciót a quikpic -
válasz
janosibaja #49294 üzenetére
Feltettem, jól működik a Hellscore 4.4.4 alatt.
-
noorbertt
őstag
válasz
Ha megnyomod a home gombot, akkor a gps kereses neked is aktiv allandoan? Vagy csak nekem akadt be?
-
Pompi
nagyúr
válasz
Tud magyarul, navigálni is.
Melegedést nem tudom, nagyon hosszú úton nem navigáltam még vele. -
Scooter74
őstag
válasz
Root nélkül meg custom recovery nélkül nem tudod a kernelt cserélni.
-
válasz
Még nem próbáltam ki, de ki fogom. Viszont custom kernellel nem fog működni az OTA. Jelezni fog, meg látszólag fel is települ, de valójában nem fog működni.
-
válasz
janosibaja #49283 üzenetére
Soha nem kapcsoltam vissza, mondta merre kell menni, és arra mentem.
Albániában elkaptam egy parazitafertőzést, amiből 2 és fél év alatt gyógyultam ki. De ez csak az egyik veszély, akár fizikailag is veszélyes lehet, gondolok itt fizikai erőszakra, bűncselekményekre.
mod: Más. Melyik kernelt ajánljátok, amivel jobb fogyasztás érhető el, mint a google félével.
-
válasz
janosibaja #49275 üzenetére
Most jöttünk haza nyaralásból, és nagyon jól működött a Nexus 4-en a navi (a google maps) lekapcsolt kijelzővel. És tényleg jóval kevésbé melegszik és így kevesebbet is fogyaszt.
(#49281) janosibaja: Albánia nyaraláshoz? Nem ajánlom, én 2 évet éltem ott.
-
Tarkusx
csendes tag
válasz
Amit tehetsz a melegedés ellen: hells-Core kernel, undervolt, navigációs program beállítások, klíma ráirányítása a telefonra, kijelző kikapcsolása. A hells-Core kernel szerintem kevésbé melegíti a telefont mint a többi. Különösen akkor tapasztaltam ezt, ha töltés közben használtam a telefont. Hosszú navigáció alatt pedig muszáj tölteni. Az uv-t ki kell tapasztalni, mert telefonfüggő, hogy mennyire lehet levenni. Az általam használt Sygic navigációs programban lehetőség van az áramfogyasztást 3 fokozatban befolyásolni.A fogyasztás pedig arányos a melegedéssel.
-
dnelb
veterán
válasz
janosibaja #49271 üzenetére
Itt a lekapcsolás.
Szerintem amíg navigálsz vedd le a max proci sebességet mondjuk 700-800 körülire, meg állítsd be hogy max 2 mag menjen, undervolt is mehet.. Meg minél kisebb fényerő.
-
bobie
tag
válasz
Nem nevetek
Az kb. 3-4 éves modell 1 db 800 Mhz-es procival ami azért annyira nem melegedett. Gondolom nem kell elemezni, hogy annak idején az első telefonom egy nokia 2010 volt annak leesése után nem a telefon tört hanem a járólap. -
bobie
tag
válasz
janosibaja #49273 üzenetére
Én őszintén szólva a telefont maximum rövid navigációra használom és szerintem nem is arra van kitalálva, hogy 1600 km-t végig navigáljon. De ha mégis ezt használnád és félsz a túlmelegedéstől, szerintem egy kellően klimatizált autóban nem lesz gondja.
-
atillaahun
veterán
válasz
janosibaja #49271 üzenetére
Szerintem minden telefonban van. Olyan 70-80 fok körül gondolom kikapcsolnak maguktól, szerintem emiatt ne aggódj. Elég ha arra figyelsz hogy ne érje nap a telót, 50 fokon még vígan elnavigált nekem is egy 100 km-t legutóbb töltőn.
-
defy456
aktív tag
válasz
janosibaja #49239 üzenetére
A külföldön használatos navit én is úgy használtam, hogy amikor nem kellett(autópálya, országút) akkor lekspcsoltam a kijelzőt. Attól még megy a navi, ha jól emlékszem akkor még beszél is, de fele annyit sem dolgozik a proci és a gpu. Ezért nem is melegszik annyira.
-
X DoZ3R
tag
válasz
janosibaja #49253 üzenetére
A biztonság menüpontban ki tudod kapcsolni a lockscreent tudtommal
-
X DoZ3R
tag
válasz
janosibaja #49239 üzenetére
tapasztalatom szerint 2-3 fokot jelent akku hőmérsekletbe ha a kijelző on vagy off, ami sztem sok
-
X DoZ3R
tag
válasz
janosibaja #49234 üzenetére
Megy a navi a háttérbe, ha a kijelző off akkor is, melegnek meleg de hát ez ezzel jár
forrónak viszont nem forró, de ha kell a kijelző folyamatosan ott is lehet sporolni, pl navigonnál van olyan beállítás hogy ha idle van akkor frame rate csökkent meg leveszi a fényerőt és máris nem megy annyira a proc
-
X DoZ3R
tag
válasz
janosibaja #49230 üzenetére
Navinal, 50 fokos procival sztem nem kell aggodni en is naviztam hosszutavon es jol birta, persze sokszor a kijelzo off volt mert palyan minek menjen...
-
Midway
senior tag
válasz
janosibaja #49219 üzenetére
wugfresh nexus toolkit nagyon egyszerű.
Én sem értettem hozzá, de itt csak kattintani kell. -
C.Brigante
veterán
válasz
janosibaja #49213 üzenetére
Ez mondjuk nem igaz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nyaralás topik
- Macska topik
- bambano: Bambanő háza tája
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Tőzsde és gazdaság
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Samsung S25 Ultra - Használt, karcmentes
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest