- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
-
LOGOUT
A Nexus 4 a Google 2012 novemberében kiadott fejlesztői telefonja. A fórumban lehetőleg kerüljük az iPhone-Android háborút, mert senki sem kíváncsi rá, valamint mindenféle Flame és Off témát, amennyire csak lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
-
atike
nagyúr
...de legalább a Play Áruház legalább szépen csendben befrissült 4.4-re...
4.4.21 egészen pontosan...
-
mihione
őstag
Annak ellenere h mar nem erdekel senkit ez a kitekat mizeria napi tema allandoan
Inkabb valami hir lenne hogy milyen ujdonsagok lesznek benne,sztem semmi extra ugyhogy engem nem igazan erdekel sot valszeg le se fogom cserelni ra a mostani romomat. -
sonique
őstag
tiszta marhaság ez az elmarja a részedést a masik Lg telefon elöl
én ha nem Lg lenne a nexus hanem XY gyarto akkor azt venném és szarnam le az LG-t
ezt megint valami idiota találta ki
jelenleg a Nexus az Lg nek iszonyat reklámot csinal
és segit eladni mas Lg telefonokat
és nem a Nexus kanibalizálja az LG eladásokat -
w333
félisten
válasz
Scooter74 #28988 üzenetére
Nem tudom, de már őszintén nem is nagyon érdekel ...
Egy újabb kamu hír Link senki nem tudja még hogy mikor jön, csak találgatnak !
Ebben a hírben ez tetszik a legjobban : Mint az összegyűjtött képek mutatják, nagy a hype: a hazai és a külföldi droidos fórumokon már hetek óta "nyugtatókon élnek".(#28989) kiki89
Szerintem is kamu az egész, és semmi jelentőségük nincs a képeknek, csak maximum annyi hogy ezzel is húzzák egy kicsit az időt !
-
-
-
válasz
Cingáriusz #28982 üzenetére
Nem lesz probléma. De kérdés, hogy milyen forrásból kapod, mert a Google már nem árulja vagy 1 hónapja kifogyott náluk.
-
Pompi
nagyúr
válasz
Nem.
-
gery2123
őstag
válasz
Nem. Menni fog.
-
Üdv!
Lenne lehetőségem USA-ból hozatni Nexus4-est. Kérdésem, hogy kell e attól tartanom, hogy nem fogadja el az itthoni T-Mobile simkártyát?
-
w333
félisten
Napi KitKat ! de nem is értem hogy miért kell így húzni a népet ...
Lassan megérdemelné a Google hogy a felhasználók iPhone -ra frissítsenek !
-
w333
félisten
Igen tudom hogy van benne ilyen channel lista, csak kicsit kényelmetlenebb mivel le -fel kell görgetni hogy lássad ki milyen csatornán van !
Amit linkeltem azért átláthatóbb mert 1-től 13 -íg mutatja a csatorna listát, így könnyen bejárhatod a lakást és ellenőrizheted hogy ki milyen csatornán van !
(#28962) vasn
Hogy ez mekkora kamu !
Szerintem legkorábban kb. November közepén fogják bemutatni -
cyberkind
félisten
Jól látom hogy kiadták a 4.4-et, milyen, meséljetek !
-
csenor
senior tag
válasz
fatal` #28973 üzenetére
Már lassan kezdünk ott tartani a 4.4-el, mint mások az Ájfonnal.
Ha azt mondanák, hogy jövőhét pénteken mutatják be, de csak személyesen az üzletekbe lehet frissíteni akkor már hétfőn km-es sátrazás alakulna ki az utcákon.
Én úgy vagyok vele, hogy a telefon most is tökéletesen fut a 4.3-al is, ha egyszer (talán holnap) feldobja a frissítést, akkor majd leokézom, azt kész.
És mi még ne is szóljunk egy szót se, mert ha egyszer kiadják akkor megkapjuk, de samsungéknál meg majd behintik, hogy az "S3 hardveresen nem képes a frissítésre, mert a tökéletes felhasználói élményt nem tudnánk biztosítani,ezért k@pja be mindenki. Ui: Az S4 esetében vizsgáljuk a frissítés lehetőségét" ! -
fatal`
titán
Azt is később csinálták meg, amikor kijött a 4.0, akkor azt használtam és eleinte az is csak a beállításokba vitt.
Lehet, hogy akkor 4.0 alatt csak api módosítás volt. Nem tudom, mert viszonylag gyorsan váltottam akkor is custom romra, amiben benne voltak a kapcsolók a notif baron.
-
-
vasn
tag
Ne erre kíváncsi vagyok: Holnap debütál az Android 4.4 Kit Kat
-
Integra
titán
többször felmerült már itt is, meg a galaxy nexus topicban, hogy hogyan lehet a gps-t könnyen ki és bekapcsolni. nos, egy megoldást találtam.
power toggles-ben van gps kapcsoló. igen ám, de alapvetően csak abba a menübe visz be amiben ki és bekapcsolni tudod a gps-t. nos, adjunk neki superuser jogot és utána láss csodát, azonnal ki és bekapcsolja a gps-t, nem visz be a menübe -
aizen92
addikt
tervezek váltani egy nexus 4-re. Gyári rommal is elérhető 4-4.5 óra kijelzőidő? tök átlag felhasználás. semmi szinkronizálás, netezés, email-ek írása, twitter stb. semmi játék. válaszokat előre is köszi!
-
FearTomi
őstag
Igen, de akkor nem játszanak HD játékokkal, amik maxon pörgetik a procit x percen keresztül
Figy, ha játszom, akkor nekem is hamar merül, ha normálisan használom, böngésző+telefonálás akkor 4-4 és fél óra kijelző idő. De ez azért van, mert folyamatosan megy a mobil net és tele vagyok olyan appokkal, amik folyamatosan szinkronizálnak
-
Hitch
senior tag
válasz
forintuser #28951 üzenetére
Képernyő 40perc, böngésző 11, osmos hd 8 perc...
-
Pompi
nagyúr
"Amit feljebb linkeltem sokkal átláthatóbb !"
A Wifi Analyzernek többféle nézete van, akár olyan is amit mutattál és azon kívül még pár ami elég informatív. Évek óta ezt használom én is. Legnépszerűbb ilyen jellegű progi, nem véletlenül.
-
perecc94
tag
Na, mi volt este? Végig nézte valaki?
-
Integra
titán
-
NTonee
veterán
már a kanyarban van az, csak megéhezett és leült vacsorázni
-
Thief
aktív tag
Mennyire várjátok ezt a kit kat-et
Én még a 4.3-at sem láttam
-
Kunsztler
senior tag
KITKAT kapd-be !
-
NTonee
veterán
a yt viszont nálam is halott, de play tényleg megy
,,Vagy a Google kihúzza a falból a dugót ?
"
S a kijelzőkön májkroszoft felirat megjelené valaszerk:
... a yt is visszajött, működik. Mindenki rá van kattanva a világ minden részén nyomkodja a sok őrült. Persze hogy lehal a rendszer. -
w333
félisten
Még durván 1 óra !
-
SamS20
senior tag
amúgy az új play (4.4) nektek is "akadós" amikor a saját alkalmazásokba léptek vagy hozzátok elő a menüt ?!
-
vasn
tag
Aha. Nem jó oldalt nézek
-
válasz
SamS20 #28906 üzenetére
Tök mindegy, nem fognak bemutatni semmit. w333 által linkelt honlap is azt mondja már, hogy nem jelentik be, pluszban azt is írják, hogy nem lesz hivatalos stream.
(#28907) Benex
"Szóval még nyugi.." Ha lenne stream, akkor a bemutató előtt legalább 12 órával már élne a stream ahol menni fog az adás..
Ilyen most nem lesz.
-
SamS20
senior tag
lesz ma élő adás ? nézi valaki ?
-
dnelb
veterán
válasz
Steelheart2 #28902 üzenetére
CM alatt menüből tudod állítani a beállításokban.
-
zhorvath
aktív tag
válasz
Steelheart2 #28894 üzenetére
Franco Kernel Updater?
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Asztrofotózás
- Bittorrent topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Napelem
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- Edzett üveg: iPhone ,Honor,Google Pixel,,Nothing Phone,Motorola, Samsung telefonokhoz 899 Ft
- Samsung Galaxy Z Flip7 / Z Fold7 / S25 / S25+ / S25 Ultra új BONTATLAN 3év garancia
- Nagy tételben - Használt telefon felvásárlás
- Újszerű Oppo Find X6 Pro 16/512 GB
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB független, szürke, Pitaka karbon tokkal és fóliával
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- Asus ROG Zephyrus G14 GA401IV - 14" FHD 120Hz - Ryzen 9 - 4900HS - 16GB - 2TB - RTX 2060 - Win11
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia - HUN