- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Aggregátor gondjai, örömei, és elmélkedései
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
-
LOGOUT
A Nexus 4 a Google 2012 novemberében kiadott fejlesztői telefonja. A fórumban lehetőleg kerüljük az iPhone-Android háborút, mert senki sem kíváncsi rá, valamint mindenféle Flame és Off témát, amennyire csak lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
-
assemble
addikt
-
FearTomi
őstag
válasz
knyitogato #4039 üzenetére
Szerintem ez már túlzás. Nem értem, hogyan lehet valakinek a hobbija az, hogy a legapróbb hülyeségeket is megkeresse.(nem rád gondolok kinyitogato). Igen, lehet hallani egy kis sistergést! De eddig fel se tűnt, ez után se fog, mert kb. süketszoba kell ahhoz, hogy halljad
Na most csak kíváncsiságból felkaptam a Defymet a fülemhez raktam és az is sistereg, csak más módon! Kicsit élesebb hangon. De szerintem ez lényegtelen, mert hívás közben egyáltalán nincs sistergés
-
ilyen_85
senior tag
-
Peddy789
őstag
helo, gyári lg töltőt honnét érdemes venni szerintetek BP-n ?
-
dodicsaba
aktív tag
Ha egy tengerből való kagylót tesztek a fületekhez az is zug sistereg stb. Lehet az is gerjed
-
mcsabi84
senior tag
Ha para van a rácsatlakozással, akkor miért nem toljátok airdroiddal?
-
PPeti1986
tag
üzemidő :
-
animoo
senior tag
Ma pont xp-n lepodtem meg MTP-vel kapcsolatban. Az eselytelenek nyugalmaval dugtam ra a Nexust XP-s gepre,gondolvan, ugyse latja egybol, na meg net se volt a gepen, de hatha... Es lass csodat, egybol latta a tarhelyet, semmit nem kellett butykolni vele... Macen is csont nelkul megy Android file transferrel.
-
defy456
aktív tag
Engem az jobban zavar, hogy paranoidon fc-zik a viber, még mielőtt megkapnám sms-ben a kódot. A gtalk is sokat fc-zik, de az még használható szinten van.
-
-
-
defy456
aktív tag
válasz
mrdavid #4073 üzenetére
Beszélgetés közben semmi nemkívánatos hangot nem hallok. Csak csendes helyen ha oda teszem a fülemhez(mintha telefonálnék).
Feljebb volt szó kijelző állítgatásról. Színhőmérsékletet szerintem nem kell állítani, az tökéletes. Ezen a paranoidon is inkább a kontraszt van emelve, és a szaturáció. -
MartOOn
addikt
1ora 40perc kijelzo hasznalat mellett...[link]
-
-
defy456
aktív tag
Az enyémet dec 20-án vették át német mm-ben rev 11-es és hallom a sercegés szerű hangot. Minden romnál hallani.(De pont lexxxrom)
-
-
MartOOn
addikt
alap gyari romnal lehet vhogy baszkuralni a szinhomersekletet?
lol kerdes kovetkezik... egyelore nem tudom szamitogepre kotni az n4-et. valamiert nem ismeri fel... telepitetem mar mindent de a laptopom kb 8 eves...
)
szamgep kapcsolat nelkul tudom rootolni n4-et? -
mrdavid
aktív tag
kiváncsi vagyok....
-
MartOOn
addikt
az enyem rev11 megis hallom a sercegest a hangszorobol, a hangerogombom nem lotyog...
Asszonye rev10 es az is zug, gomb nem lotyog. -
gabesz839
senior tag
Jó hír szerdától nekem is meg lesz a teló. Idealeresek most szóltak hogy megjött. Végre én is megtapasztalhatom mit is tud ez a masina.
-
Pompi
nagyúr
A telefon szempontjából nyugis hétvégém volt, így most több, mint 2 napot bírta az akksi szombat dél óta. Továbbra is 1 google fiók, 1 exchange fiók, 2 pop3 mailbox, facebook, viber, időjárás widget stb. Leginkább wifin, útközben mobiladat, éjszakára wifi és adat kikapcs.
A képernyő 2 óra 9 percet ment, és 51 perc hívás volt benne, némi böngészés, kevés játék, facebook, maps. -
phhh
tag
válasz
rum-cajsz #4050 üzenetére
Sziasztok!
Pénteken vettem telenornál, estére lemerült, kikapcsoltam feltettem töltőre este, reggel lehúztam, akkor azt mutatta, hogy feltöltődött, szombaton dobozában pihent, vasárnap délelőtt, amikor bekapcsoltam 65%-on volt a töltöttség...Valaki tapasztalt már hasonlót, mert nem hinném, hogy ez lenne a normál működés, hogy kikapcsolva egy nap alatt megeszik 35%-ot?!
Vagy sose kapcsoljátok ki?
Minden esetre most újra "tesztelem", reggel lehúztam töltőről, kikapcsolva elraktam, majd este megnézem, amikor hazakeveredek, hogy mi a helyzet...
Elnézést, ha már volt róla szó, de még nem volt időm az egész fórumot átolvasni, és szerdán letelik a 3nap, amíg a boltba visszavihetem...
Köszi!
-
Gergi
senior tag
-
mcsabi84
senior tag
2 órája kaptam le, 94%-on van, pedig kicsit böngésztem rajta meg nézegettem ezt azt. Holnap lesz két hetes, de most kezdem érezni, hogy kezd erősödni az aksi.
Én nem vágom mit hallotok rajta, nekem valami nagyon minimál sercegés jön át, de csak tényleg teljes csendben és kb ha levegőt se veszek, hogy halljam. De ez egy elektronikai eszköz, mutasson valaki egyet, ami nem ad ki hangot.
-
rum-cajsz
őstag
válasz
MartOOn #4047 üzenetére
Én pont csinálok most egy egyszerű fogyasztás tesztet
(Üzemidő - Akkumulátor állapota; legnagyobb fogyasztó és üzemideje)
Péntek: 3G-n: 9ó 49p 18mp - 16%; Képernyő: 1ó 30p 35mp
Vasárnap: Wifin: 9ó 32p 22mp - 57%; Képernyő: 1ó 42p 47mp
Most jelenleg 2G-n: 5ó 42p 1mp - 82%; Képernyő: 25p 59mpIgyekszem nagyjából ugyanúgy használni a mobilt...
A fülemhez tettem. Hát, lehet hogy valami szól, de az is lehet, hogy csak kagyló effektus.
(mégiscsak botfülem lesz!
)
-
ilyen_85
senior tag
válasz
rum-cajsz #4037 üzenetére
Én is felpakoltam tegnap a 3.00-t, a 2.99-hez képest a lényegi újítás szerintem a hívásoknál tapasztalható 1 mp-es késés kikapcsolása volt, a másik pedig a színek, most alapból a "bright" fényes beállításokat alkalmazza a kernel.
Az eredmény kb olyan mint a One X kijelzője, a dolgok olyanok mint ha a kijelzőre lennének festve, vagy nem is tudom hogy mondjam, elképesztően szép és a színek gyönyörűek, nem túl szaturáltak de mégis majd le másznak a kijelzőről, remek kis rom
Alig várom, hogy reggel végezzek a munkában ma reggel 9-től nyomom holnap reggel 5-ig xD, de ha egyszer hazaérek szét témázom az arcát szegény romnak
Valami nagyon minimált akarok összehozni, ha kész lesz teszek fel képeket
-
ice9
tag
am arra tud vki megoldást, h a viber ne ébressze fel a kijelzőt ha üzenetet kapok? (ugyanis mikor a kijelző kikapcsol, utána kikapcsol a notification light is)
-
rum-cajsz
őstag
válasz
én még soha nem vettem észre ilyet. De lehet, hogy botfülű vagyok...
-
ndlx
aktív tag
-
MartOOn
addikt
en is hallom
soha nem tapasztaltam meg ilyet pedig par telo megfordult mar a kezemben mar csak a melom miatt is. (mondjuk hivas nelkul nem szoktam hallgatozni az is igaz)
uzemido: olyan uzemidoket irtok hogy az vmi eszmeletlen! nem tudom hogy csinaljatok pl nem tudom ki irta h 1 nap es 8ora utan 45%-on van meg ilyenek. en 3 oraja vettem le a toltorol ebbol kettot csak fekudt mellettem mert meg horpasztottam, most 10 perce netezek rola es mar 89%-on van...
az en áramommal lenne a baj?
. (Mire befejeztem 88%)
-
ice9
tag
válasz
knyitogato #4041 üzenetére
annyira halk, hogy pl a pc zúgás mellett nem is hallottam csak mikor kimentem a klotyóra full csöndbe. híváskor meg főleg elenyésző. hívás közben amúgy is, ha egyik fél se szólal meg, csendes helyen a legtöbb telefonon alapból lehet hallani a "hálózat zaját". én egyáltalán nem venném fel ezt a hibalistára, de biztos lesz olyan aki ezért nem fogja megvenni mert neki aztán a tökéletes mobil kell és ez nem fér bele.
de majd leteszteltetem az 57 éves faterommal. biztos vagyok benne, hogy nem fogja hallani.
-
ice9
tag
válasz
most próbáltam ki cm-en. tényleg hallani. még szerencse, hogy full csendben viszonylag ritkán tartom a fejemhez a telefont hívás nélkül
-
knyitogato
őstag
Ti tapasztaltátok ezt? Folyamatos zörej a hangszóróból, hívás nélkül is. Csöndes helyen lehet hallani, ezt írják.
-
zorromoto
senior tag
válasz
ForRedGlory #4035 üzenetére
Azt tudom csak kíváncsi lennék rá hogy fizikailag sikerült-e már valakinek itthon.
Nem mint ha kihasználnánk.....
-
rum-cajsz
őstag
Amúgy tegnapelőtt jelent meg a Paranoid Android 3-as verziójának RC kiadása.
[link]
Most nagyon elgondolkodtam egy főzött rom telepítésen... -
ilyen_85
senior tag
válasz
forintuser #3970 üzenetére
Szia.
Nem még nem próbáltam mert olyan romot szerettem volna ami a lehető legközelebb áll a gyári romhoz, ezért választottam a paranoid androidot.
-
animoo
senior tag
válasz
defy456 #4032 üzenetére
2 fele keppen:
-rendszerbeallitasok -- temak szekcioba tudsz letolteni playrol temakat (aokp theme-re keresve pl), utana ugyanitt tudod oket alkalmazni
- a hybrid properties-re nyomva, az ezutan megjeleno szines feluletet jobbra elhuzod es elojon egy beallitasok panel. ott van sok lehetoseg, de pl a statusbart, a navbart es a pie-t az interface menupontban lehet atszinezni.
vannak arnyaltabb dolgok is, pl minden appnal kulon is allithatok ezek.martOOn: en csak meloban kapcsolom ki a 3g-t,mert ott gyer a terero, es igy legalabb nem kuszkodik hogy felmenjen ra. De amugy mindig van wifi es 3g is bekapcsolva
-
defy456
aktív tag
hogy tudom témázni a paranoidandroidot? (ez biztos nagyon láma kérdés, de még soha nem raktam témát semmilyen romra, még eszembe sem jutott)
-
Endless
aktív tag
A Telenor 2 év garival árusítja vagy mindenhol 1év? (bár ott nagyon drága ha nem előfizuval veszed)
-
zorromoto
senior tag
Valaki tudta már produkálni itthon az LTE-t?
Gondolom jelenleg ez csak T-mobile-s tudná kipróbálni -
RatSon
aktív tag
Tudtok olyan tisztességes boltot ahol jó áron, normál garanciával van készleten a teló most? Holnap vennék egyet...
-
FearTomi
őstag
válasz
ForRedGlory #4012 üzenetére
Huuu ott hideg van, nem repedt szét véletlenül a hátsó üveg a kezed melege okozta hőingadozás miatt?
Amúgy az én telóm szenzorján is volt fólia, de fura mód az enyémet nem zavarta.
-
mcsabi84
senior tag
válasz
knyitogato #4019 üzenetére
érdekes, akkor vágok rajta egy félkört. Köszi a tippet.
-
mcsabi84
senior tag
válasz
knyitogato #4014 üzenetére
Miért, ha nincs rajta fólia, akkor miután leteszed, még aktív a kép?
-
gyalu 1
aktív tag
válasz
katalin888 #4015 üzenetére
Pl. MM
-
knyitogato
őstag
válasz
katalin888 #4015 üzenetére
Ahogy az összes fontos info, ez is le van írva a topictársak által nagy gonddal megírt téma összefoglalóban, itt felettem.
-
katalin888
aktív tag
Sziasztok!
Hol lehet kapni az osztrakoknal 400 euroert Nexus 4-t?
-
ForRedGlory
félisten
Most jovok haza a Velencei karnevalrol...cirka 350 kepet es tobb videot lottem...egyszer nem fagyott...na ki a kiraly?
Mellesleg ezekbol a kepekbol lesz egy rakat benne a Nexus 4 cikkben is.
-
válasz
knyitogato #4010 üzenetére
Az egyik problemam, hogy amikor hivas kozben elemelem a fejemtol a telefont, akkor csomoszor nem jon vissza a kep, csak a jobb oldali feloldogombbal -- masnal is igy van ez?
-
knyitogato
őstag
Fontos info: a bal felső sarokban lévő szenzort ne takarjátok el fóliával...nálam totál kuka lett a kijelző hívás közben, először jött a pánik, aztán utánaolvastam, és a fólia okozza. Pfúú.
-
twine
veterán
-
mcsabi84
senior tag
Én nem hiszem, hogy a világon létezik olyan termék, amiből ne lennének hibás darabok. Az, hogy léteznek több 10 000 főt összegyűjtő fórumok, ahol pár ember beszámol egy hibáról teljesen normális. Attól még ott a többi, akinél teljesen jó a teló.
Szerintem ha egy telefon drágább nem azt jelenti, hogy nem lesz egy db hibás termékük se, hanem azt hogy esetleg nagyobb tudású, jobb anyagokból készült, jobban odafigyelnek a támogatottságára (és ha valami hibát észlelnek, megpróbálják mihamarabb orvosolni) stb, stb. Ha meg véletlenül kifogsz egy hibás változatot, akkor szépen fogod és garanciában kicserélik neked.Ne haragudj, de ez kb olyan, mint pár ember hisztije a hátsó berepedt üveg miatt. Ha ez számodra nem tetszik, akkor jobb lesz tényleg egy 25 000-es samsung plasztik vacakot venni és akkor nem kell azon izgulni ha 5 percenként kifagy, hogy kiadtál érte 100 000 ft-ot.
Végre elértem egy normális üzemidőt. 26 órája dorombol töltés nélkül
-
FearTomi
őstag
Na, nem hittem volna, de egyetértünk valamiben. Nem válaszoltam neki, mert úgy látszik ma mindenki kötekedő kapszulát vett be
De nekem se hiányzott a lockscreen widget, sem a notification bar módosítás, amit egyáltalán nem haszálok, mert nem sikerült valami praktikusra...
-
sompetike
aktív tag
olyanokat irtok itt,hogy csak ámulok+bámulok.
december eleje óta van meg a készülék 550+beszélt órával,s sem a hangerö gomb nem lötyög,se nem fagy fényképezés közben,se a 3g nem veszti el,pedig soxor vagyok olyan helyen ahol nagyon a kevés a térerö.igaz "csak" a stock rom van rajta....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen autót vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest