- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
-
LOGOUT
A Nexus 4 a Google 2012 novemberében kiadott fejlesztői telefonja. A fórumban lehetőleg kerüljük az iPhone-Android háborút, mert senki sem kíváncsi rá, valamint mindenféle Flame és Off témát, amennyire csak lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Atish19
őstag
Várhatjátok ezt is!
-
X DoZ3R
tag
válasz
Csaby25 #54092 üzenetére
Factory image telepítése is adatvesztéssel jár szoval az unlock nem oszt nem szoroz, és igen, kell unlockolni mert bootloadert különben nem tudja felrakni neked, utánna hogy nyitvahogyod e vagy vissza zárod az már rajtad múlik, a működést nem befolyásolja, a bootloader zárás viszont nem jár adatvesztéssel.
-
Csaby25
őstag
Sziasztok!
Bocsi, ha hulyeseget kerdezek, de muszaj unlock-olni a bootloadert, amikor factory imaget teszek?
Ha igen, utanna ajanlott, "lezarni"? Ugy tudom minden "unlock"-olas adatvesztessel jar...
Koszi! -
FearTomi
őstag
válasz
szentkuti11 #54084 üzenetére
Köszi! Neked is niof!
-
pcnet
addikt
válasz
csordas11 #54080 üzenetére
Igen, én is tapasztaltam, hogy nagyon lassan töltődik. Viszont tegnap sikerült összehoznom vele egy 5,5 órás kijelzőidőt. Elég furcsa, mert előtte napokban meg minden kijelző feloldáskor kiírta, hogy nem sikerült a kamerát inicializálni és merült is rendesen. Android rendszer, androidOS 10% felett volt, Google szolgáltatások is 10% körül. Fura!
-
rum-cajsz
őstag
válasz
pantomimes #54079 üzenetére
Én tegnap este szedtem le az sdk-ból, szóval remélem igen, ez az utolsó.
-
gipsztigris
addikt
válasz
C.Brigante #54085 üzenetére
Nem mindegyik, csupán két verzió......de tény, hogy megy!
-
niof
veterán
válasz
szentkuti11 #54084 üzenetére
Kiegészítés:
A T5 torx mellé egy PH0-ás csillag csavarhúzó kell. -
X DoZ3R
tag
Üdv. Factory image flasheléshez nekem vannak fastboot file-aim amiben van adb és fastboot exe is, amit a factory image mappába kell másolni, ehez kell telepteni az sdk-t is? Csak mert nekem nem rémlik, hogy régebben az fennt lett volna
-
FearTomi
őstag
Valaki megtudja mondani nekem, hogy milyen csavarhúzók kellenek egy aksicseréhez? Köszi!
-
csordas11
aktív tag
Purity és HellsCore kerel alatt tapsztalta valaki, hogy az akksi nagyon lassan töltődik fel fali töltővel? 1 óra alatt 10-12%-ot tölt a gyári töltő. Más romokon gyorsabb volt. Lehet tenni valamit ez ellen?
-
mcsabi84
senior tag
Ezt nekem találták ki
-
Integra
titán
-
mcsabi84
senior tag
Akkor valami bug volt a többiben is, tekintettel arra, hogy LRX21P változatok vannak kint mi meg a 21T-t kapjuk meg. Vagy miénk lesz a legfrissebb 5.0
-
SamS20
senior tag
Androidpolice is kitette, szóval ma/holnap jó esetben
rosszban jövő hét
én azért felteszem a telót tölteni úgyis éjszakázok még egy darabig nfl miatt is
-
dombila
őstag
Nem tudom mennyire autentikus forrás a link, de ha esetleg igaz, akkor jön az N4-re is.
-
Midway
senior tag
válasz
Integra #54045 üzenetére
Csak root van,semmi extra. Full alap minden más.
Köszönöm.
---------------------------------------
Ezt a legjobb telefonom ami eddig volt.
Most szántam rá magam a cserére. N5 vs Lg G2 volt a kiszemelt.
A G2-est vettem meg.Még szokni kell az lg felületet. Ha jön be ,lecserélem N5-re.
-
rum-cajsz
őstag
válasz
dombila #54054 üzenetére
Én is azt gondolom, így első olvasatra, hogy hallott valamit, aminek nem járt utána, de jön rémhírt kelteni.
Szerintem a SELinux miatti változásokra gondolhatott a költő, ami minket nem érint (egyelőre)
Integra:
Ilyesmire gondolsz? -
rum-cajsz
őstag
Na, akkor próbáljátok meg így: http://ebedszu.net/androidup/
-
FearTomi
őstag
Na megneztem a Nyalokat az N7-en. Haaat...nem varom mar annyira, hogy kijojjon N4-re is
-
dombila
őstag
Én nem hiszem.
1. A fórumtárs mindenféle hivatkozás, link nélkül írta ezt.
2. Megpróbáltam "kiguglizni", de semmilyen recovery hibát nem találtam a Lollipop factory image-éhez. De lehet, csak béna vagyok.
3. Ha ez a factory image-nál jelentkezik, akkor az OTA is el kell, hogy rontsa, mert bár a két csomag nem azonos, de a recovery.img-t mindkettő ugyaúgy flash-eli fel a recovery partícióra. Miért lenne különbség? -
pcnet
addikt
Puff neki! Ez igaz lehet? [link]
rum-cájsz: Error 403.
petipetya: Én is mindig imageből teszem fel, de ha valakihez ilyen telefon kerül és nem vágja olyan szinten, hogy imageből tegye fel, akkor szó szerint nyalókázni fog.
-
SamS20
senior tag
Expansys oldalán (remélem jól írtam) most kb 40e Ft az új 16gigas
-
C.Brigante
veterán
-
waccamár
senior tag
válasz
Peetey91 #54035 üzenetére
nekem most másfél éves a nexusom. függetlenül vettem, vodánál van előfizum. most járt le a 2 éves hűségem, de egyszerűen logikus indokot nem találok arra, hogy miért váltsam le az N4-emet. Persze lenne jobb, gyorsabb, szebb alternatíva, de abszolút nem éri meg nekem azt a pénzt a váltás.
úgyhogy én azt mondom, hogy vedd meg nyugodtan. Még mindig rengeteg ennél gyengébb telót lehet kapni a piacon, újonnan, drágán.
Nekem eddig semmi problémám nem volt vele, gyors, stabil, nem volt még app/játék ami ne futott volna. -
Midway
senior tag
Rootolt telefont is lehet (majd) frissiteni vagy unroot kell?
-
noorbertt
őstag
-
pcnet
addikt
válasz
pantomimes #54034 üzenetére
No, ezt majd a guruk megválaszolják. Én tegnap tetem fel linuxra, csomagkezelőben 2013.02.18-3 van, a weben pedig 2014.07.02. Tegyem fel webről (és ha igen, melyiket bundle vagy sdk) vagy frissülni fog tárolóból? Most kérdésre kérdéssel feleltem.
-
Peetey91
senior tag
Sziasztok!
Megéri még megvenni ezt a telefont? Mennyire korszerű még? Nincsenek nagy elvárásaim, csak hogy ne akadjon rajta semmi, stabilan, megbízhatóan működjön. Játszani túl sokat nem játszanék rajta, illetve nem pakolnám tele alkalmazásokkal. Vagy érdemesebb a fent említett felhasználásra gyűjteni még és Nexus 5-t, iPhone 5s-t venni? Kb. ez a 3 között vacilálok, nyilván ha még elég egy-két évig a Nexus 4 akkor örülök, mert több marad notebookra. -
pcnet
addikt
válasz
pantomimes #54032 üzenetére
Épp ma linkelte rum-cajsz.
-
pantomimes
aktív tag
Valaki be tudná linkelni a legfrisebb adb toolt, amivel majd az 5.0-át lehet flashelni? (Ha majd lesz)
Ha jól tudom csak ez kell hozzá, kinyitom a bootloadert, flashelem a dolgokat és kész.
-
Bambalazs
senior tag
Nexus 7'12 3G, Nexus 4, Nexus 7'13 LTE -> ezekhez nincs még factory image. Mindenképp a modem körül lehet a balhé, ami miatt késik
-
petipetya
nagyúr
nyúltam
-
SamS20
senior tag
Ez sry tavalyi cikk, de lehet megint ez van.
www.androidpolice.com/2013/08/07/legal-issues-with-qualcomm-may-prevent-factory-images-for-new-nexus-7-flo-from-ever-being-published-jbq-strongly-implies/
-
Integra
titán
válasz
rum-cajsz #54011 üzenetére
volt cimborám, akinek szintén háromszori teljes gyalulás után ment hibátlanul az os. hogy miért? passz, ehhez laikus vagyok. de tényleg ez oldotta meg neki a gondot, azóta hibátlan.
nekem eddig a factory reset, image install, factory reset mindig elég volt, lehet hogy egy image install és factory reset is elég lenne, de mivel fél perc alatt megvan egy reset, nem vesztek vele semmit.
a merevlemezt is hányszor kell felül írni, törölni, újra felül írni, amíg minden szektor törlődik? partíció törlés és kreálás után is mindig visszanyerhető adat. nem véletlenül léteznek hdd és egyéb adattárolók megsemmisítésére szakosodott cégek. na, ilyen alapon egy telefon reinstall is tud kevés lenni és okozhat még meglepetést. de mint mondtam, nem vagyok szakértő -
SamS20
senior tag
Mire mi megkapjuk lesz root és mehet fel a Trickster mod
meg egyéb finomságok
Amúgy optimistán hozzá állva a dolgokhoz, szerintem túl sokat nem fognak tökölni, a héten vagy jövő héten biztos meg kapjuk mi is
-
rum-cajsz
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 1 / 2
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Abit is7-e-re passzív nb hűtőt de milyet?
- Spórolós topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Autós topik
- PlayStation 5
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- További aktív témák...
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- Bomba ár! HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
- Bomba ár! Dell Latitude 5480 - i5-6GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!