Hirdetés

2024. június 2., vasárnap

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#13575) BiP válasza szebe (#13573) üzenetére


BiP
nagyúr

Mi ezt úgy oldottuk meg, hogy Hévízen vettünk ki egy apartmant.
Nyáron ott holtszezon, így üresen állnak a házak, olcsón lehet kapni, ellenben a Balcsi egy köpésre van, és ha már úgyis autóba ülünk, annyira mindegy, hogy 3km vagy 13.
(nem vagyunk Balatonmániások, egyszerűen kicsi gyerekek mellett nem megyünk külföldre, meg Mo-on is nagyon szép helyek vannak, és összekötöttük barátlátogatással, azért lett Keszthely környék)

Amúgy a Balatonnál a kilátás, a túrázás a szép az északi parton, de a víz, a vízpart, strandok, stb. miatt nem érdemes odamenni. Ahhoz tényleg drága, azért, amit kapsz. Akkor már tényleg inkább valami közeli tengerpart.
Tinédzserként persze buli a déli part, de aki pihenni, nyaralni szeretne, szerintem nem jó.

#13572 opr : Régen volt mánia ez a nyaraló. De abba nem gondol bele senki, hogy gyakorlatilag fenn kell tartanod egy másik ingatlant. Minden nyűgjével együtt. Aki szezononként lemegy 1-2 hétre, annak halál felesleges.
Ez annak jó, aki lemegy májustól szeptemberig sok-sok hetet, kvázi ott él. Vagy aki rohadtul ráér bíbelődni vele.

#13571 Lenry : Hát kb.
Szerintem az van, hogy ez is olyan, mint sok más dolog, hogy a többség úgy ugrik bele, hogy nem gondolja át előre az egészet. Azt hiszi, megússza olcsón, és amikor ott van, akkor csak lecsúszik a lángos, a hambi, a frappé, a sörike, mer' nyaralunk, mer' egyszer élünk, és a végén jön rá, hogy ez bizony drága volt, mert a Balaton a szolgáltatás minőségéhez mérten igencsak túlárazott.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.