Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
csuzda
aktív tag
válasz Beni2360 #87820 üzenetére
A számítógép belsejében sem kell rádugva lennie a gépre. Biztos van valami oka, hogy csak keretet keres és kiemeli, hogy nem kell neki külső. Egyébként én is külsőt ajánlok.
Jobban belegondolva, nekem sem ártana egy ilyen, mert amióta SSD-m van, az egy 5,25"-ös keret egyik oldalába van becsavarozva
[ Szerkesztve ]
-
csuzda
aktív tag
válasz Beni2360 #87825 üzenetére
Kicsit megkavarodtam, közben szerkeszteni akartam a hozzászólást, de lejárt a 15 perc... A lényeg, hogy azt hittem, hogy neki csak egy keret kell, nem pedig mobil rack. Nézegettem én is a netet, de csak azt találtam amit te is linkeltél.
A régi gépemben van úgy, hogy a 80GB-os merevlemez csak áll a házban, rajta olyan adatokkal amik a gép által használt merevlemezen is rajta vannak. Aránylag távol van a többi alkatrésztől és a ház nem vezeti az áramot oda. Azt hittem, hogy ilyesfajta felhasználásra kell neki egy tartó keret
-
csuzda
aktív tag
Fifához szeretnék még egy kontrollert venni, az eredeti X360as mellé. Tudnátok valami jobbat ajánlani? Ezzel szemezgetek már egy ideje.
-
csuzda
aktív tag
válasz garage112 #98120 üzenetére
Bátyámnak kéne headset, egy xiaomi headset-et. Van valakinek tapasztalata vele? Esetleg kuponkód?
Vagy coop kuponos telekomos akcióban nézzek szerintetek valamit?
-
csuzda
aktív tag
válasz ZsoltG60 #100605 üzenetére
Nagyon szépen köszönöm, sikerült elcsípnem egyet
Shipping method: DPDUK1 igaz az EU Expressz szállítást jelenti? Olyan gyorsan vettem meg, hogy csak rápillantottam a szállítási módra, ami alapból EU Expressz volt. Csak egy kicsit most elbizonytalanodtam, hogy nem rontottam-e el valamit. Első EU Expresszes csomagom
(#100638) AndrewTdi: 50 kamerából 3 csak ebbe a topikba landolt? Az igen
[ Szerkesztve ]
-
csuzda
aktív tag
Bátyám szeretne egy TV okosítót a buta tévéjéhez. Összes igénye, hogy "csak annyira kell h a telefont össze tudjam párosítani... youtubeon zenét hallgatni". Mit tudnátok ajánlani? Előre is köszönöm!
szerk: Először egy media boxot ajánlottam neki, utána mondta, hogy neki csak yt zenelejátszásra kell.
[ Szerkesztve ]
-
csuzda
aktív tag
Roidmi 3s-hez tudtok kupont? A GBBF014 kupon nem működik vagy felhasználhattam (valaki meg tudja mondani, hogy működik-e? )
[ Szerkesztve ]
-
csuzda
aktív tag
válasz AndrewBlase #113744 üzenetére
Délután rendeltem én is egy tabletet azzal a kóddal Köszönöm, hogy felhívtad rá a figyelmem, egyből átmentem felette amikor megláttam, hogy 20 darabos Aztán mégse
-
csuzda
aktív tag
Megérkezett a Mi WiFi Repeater 2 fehér angol verziója és nem tudom sehogy se működésre bírni. A Mi Home-ban az automatikus keresés nem látja, manuálisan meg nem tudom kiválasztani mert nincs benne a listában. Mi tevő legyek?
Megoldás: Mi Home-ban át kell menni Mainland China szerverre és akkor jó... (ez igy nagyon gagyi szerintem)
Kérdésem viszont, hogy nem lehet a repeater wifijéről levenni a jelszót? Kerti party lesz és itt tesztelném le, hogy miként működik és a legegyszerűbb egy nyitott hálózat lenne, de keresőben azt olvastam, hogy nyitott hálózatot nem lehet repeatelni.
-
csuzda
aktív tag
Sziasztok!
Power bankot honnan érdemes rendelni? Havernak rendelnék és a Xiaomi power bankok beváltak így azt gondoltam venni, pontosabban a 2. generációsat. Tudtok jobb ajánlatot vagy esetleg kupont hozzá?
Előre is köszönöm!
-
csuzda
aktív tag
A Pocophone F1-et szeretném megvenni. Szállítási mód Priority line - EU Priority line. Ez is áfamentes szállítási mód mint a Priority Line - EU expressz?
Utóbbival van tapasztalatom, hogy az, de mondom biztosra szeretnék menni, mert nem hiányzik, hogy ráfizessek 25ezer forintot ÁFA-ként.
-
csuzda
aktív tag
Sziasztok!
Philips 42PFL3007H/12 tévém távirányítója tönkrement. Van valami bestbuy távirányítója hozzá? Ez a [MediaMarkt-os] 3000ért jó?
-
csuzda
aktív tag
Sziasztok!
Többször is leejtettem a convoy s2 lámpámat, így kontakt hibás lett.... Nem láttatok 10 dolláros áron valahol? Köszönöm szépen előre is! (megpróbálom majd megszerelni, de biztosra akarok menni, mert kell a lámpa)
[ Szerkesztve ]
-
csuzda
aktív tag
Sziasztok! BB bicskát 8cm alatt tudtok? A Ganzo Firebird F753M1-t pont jókor sikerült eltörnöm
-
csuzda
aktív tag
Sziasztok!
Támadt egy őrült ötletem Munkahelyen hűvös van és barátnőm fázik. Jövőhéten lesz Lidl-ben autós ülésfűtés. Arra gondoltam, hogy venni kéne egy olyat, powerbankot, illetve valami átalakítót hozzá pl: egy ilyet.
Mivel új elektronikai dolgot nem kell a műszakkal bevizsgáltatni, és nem is a munkahely áramát használná, ezért ez egy olyan fűtőberendezés lenne ami, amit nyugodtan tudna használni.Számításaim szerint elég nehéz lenne kivitelezni. Az ülésfűtés 24-29Wattot eszik ha minden igaz. Külső akksiból olyan kéne ami tud 5 volton minimum 6 ampert. 6A=6000mAh vagyis egy 30.000mAh-s akksi is csak 5 órán át lenne jó. De egy pici veszteség lenne a 12 voltra való átalakítás miatt. A QuickCharge pedig a fogadó oldal miatt nem működne.
Nézegettem ülőpárnát, esetleg 12 voltos töltőt a megfelelő csatlakozóval. Fűthető kabát talán szóba jöhetne, de ott a powerbankot cipelnie kell magával, illetve lehet akadályozná vagy zavarná munka közben a plusz ruha.
Nekem valahogy nem áll össze, hogy ez ésszerű keretek között megvalósítható lenne.
Valakinek ötlet?
-
csuzda
aktív tag
válasz WestBam #182669 üzenetére
Konnektoros nem jó, mert nem lehet használni a munkahelyen áramot ilyen célra. A fűthető betét nem tűnik rossznak, kell egy 5V 2-2,4A változat egy kispárna méretben és nem is lenne annyira rossz.
#182671 Beni2360: A kis 12voltos akku se lenne rossz, de hogy kötöm rá? Általam "barkácsolt" eszköz gyenge lábakon áll, mert azt be kéne vizsgáltatni.
Elfelejtettem írni, hogy főként ülőmunka, adminisztráció. De sokszor menni kell, vagy felállni a székből, ezért gondoltam, hogy a szék aljára mehetne a powerbank és egy fűthető üléshuzat.
-
csuzda
aktív tag
Sziasztok! Három kérdést szeretnék feltenni:
1. Goboo-ról tud valaki valamit? Több mint 1 hónapja csak az van kiírva, hogy megújulnak.
2. Amazfit T-rex 2-t láttatok valahol olcsóbban?
3. Szerverterem hőmérsékletének monitorozásához szeretnék a Xiaomi Mi Temperature and Humidity Monitor 2-höz venni Mi Smart Home Hub-ot. Ahogy látom van már belőle újabb verzió. Megéri a felárat? Van valakinek ezzel tapasztalata?
Válaszokat előre is köszönöm! -
csuzda
aktív tag
Olcsó, de ajánlott multimétert tudtok javasolni?
-
csuzda
aktív tag
Sziasztok! Borsod megyében élek, barátom vett nekem egy Pico 4 VR szemüveget az osztrák Media Marktból. Erről a szemüvegről azt kell tudni, hogy a 2022 október-november-decemberi darabok nagy része gyári hibás lencsével került forgalomba. Amit hozott nekem az novemberi volt és egyértelműen hibás. Visszavitte, kicserélte nekem egy másikra. Az is novemberi gyártású és hibás. Ezt már nem cserélték ki azonnal, hanem elküldték garanciáztatni és most jött az SMS, hogy nem javítható. Eddig barátomnak mindig azt mondták, hogy ajándékutalványban tudják visszaadni a pénzt. Van rá jogszabály, hogy visszaadják készpénzben a vételárat? Nem tudnék mit kezdeni 430 euró ajándékutalvánnyal miközben 500 km-re vagyok a legközelebbi osztrák MM-től.
Válaszokat előre is köszönöm!
-
csuzda
aktív tag
válasz lsebestyen #186838 üzenetére
Az aliexpress.com-ot megnyitva egyből vi. linkre irányít engem. Be vagyok jelentkezve, magyar szállítási cím, angol nyelv, forint beállításokkal.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Társasjáték topic
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- iPhone topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest