Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bul07
nagyúr
válasz Paxker315 #152453 üzenetére
Mixza 32GB nincs 4$ és még ajándék is jár mellé
16GB és a 32GB-os majd egy árban van
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
bul07
nagyúr
válasz Paxker315 #152477 üzenetére
Igen az alisra gondoltam
[link]
US $3.48
+Card Reader*1 / Adapter*1( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
veterán
-
spileraaa
senior tag
válasz Paxker315 #155765 üzenetére
a képen ez van [link] Xiaomi Redmi Note 7 Global Version 6.3 inch 4GB RAM 64GB ROM
de ahogy írtam a végső ár kuponal 155$ plusz a többi költség max 170$ kijön[ Szerkesztve ]
Erdély (Románia) Huawei Mate 20 Pro /Huawei Mate 10 Pro/ Xiaomi Redmi 3s Prime / Lenovo A660
-
Digitalpimp
senior tag
válasz Paxker315 #157425 üzenetére
Attól függ minek szeretnél világítani. A sima 6000K-es hidegfehér fény általában jó mindennek. Nem elég ami bejön az ablakon?
"...a popszakmában sokminden fontosabb, mint maga a zene. Azt a legjobb kikapcsolni." Ford Fairlane kalandjai "Vihar előtti csend, nem jó itt senkinek, csak az a pár szemét érzi jól magát, aki a képernyőről felém integet, az a sok nagy magyar, az a sok jóbarát!" PiCsa
-
fjudors
aktív tag
válasz Paxker315 #157428 üzenetére
bármi, ami 865-ös
akvárium, terrárium világítás, növényeknek inkább 840-es, de az piros lessz a szemednek. villanyszerelő üzletekben lehet emberi áron venni kompaktokat, neoncsöveket
a lényeg, hogy teljes spektrumú legyen, és 4000 vagy 6500 kelvinállatosnál háromszoros az ára
[ Szerkesztve ]
-
edk-
őstag
válasz Paxker315 #157425 üzenetére
Növényvilágításhoz ilyen lilás fényforrások vannak. Én a sötét tárolóban teleltetett fagyérzékeny növényekhez használtam múlt télen. Túlélték. Lakószobában mondjuk hülyén nézne ki...
[ Szerkesztve ]
"Try SCE to Aux." ˁ˚ᴥ˚ˀ eladó dolgok: https://l2g.hu/edkelado
-
radio11
tag
válasz Paxker315 #185612 üzenetére
A pántosokon már pár éve túlléptem ugyanezen problémák miatt, az olcsó agybadugósokkal is volt némi gondom (a kettő együtt nem szeret működni, munkahelyen jó is, ha csak 1 fülbe akarom tenni) végül egy agybadugós tronsmart vált be hosszú távon (Spunky beat) valami ilyesmit keresnék a helyedben (vagy bármilyen márkás cuccot, ha olcsó kell akkor nem a legfrisebb modellt kell nézni, cserébe jó lesz a minőség).
-
tlala
addikt
válasz Paxker315 #185625 üzenetére
A QCY 13-as pazar az ár/érték arányát tekintve. Jó hangja van, és az akku rekorderek egyike, én 2 éve használom. Itthon is beszerezhető, pl. Alzáról jó áron. A kiesést pedig legjobban egy memóriahabos fülilleszték oldja meg, ami egyrészt teljesen a te füljáratodhoz idomul, másrészt kevésbé csúszik mint a szilikon, így kisebb a kiesés veszélye.
Pl. a Comply. -
Breki
veterán
válasz Paxker315 #185612 üzenetére
Én ezen gondolkoztam sokan dicsérik és akciós.
Anker Soundcore Sport X10 Bluetooth 5.2 Headphones Sports Rotating Ear Hooks Deep Bass IPX7 Waterproof Sweatproof Sport Earbuds
De aztán a MORE EVO Hi-Res Wireless Headphones is szinte félűron volt és azt ugye nem lehetett kihagyni
Italodisco Fórum ritkaságokkal: http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1105716561
-
Breki
veterán
válasz Paxker315 #185651 üzenetére
Most olvastam pont, hogy érdemes dollárra álltani, mert az aliexpress nagyon szarul vált és úgy jobb, viszont nekem dollárnál nem engedte a kupont csak euróra állítva volt jó.
De én most összeszedtem több különböző rendelést és akkor mehet rá a nagyobb összegű kupon.
Árba biztos jó.
[link][ Szerkesztve ]
-
Breki
veterán
válasz Paxker315 #185655 üzenetére
Nekem se működik állítólag azért mert már használtam, viszont a nagyobbak működnek.
Úgyis van most az akciós jó minőségű cipő is meg direkt kerestem különlegesebb téli cipőt is ennyiért megéri.
Men Hiking Boots Winter Warm Plush Snow Boots Waterproof Outdoor Non-Slip Men's High-Top Casual Shoes Sneakers Size 40-48
Korábban meg rendeltem a "Li-Ning legendásan jó futócipője"-t
Egy igazi gyors cipő, elég könnyű, mégis kényelmes, akár félmaratonra is használható, arra próbáltuk mi is. A cipő legendásan olcsó volt sok ideig, aztán felment az ára, az újabb modell meg sokkal drágább volt. Most a Rouge Rabbit IV, V és VI modellek is egy árban vannak, csomóféle színben, elég tág méretválasztékban és fantasztikus áron. Egy párt már meg lehet venni 14 200 forintért, amennyiért itthon egy sima utcai cipőt kapunk, abból sem egy kifejezetten minőségi darabot, ezek a futócipők viszont nagyon jók, akár utcai viseletre is.
A márkás futócipőim átlagára már 30-40 ezer forint körül vannak, viszont ezt a Li-ninget baromi olcsón lehet most rendelni. Az eladó a kosárban ad rá automatikus kedvezményt, továbbá a BEST6 kódot kell beütni hozzá, amivel már csak 14 200 Ft-ba kerül a cipő. Ha pedig többet vásárolunk, akkor még egy kicsivel olcsóbb a 828LN10 kuponkódot beütve.
Az áruház
[link]Italodisco Fórum ritkaságokkal: http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1105716561
-
Breki
veterán
válasz Paxker315 #185874 üzenetére
Nem tudom ez pontosan milyen, de olvastam egy tesztet beltéri cipőkről.
Ezt írják róla hátha ilyesmit keresel:
Kínában nemcsak jó futócipőket, hanem remek beltérbe való sportlábbeliket árulnak. Korábban a Li-Ning Ranger cipő tesztje kapcsán már említettem a Kawasakit, ami egy sportszergyártó, nincs köze a motoros céghez, cserébe elég jó squash és tollaslabdás cuccokat gyártanak és a cipőik szinte minden beltéri sporthoz, pl. edzéshez is használhatók. Két cipőt is találtam, ami a spend&save kedvezménnyel vihető 9000 Ft–ért,
-
jjeahh
nagyúr
válasz Paxker315 #186066 üzenetére
Ha rendesen hallasz, akkor lehet tudsz beszélgetni benne, nekem sajnos hallássérültként fogalmam sincs, brutál lehalkul a világ . Nekem a narancs van, az kétféle dugóval jön amúgy:
[ Szerkesztve ]
Fb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG
-
Axe Miskolc
tag
válasz Paxker315 #186070 üzenetére
20éve van munkavédelmi boltunk.
A füldugókat SNR (zajcsillapítási együttható) alapján is lehet kiválasztani, minél nagyobb annál jobb. Amiket linkeltél azok max 20-asok. Jelenleg 39-es a lemagasabb [link] , ez a mi webshopunk, ahol SNR-re is tudsz szűkíteni.
A probléma az, hogy általában dobozzal lehet venni ezeket (150-250pár). Néhányat megbontunk és áruljuk páranként, szerencsére ezt is
A motoros az pofátlanul van túlárazva! Ebből van zsinór nélküli változat megbontva, nem vagyok a boltban, de kb 700 forintért: [link] .
Nem tudom, az általatok használt módon beválnak-e, de mindenképpen megérnek egy próbát! Örülök, ha segíthettem! -
jjeahh
nagyúr
válasz Paxker315 #186443 üzenetére
Szerintem itthonról Omron, ha nem fér bele a keretbe, vagy valami mást akarsz, aliról Sinocare, ami amúgy Xiaomi ecosystem brand. Ha jól látom az összes Sinocare mérőnek van memóriája és van elemes, meg usb-s akkus verzió is. Ez a Little Doctor szerintem valami átcímkézett noname kínai lehet, árulják AURON LD 521, Cool LD 521 néven is.
[ Szerkesztve ]
Fb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG
-
emre
veterán
válasz Paxker315 #186437 üzenetére
Vérnyomásmérőt Lidl / Aldi-ból garanciával megkapod a kínai árában.
Csuklóra, 01,22-től volt elérhető, felkarost idén még nem láttam, érdemes figyelni, 10k körül szokott lenni.Órával kapcsolatban pedig ezt a videót ajánlom figyelmedbe: Mobilanera kínai okosóra teszt
A stabil diktatúra ugyanúgy társadalmi alku eredménye, mint a stabil demokrácia, csak az alku logikája más.
-
Degeczi
nagyúr
válasz Paxker315 #186443 üzenetére
Ha a memória fontos, akkor kapsz olyat is, ami USB-s csatlakozású, és van nyílt forrású, multiplatformos, magyarul is tudó (saját fordítás ) szuper jó program ami kezeli.
-
Ixion77
addikt
válasz Paxker315 #186460 üzenetére
"23 évesen... nehezen viselem az életévek számának növekedését"
Na akkor én megyek, keresek egy sírhelyet magamnak... Nézzek neked is?
Jó koporsót olcsón tud valaki Aliexpresszről ingyen szállítással?[ Szerkesztve ]
"Seems like humanity needs war and famine to correct itself."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
- PlayStation 5
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen routert?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Lexus, Toyota topik
- Ukrajnai háború
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Novemberi hardverkavalkád
- MIUI / HyperOS topik
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
- További aktív témák...
- POSZTER NYOMTATÁS - NAGYFORMÁTUMÚ FÉNYKÉP / FOTÓ NYOMTATÁS
- Canon A-1
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-5G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro A40-D: i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Tecra Z40-C: i5-6GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest