Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Digitális Állampolgárság Program
- Asszociációs játék. :)
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
-
LOGOUT.hu
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
wwenigma
Jómunkásember
-
őstag
Van (most) valahol olyan hely, ahonnan megéri 2,5" -os - legalább 1 TB-s - HDD-t rendelni?
Csak a HDD kell(ene), külső USB3-as ház múlt héten érkezett meg.[ Szerkesztve ]
-
gyemipapa
senior tag
Robotporszívót fali dokkolósat normálisát vett már valaki, és vannak tapasztalatai, hol milyet érdemes venni és mennyiért?
Örökké szeretnék élni! Eddig sikerült...
-
dugesz77
őstag
Sokan megvettük már ezt a 25 részes csavarhúzókészletet de hátha kell még egy belőle most a KITOZB kuponnal 2,74$. Annyit megér. Talán kicsit csúszik a a nyél rész, én itteni javaslatra zsugorcsövet tettem rá így használhatóbb.
(#87189) bul07 Egész jól tartja az élét is . Pedig két hét alatt direkt szadiztam. Egy kisebbre (12,5 pengehossz) még rámegyek meg akkor egy ilyen kicsire is.
[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
válasz dugesz77 #86090 üzenetére
Licitáltam én is egy GoldSun késre és a mai napon meg is jött (12napra)
Tényleg jó, jó éle van, és a kés is jó, nem vastag az anyaga viszont nem nyeklik nyaklik kemény anyagból van a penge is[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
air
nagyúr
válasz cikasz #87184 üzenetére
Tronsmart?
Hivatalos webshop az Alin.
2 hete jött meg a Chocolate QI Fast Charge töltőm.
Éppen akciós volt, $9.71-ért vettem.
Baromi jó.
Ennek a fali töltőnek a QC2.0-ás verzióját pedig több mint egy éve használom[ Szerkesztve ]
Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
cikasz
őstag
Sziasztok!
Megbízható több portos usb töltőt tudtok ajánlani ami nem blitzwolf? Volt egy ilyenem, de aránylag hamar elhalálozott (persze garancia időn túl) meg már más blitzwolf cuccom is tönkre ment tőlük így most hanyagolnám őket!
köszi[ Szerkesztve ]
https://www.facebook.com/groups/775784742804666
-
bul07
nagyúr
Sok pontért vehető kupon a aliexpress-en , jó sok, olyan 650 pontnyi
Képeken rajta van hogy ép mennyi volt és az idő is
[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
WayneGace
őstag
Kapott innen valaki szállítási infót múltkori cafago akció során rendelt mi band 2-ről?
BestSecret invitációt privátban adok.
-
bandigyerek
senior tag
Megjött ez a Bakeey B3 vezeték nélküli fejhallgató.
Fehéret rendeltem, azt kaptam. A cucc jó. A hangminőségről sajnos nem írhatok, nem vagyok vájt fülű, de nekem bőven jó, volt magas is, basszus is. Meglepődtem a hangján. A fejhallgató olyan mint a képeken, semmi extra, vagy titkolt. Az üzemidőm olyan 6 óra körül alakult. Mobil, tablet, PC korrektül csatlakozott, A fül párnázása jó, de nekem kicsi, így egy idő után nyomta a fülem, kényelmetlenné vált. A telefonálás is jó nem panaszkodtak, hogy nem hallottak. (honor 6) A telefonnal nyílt téren tartotta a 10 méteres távolságot, utána kezdett szaggatni. Beltérben 6-7m
Más nem jut eszembe. -
csaba17
senior tag
sziasztok
akad itt ilyen tag aki szokott fényképezgetni?
ismerősömnek kellene egy 55mm-es polar szűrő dslr géphez.
én nézelődtem, de nyilván, ami kínában 700ft az lehet nem a legjobb vásár lenne.van valakinek tapasztalata ebben a témában?
-
Zola007
veterán
válasz Krogoth #87176 üzenetére
nem azért viszem vissza, hogy visszakapjam az 10 forintos alátétet, hanem azért mert bunkóság szertehagyni a kocsit
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
őstag
Vett már valaki nagy számlapú (pl.: 30 cm átmérőjű) fali órát fürdőszobába? Van valakinek tapasztalata fürdőszobai (párás) használat mellett?
Tegnap nézegettem, de ami hivatalosan is fürdőszobába való, az kicsi (5 cm átmérőjű). -
Jarod1
veterán
-
Tim82
félisten
válasz gabyka #87171 üzenetére
Csak kiindulásnak linkeltem, ugyanis onnan kiindulva többféle akkut is fogadó tartódobozokat is lehet találni eBay-en.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
BullZeye
veterán
válasz Mr.Csizmás #87164 üzenetére
Ilyen igényesen kinéző TOK nincs véletlen? Van vagy 40 akksim, de nem tudok már velük mit kezdeni, csak a helyet foglalják, viszont csak ilyen 1 dolláros bazáros tokokat találok hozzájuk (igaz nagyon nem kerestem, csak ímmel ámmal)
[ Szerkesztve ]
Eladó Yuka 1000 robotfűnyíró + sweeper!
-
dugesz77
őstag
válasz Mr.Csizmás #87164 üzenetére
A CellAcc kupon 2$-t leszed ha nincs valakinek pontja.
-
Mr.Csizmás
titán
válasz CHIPman #87163 üzenetére
QC-s is lehetne:
[Qualcomm Certified] CHUWI 10050mAh 18W Two-way Quick Charge QC3.0 Power Bank For Apple Android 19.99$ mínusz pontok, vagy kupon
nekem is ez van, a classic xiaomit váltotta, a sors fintora hogy azzal együtt cseréltem le a QC-s telót is
[ Szerkesztve ]
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
CHIPman
nagyúr
válasz korcsillio #87153 üzenetére
Akkor a korábban linkelt 20Ah-s yoobao jó lenne neked Eustockról, vagy Xiaomi banggoodról. Eustockon nincs paypal, de megjön pár nap alatt és van rá gari.
hardverapro.hu/tag/chipman - keresek 1TB 2230 SSD-t, eladó 2x16, 2x8GB notebook DDR4, 2x500GB m.2 SSD
-
Degeczi
nagyúr
válasz balazs1956 #87159 üzenetére
Ja, Tescoban is volt 5 db egy ezresét, és tegnap este néztem, h már csak kettő működött.
De egyszerű szerkezetek, általában könnyen javíthatóak, mert csak hanyag összeszerelés szokott lenni a hiba oka jellemzően, nem hibás alkatrész, mindjárt meg is nézem.
-
balazs1956
senior tag
Sziasztok!
Megbízható napelemes lámpácskát keresek.
Cserélhető akkus legyen, és jó tapasztalat róla.
Egy hónapja vettem négyet az Obiban (700 Ft/db), abból már kettő elszállt. (nem tölt vissza)Előre is köszönöm szépen
-
Bornie127
senior tag
Aki rendelet a cafago-ról mennyi idő alatt lett shipped rendeléstől számítva?
-
dugesz77
őstag
Nitecore tube kulcstartólámpa átlátszó készülékházzal a TUBEUK kóddal 3,99$-ért vihető. Egyébként nagyon tudom ajánlani,nálunk a családban 5db van belőle és mindenki nagy örömmel használja.
Cafagon a múltkor is kirakott Xiaomi Mi Wireless Bluetooth Sports Earbud a PA3971S kuponnal 17,91$ plusz még pontokkal lejjebb vihető. 15,6$ -ig.[ Szerkesztve ]
-
gyemipapa
senior tag
válasz CHIPman #87149 üzenetére
Csak kíváncsiságból:
Mi a problémád az ebay-al?
Én 3 éve onnan vásárolok, közel 400 vásárlásom volt, soha semmi probléma, a meg nem érkezett vagy hibás áru vételárát gyorsan visszautalták, nem tudom, a többinél ez mennyivel működik jobban? Csak akkor rendeltem aliexpressről illetve gearbest-ről, ha valami speciális kellett, amit csak ott tudtam megvenni. És igen, itt is figyelni kell a rákeresésnél, mert ugyanazt a terméket kínálják mondjuk 800 Ft-ért, meg 4800 Ft-ért is. De ilyennel a magyar boltokban is találkozhatunk.
Ha meg valami annyira "sürgősen" kell, hát azt meg nem Kínából kell rendelni. :-)[ Szerkesztve ]
Örökké szeretnék élni! Eddig sikerült...
-
CHIPman
nagyúr
válasz korcsillio #87137 üzenetére
Ebayről leginkább semelyiket, helyette banggood, gearbest, netán aliexpress. Vagy eustock, pár nap alat titt van és meglepően jó árakon tudják adni őket.
[ Szerkesztve ]
hardverapro.hu/tag/chipman - keresek 1TB 2230 SSD-t, eladó 2x16, 2x8GB notebook DDR4, 2x500GB m.2 SSD
-
Degeczi
nagyúr
válasz MittuDomain_ #87146 üzenetére
Nyilván nem vigasztal, de megértem, én cipőkkel vagyok így, mert min. 47-es kell, némely fazonból még nagyobb - de a legtöbb boltban már a 46 is ritka.
-
MittuDomain_
őstag
válasz Degeczi #87145 üzenetére
én meg csak eszem a kefét hogy a "büdös" balkezesek megint megszívták...
már annyian beírtátok hogy mennyire szupi, nem bírtam tovább magamban tartani
szerk:
Félre ne érts, nem neked szól, csak a témára válaszoltam. A gyártóknak kicsi az a potenciális 10-12% user.[ Szerkesztve ]
Si tacuisses, philosophus mansisses.
-
Degeczi
nagyúr
válasz andrisms #86409 üzenetére
Nekem is most jött meg az Amazonról akciós Logitech MX Master, és picit korábban a XIaomi egér: hát nagyon nem egy kategória a kettő!
Persze még a kedvező árral is sokszorosa a Logitech - de meg is látszik mindenben: tökéletesen kattanó gombok (nekem ez egy saját heppem, ezért nagyon lehangol a Xiaomi vacak gombja), elképesztően jó, lendíthető görgő (egyik egéren sem találkoztam még hasonlóval), a nagy kezemben tökéletes fogás, és a szokottnál nagyobb súly ellenére is jó, precíz irányíthatóság -
bul07
nagyúr
gearbest ha van pont
Original Xiaomi Ultra-thin 10000mAh Mobile Power Bank 2 [link] pontozva $14.90(benne kötelező Registered Air Mail)( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
AllTheBest
őstag
Ma megjött az ilyen xiaomi hangszóróm:[link]
Kisebb, mint gondoltam, de egész szépen szól, max hangerőn sem recseg, jó az összeszerelési minőség, ennyiért szerintem bőven megéri az árátEsetleges elírásokért elnézést kérek, kevesebb ujjal nehezebb pontosan írni :) ---> Xiaomi Mi 9T 128gb
-
TheProb
veterán
Tudtok most valahol jóáras és jó QC 3-as töltőt?
"Boba is Mickey, Mickey is Boba" - Finkle Einhorn | PC Rig: https://pcpartpicker.com/b/bBy48d
-
fant0mi
őstag
válasz korcsillio #87130 üzenetére
Felejtsd el, sokat nem er. Napokig tartana feltolteni egy ilyennel. Nekem van, soksok eves mar, olyan regi, hogy meg a sima powerbank sem volt divat, nemhogy a napelemes. Halozatrol jol tolt, naprol szerintem 3 teljes nap lenne, de turelmem meg nem volt kivarni. u
-
nimfas
addikt
válasz Donki Hóte #86778 üzenetére
[link] Ma is így csinálják a gyújtózsinórt a házi cukorrakétához.
-
Zola007
veterán
válasz pocokxx #87120 üzenetére
köszi, de az egyik drága, a másik nem szállít
(#87119) MADcat , megnézem, de szerintem maradok az alátétnél, azt nem sajnálom
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
WestBam
senior tag
Nem, nem tudod feltölteni vele. Napelem nagyobb méretű ami már működik is.
Ha érdekel egyről teszt van fent a blogomban, mai napig használatban, kiváló, cserébe más ár és méret kategória. Napelemmel töltöm fel az akkukat, majd azokat teszem powerbankba.
⭐⭐⭐ https://elemlampablog.hu/linkek ⭐⭐⭐
-
dugesz77
őstag
Biztos ,hogy napelemmel szeretnél te feltölteni 5 db 18650 cellát? Szerintem nagyobb az önkisülés+ a töltéskor elveszett energia mint amennyit be lehet úgy táplálni a rendszerbe. Nagyon lassú lenne az biztos.
[ Szerkesztve ]
-
snipr
aktív tag
válasz kmarci25 #87129 üzenetére
Én ilyen powerbank házat vettem nemrég, 1-8db cellát pakolhatsz bele. Egyelőre elégedett vagyok vele, bár még nem volt alkalmam sokat nyüstölni (tölteni jól tölt, kijelző is azt mutatja kb, amit multiméterrel leolvasok - csak töltöttség százalékban nem Voltban ). Hátránya, hogy az olcsó árhoz valóban olcsó műanyag hatás társul, illetve jó nagy és elég nehéz is 8x3400mAh Pana cellával.
[ Szerkesztve ]
-
dugesz77
őstag
Autós Blitzwolf QC2.0-ás 4 portos usb adapter az aca415 kuponnal 4,99$-ért elhozható.
-
korcsillio
addikt
Üdv.
Napelemesben ez jó választás ?[ Szerkesztve ]
-
kmarci25
veterán
Akkor ez kamu? 20000mAh Xiaomi powerbank
Ha igen, akkor melyik a legnagyobb, és kipróbált?
r0by: köszi, megnézem.
[ Szerkesztve ]
"There must be some way out of here" / Said the joker to the thief
-
r0by
addikt
válasz kmarci25 #87126 üzenetére
Nekem ilyen van. Itt is vettem, bár még év elején, akkor nem volt még rajta kijelző.
Akkor még Samu Note4-em volt. Négyszer fel bírtam vele tölteni. Lehet, hogy ötödjére is sikerült volna, de akkor már felraktam tölteni, mert kellett későbbre is a kraft.
Amúgy közel fél kiló, szóval nem egy könnyű darab, de tudom ajánlani a márkát is és a boltot is -
kmarci25
veterán
Sziasztok! A lehető legnagyobb mAh-s power bank-ot keresem. Nyilván azt, ami megbízható és működik hosszabb távon is. Van a 10000-es xiaomi-nál erősebb? Annyi csak a kikötés, hogy táskába beférjen... Na jó, mondjuk ~15x~3-4 centinél ne legyen nagyobb.
"There must be some way out of here" / Said the joker to the thief
-
cadtamas
tag
Tudnátok ajánlani plyan powerbankot, ami tölti az alacsony áramfelvételű cuccokat (bt füles, okosóra...), legalább 10.000 mAh-t tud és van olyan töltöttségi szint kijelzője, amiről egyértelműen leolvasható az érték? (xiaomi kiesik pont ezért)
-
Zola007
veterán
válasz Mr.Csizmás #87116 üzenetére
Én azóta nem használom mióta egyszer beragadt és alig bírtam kiszedni s kocsiból.
Még a kulcsbiletát szoktam használni,
http://berenybazar.hu/image/data/egyeb_eszkoz/9398.jpgde van amelyik kocsi nem veszi be, pl. a Lidl -é válogatós
[ Szerkesztve ]
-
Zola007
veterán
bevásárlókocsiba való kulcstartó vagy 1 Eur/100 Forintos méretű műanyag érmét kapni valahol?
M12-es alátétet sajnos nem kaptam múltkor, pedig az bevált 100-as helyett
-
4m@15
tag
AliExpressen megint van kettő darab 2$-os kupon a SPEDU butikban.
Tudom, tudom, nem jók a kábelek.[ Szerkesztve ]
iMac 5K | PlayStation | Nintendo | Xbox | iPad | iPhone | Apple Watch
-
csodavas
tag
Sziasztok!
A cafago-n még mindig egész jó áron lehet megvenni a miband 2 karpántot, szerintetek érdemes megrendelni? Eredeti lehet? Rendelt már valamelyikőtök innen? Előre is köszi!
-
Mr.Csizmás
titán
válasz zsolt1225 #87107 üzenetére
bármelyik, árukereső
ugyanez a napszemüvegre is, vagy veithida, vagy munkavédelmiből tanúsítottpapíros. (anno remek marhabőr félcipőt vettem MV boltban járkálósnak, Sultan 02 márkájút, akkor volt 15k körül)
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
xxxjjjkkk
senior tag
válasz zsolt1225 #87104 üzenetére
ez a hirdetés elég becsapós így, mert munkavédelmi szempontból nem az a vágásbiztos kesztyű, hogy te egész nap késeket simogatsz vele, hanem az, hogy pl egy üveglapot viszel, és nem vágja meg a kezed
a főzős műsorokba a jacko kesztyű az az
egyébként en388: [link]
valahol biztos megtalálod, hogy mekkora terhelést kell kibírniamost nézem az árát, 1500ért van maxiflexx is itthon, drága
[ Szerkesztve ]
"Attól, hogy valaki tud fogat húzni, még nem lesz fogorvos"
-
zsolt1225
aktív tag
Ilyen kesztyűt rendelt már valaki? Tapasztalat?
-
gboszi
senior tag
válasz Handball94 #87034 üzenetére
VAlóban nem nagy Köszi a tippet, tippeket, de szerintem maradok a BlitzWolfnál. Az számomra a legszimpatikusabb.
Más. Ilyen paperless digitális ráirok és egy gombbal törölhetem táblája van valakinek már?
"If you're good at something, never do it for free!"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
- GAMER PC : i5-12400F / 64GB / RTX3070 / 2000GB
- MSI RX 6600 MECH 2X 8G eladó
- Új MSI 14 Cyborg FHD+ IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- Új Lenovo 15 LOQ FHD IPS 144Hz G-Sync Ryzen7 7435HS 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- Új Lenovo 15 LOQ FHD IPS 144Hz G-Sync i7-13650HX 14mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 4060 8GB W11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest