Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Digitális Állampolgárság Program
- Asszociációs játék. :)
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
-
LOGOUT.hu
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mosqu!to
addikt
válasz TheProb #87989 üzenetére
Ami az én hozzászólásomban van, ott olcsóbb. Minek küldtél drágábbat?
Úgy tudom, hogy nem hamisítják, csak fut ugyanaz a termék 4 brand alatt (TTLIFE, Enusic, Hukoer, Leadzm).
Computer games don't affect kids; I mean if Pac-Man affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms, munching magic pills and listening to repetitive electronic music.
-
FingR86
őstag
BlitzWolf® BW-F3 IPX5 Water-resistant 2*5W Outdoor Sport Bluetooth Speaker
Kupon: b01c80
Ár: 29.99$ --> 23.99$ -
FingR86
őstag
Death Star Silicone Ice Cube Trays Ice Ball - BLUE
Kupon: DSSICY
Ár: 5.25 --> 0.99$ -
TheProb
veterán
válasz Mosqu!to #87886 üzenetére
Ha találsz, szólj nekem is, most nekem is megtetszett ez a cucc
Bár itt van pl: [link]
Ezeket hamisíthatják? Mert akkor aliról nem biztos, hogy megéri rendelni.(#87887) dugesz77: Nekem is átdobod pm-ben pls a kuponos oldalakat?
"Boba is Mickey, Mickey is Boba" - Finkle Einhorn | PC Rig: https://pcpartpicker.com/b/bBy48d
-
Studi
veterán
válasz AndrewBlase #87985 üzenetére
+1, egy-egy elcseszett csavarfejnél nagy szarból is ki tud húzni egy ilyen cucc, de rendszeres, normális használatra normális szerszámot inkább.
-
AndrewBlase
senior tag
válasz Krogoth #87983 üzenetére
Jóknak jók. Igaz, nekem tvshopos van (ez a fajta), teszi a dolgát, viszont, ha puhább anyagra fogsz rá, mint a fogó, akkor szépen beleeszi magát. Nekem sikerült a 8.8-as anyát elcsesznem vele annyira, hogy onnantól a villáskulcs nem ment rá. Meg kellett reszelni, hogy ismét sima legyen az anyucika.
Szóval, csak óvatosan. (Bár már gondolkoztam azon is, hogy magán a fogón lereszelem/csiszolom a barázdákat, csak akkor onnantól kezdve csövekhez nemigen lehetne használni, valszeg elcsúszna rajta.)
[ Szerkesztve ]
Miért mindig én???
-
Siriusb
veterán
Innen vásároltam pénztárcát, jó minőség, s most jó áron van többféle termék: https://www.aliexpress.com/store/group/Big-Promotion/1740012_507989237.html
-
Krogoth
senior tag
Hy.
Ezek a Multi Purpose Functional Spanner cuccok érnek valamit, vagy csak fölösbe kidobott pénz?
[ Szerkesztve ]
-
bexinho23
őstag
válasz draco31 #87920 üzenetére
Nekem pont tegnap jött meg egy ultravékony szilikon tok apám samsung a7-es telefonjára. Majdnem jó minden, de a power gomb résznél valamiért nem passzol rá a tok, így akad a gomb, nem lehet benyomni, cserébe automatán kapcsolgatja a készülék magát. Kivághatnánk szikével, de emellett becsomagolt állapotban karcosan, maszatosan érkezett meg a tok. Ma jelenteni fogom, hátha küldenek egy újat. Fura amúgy, mert mindenhol jól van kivágva a tok, csak a gomboknál fura.
-
bexinho23
őstag
válasz azbest #87973 üzenetére
Nekem a középső képen lévő hdmi elosztó volt. Tökéletesen tette a dolgát, 3 eszköz volt rákötve. Kicsit kényelmetlen volt nyomkodással átváltani, de van olyan változat is, amihez adnak távirányítót is. Nem tudom mennyire működőképes, de ha újra vennék, akkor olyat rendelnék. Azóta lett egy erősítőm, így ezt elvateráztam.
-
pocokxx
Közösségépítő
válasz Tressy #87947 üzenetére
Én most bepróbálkoztam egy ilyennel, de rengeteg féle van a storeban. Youtube-os videók alapján jónak tűnik. Ilyenem van most, de már kiszakadt a papírpénzes része, ráadásul ott van az apró helye is, így kipotyog belőle a fémpénz...
"Egyformának lenni mindenkihez. Emberfeletti nagy szív kell ehhez." - Reményik Sándor
-
Mr.Csizmás
titán
válasz pvt.peter #87977 üzenetére
Product weight: 328 g <-> Product Weight: 195±10g
13.55 x 6.76 x 2.39 cm <-> 10.35 x 6.091 x 2.28 cm (±0.03 cm)Ft/mAh-ra tuti megéri, csak épp 1,5x akkora - ha több eszközöd van, tuti jól jöhet.
szerk. egységesítettem az értékeket
(#87979) B-L-A-C-K chuwi-ból már vettem pár tabletet ismerősi körbe, powerbank preorderből van nekem, másoknak is van már belőle, ja és az iLife robotporszívókat is a Chuwi gyártja Xiaomi 2.0
[ Szerkesztve ]
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
pvt.peter
őstag
válasz Mr.Csizmás #87976 üzenetére
A kuponnal 22 dollaros Original Xiaomi Power Bank 2 - 20000mAh jobban megeri mint a 17 dollaros CHUWI, nem?
Megiscsak dupla akkora kapacitasa van a Xiaominak.
Ez egy .50-es rombolópuska, elég szép visszarúgással.
-
Atomgeszi
nagyúr
-
azbest
félisten
válasz azbest #87973 üzenetére
bár az utolsó 4 portosnál nem látok se gombot, se távirányítót, szóval lehet a zagyva leírás valójában azt jelenti, hogy 4 másolatot csinál, nem pedig kapcsolgat köztük. Ezesetben mindre azonos felbontás megy értelemszerűen. Ahogy a legelső 2 portos másoló is.
[ Szerkesztve ]
-
azbest
félisten
válasz Atomgeszi #87972 üzenetére
A gearbestes egy bemenetről csinál két másolatot, így egyszerre mutatja a tartalmat két megjelenítőn, azonos felbontáson. Szóval 720p kijelzőt meg 4k kijelzőt nem biztos, hogy szerencsés ilyennel együtt használni, mert a nagyra is csak a kisebb felbontás megy.
Amit korábban mutattam, az több eszközt (számítógép, bluray lejátszó...) köt egy megjelenítőre. Például gearbestnél is van [link], de ebayről, aliról olcsóbban is akad.
Aztán létezik olyan, ami nem dupláz se be, se kimenetet, hanem simán csak kapcsolgatni lehet közte. Ráadásul éppen ezért kétirányú. Azaz két eszköz közül lehet választani, hogy mit mutasson a kijelző VAGY két kijelző közt lehet választani, hogy egy eszközről melyik kapjon képet. Tehát ez tényleg csak kapcsoló. [link]
Ez utóbbinál, gondolom teljesen különböző kijelzők is lehetnek, mert olyan, mintha egyiket kihúznád, a másikat bedugnád. Szóval elvileg 4k és 720p kijelző is megférhet rajta, mert mindig csak egy aktív. Meg a spéci képfrissítések sem vesznek el a filmezősön, ha a másik megjelenítő nem ismeri a filmes képfrissítési módokat.Ha a másik alisra gonolsz, az úgy tűnik, hogy egy bemenetet kapcsolgat 4 kimenet egyikére.
[ Szerkesztve ]
-
azbest
félisten
válasz Atomgeszi #87969 üzenetére
A splitter meg egyszerre kiadja mindkettőre. Ez már valami komolyabb, amikor elektronika csinál két jelet az egyből.
Jé, magyar gearbest videó róla [link]Ha teljesen más felbontású a két kijelző, akkor hátrány, hogy a kisebbik felbontását fogja kapni a nagyobbik is. Abban az esetben lehet tényleg valami átkapcsoló kell inkább.
(#87958) ANOka
nálam működik jól attól, hogy műanyagból van a háza. Elég masszívak
Kettőt is vettem már, mindkettő rendben volt. Mindenféle márkanév alatt kapni.[ Szerkesztve ]
-
Bambuszpro
tag
Sziasztok. Mágneses microusb kábelt keresnék a telefonomhoz. A telefon tokban van így elég szűk a hely. szélességre 1,3cm magasságra 0,7 cm a rendelkezésre álló rés. Valaki tud egy megbízható kábelt ajánlani hozzá? Fontos lenne hogy ugyan úgy rá "cuppanjon" és ne szorítson sehol sem rácsatlakoztatott állapotban.
Illetve nem feltétlen ragaszkodok a kábelhez ha van esetleg adapterben. Forrásként szinte minden jöhet csak megbízható legyen.
Még valami. Valaki tud ajánlani olyan USB-s Bluetooth adaptert ami nem eszeveszett drága de működik win 10 alatt? Semmi komolyra nem lenne használva csak később majd egy bluetooth fejhallgató addig is meg bluetototh-os kontrollerel lenne használva.
Előre is köszönöm a segítségeket!
[ Szerkesztve ]
Manapság az okos telefonok és az ostoba emberek korát éljük.
-
Atomgeszi
nagyúr
De..
Hisz jön 1 PC felől HDMI (ez megy Inputba) - És akkor innen eldöntöm, hogy a TV felé menjen a jel, vagy pedig a projektor felé.
Nem jól gondolom akkor?
(#87968) Beni2360
[ Szerkesztve ]
Eladó gyönyörű, kitűnő állapotú audiophile hangfalszett https://hardverapro.hu/apro/elac_carina_audiophile_5_0_szett_2/hsz_1-50.html
-
Beni2360
félisten
válasz Atomgeszi #87957 üzenetére
Én ajánlottam neki és nálam kiszolgálja a fhd tv és a fhd projit akár 3d full filmekkel is és még a 4k is akadás mentesen továbbija. Kell hozzá egy 1 A mobil töltő.
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz zoli03 #87966 üzenetére
Éppen belefért méretűt raktam rá. Próbálkozom még..
Nagyon óvatosan kell ezzel is, mert, ha túlmelegítem, akkor megkeményedik a vége, és ismételten vágni fog.
[ Szerkesztve ]
Eladó gyönyörű, kitűnő állapotú audiophile hangfalszett https://hardverapro.hu/apro/elac_carina_audiophile_5_0_szett_2/hsz_1-50.html
-
-
pvt.peter
őstag
válasz pvt.peter #87962 üzenetére
Még ezeket néztem ki esetleges alternatívaként:
Yoobao MASTER M20 PRO vésztöltő / külső akkumulátor (20.000 mAh)
CHUWI 10050mAh 18W Two-way Quick Charge QC3.0 Power Bank For Apple AndroidA 3 közül melyik a legjobb ár/érték arányban?
Szerk.: köszönöm a választ Mosqu!to.
[ Szerkesztve ]
Ez egy .50-es rombolópuska, elég szép visszarúgással.
-
Mosqu!to
addikt
válasz pvt.peter #87962 üzenetére
Ez jó, de szokott akcióban lenni, érdemes körülnézni. 2 hete 19 USD-ért vettem.
Kicsit visszább görgetve (vagy méginkább keresőt használva) ez az utolsó ajánlat, ma délelőttről: [link]
[ Szerkesztve ]
Computer games don't affect kids; I mean if Pac-Man affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms, munching magic pills and listening to repetitive electronic music.
-
pvt.peter
őstag
Sziasztok,
Szeretnék egy Xiaomi powerbankot venni teló illetve BT fülhallgató töltésére venni.
Ezt néztem ki:
Original Xiaomi 20000mAh Polymer Power Bank 2 Dual USB Output with Quick Charge 3.0
Van vkinek tapasztalata vele?
Esetleg van helyette más ami megfelelő ár/érték arányban?Ez egy .50-es rombolópuska, elég szép visszarúgással.
-
Atomgeszi
nagyúr
Megjött nekem is a Veithdiás napszemüvegem.. Már meg is van vele az első gondom.
Elhagytam a száráról a fül mögé becsúszó kis gumivéget. Ezáltal szétvágja darabokra az agyam a "magnéziumaluminimumötvözet" szár.
Megoldás valakinek?
Szigetelőszalagot elvetettem, ugyanis az pöndörödik.
Próbáltam zsugorcsővel, de azt hiába melegítem rá, ebben a melegben tágul annyit egy idő után, hogy ez is leesett...
Írtam aliexpressen nekik, de egyelőre semmi. Megpróbál keresni egyet.
Pedig a másik is könnyen lejár, mondtam, hogy ez így nem járja. Azt se tudom mivel ragasszam föl? Eleve miért nem ragasztva küldi? Ebben a melegben konkrétan magától leesik kb.Eladó gyönyörű, kitűnő állapotú audiophile hangfalszett https://hardverapro.hu/apro/elac_carina_audiophile_5_0_szett_2/hsz_1-50.html
-
őstag
válasz azbest #87945 üzenetére
VGA - USB-s, 4 portos. Az, hogy kézi váltós, nem probléma (nem szempont).
Amelyik képeket bevágtál, azokat én is megtaláltam. Ezek tűnnek nekem "bazári műanyag"-nak.
Az ATEN márkával már volt dolgom, azt tartom (a fém házat) minőséginek.De lehet, hogy napolom egy kicsit a beszerzését.
-
Dolphine
addikt
Köszönöm és Neked is Dani_kp, és B-L-A-C-K.
Ez még egyelőre nem olyan, amilyenre én gondoltam, holnap majd lefotózom a mostanit.Dani_kp
Mikor anno összekerültünk, akkor azért hoztuk létre ezt a közös pénztárcát, mert mindketten tettünk bele egyforma összeget és ha elmentünk valahova enni, moziba, akkor ebből fizettük. Nincs vita, hogy ki mit mikor fizetett korábban.
A hölgy nemrég óta a feleségem, de ez a közös pénztárca rendszere megmaradt. Természetesen van mindkettőnknek saját pénzmennyisége, amivel rendelkezik, de ezen felül van ez a közös pénztárca. Ebből történik a bevásárlás, stb. Nem tudom, hogy érthető-e amit leírtam.[ Szerkesztve ]
Nem egyenlőre, hanem egyelőre! Nem ez miatt, hanem emiatt, vagy ez által!
-
Golyo69
senior tag
válasz Atomgeszi #87950 üzenetére
Ezt dícsérik ..én is ezt fogom rendelni...nekem is az erősítőn csak 1 kimenet van..és kellene projektor és tvre is külön
Xiaomi 13T + Haylou Solar Plus RT3 | Xbox Series X + LG 65NANO866 +HiMedia Q5 Pro + Denon X1400h+Optoma HD 27 + 120" + I7 11700KF+7800XT 64GB DDR4 + LG UltraGear OLED 45GR95QE-B
-
beg
veterán
válasz Dolphine #87948 üzenetére
Én ilyet rendeltem, ajánlom. Műbőr, de az igényesebb fajta. Nincs kínai szaga, jól zár mindkét patent, pár hónap alatt még nem esett szét pedig ki van tömve. (Na nem lóvéval, hanem mindenféle okmánnyal )
[ Szerkesztve ]
You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.
-
Dani_kp
addikt
válasz Dolphine #87948 üzenetére
Szerintem ezen nem érdemes spórolni. Én egy éve vettem 5k.ért bőr pénztárcát. "Nem vigyázok rá", de nem is óvon, normál körülmények közt használom, valamikor zsebben, de valamikor táskában vagy kesztyűtartóban. Havonta 1x bekenem kézkrémmel és olyan mint új korában .
Szóval én inkább a minőségre szavazok.
Amúgy miért jó a közös pénztárca?
https://ingatlan.com/33821564
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz azbest #87945 üzenetére
Olyan HDMI switch nincs, hogy 1 bemenet és több kimenet van rajta és a kimenetek között választok?
Tehát, hogy a PC- ről akarom küldeni a jelet vagy a projektorra, vagy pedig a TV-re..
-
Dolphine
addikt
A kérdésem továbbra is aktuális!
Nem egyenlőre, hanem egyelőre! Nem ez miatt, hanem emiatt, vagy ez által!
-
Janos250
őstag
válasz Kernel #87908 üzenetére
Ez a "mindentmérő" nagyon jó kis szerkezet, alkatrész méréseknél felveszi a versenyt a 10-20 eFt-os műszerekkel. Nekem itthon is, meg a melóhelyen is van. Ezzel szoktam az alkatrészeket mérni. Kondit, FET-et, ellenállást, tekercset, miegymást. Én mindenkinek nagyon ajánlom, de valóban meg kell hozzá venni azt a tokot is, mert másként macerás. Nekem kb 1 éve vannak meg, azóta még nem kellett elemet cserélni.
Az amerikaiak $ milliókért fejlesztettek golyóstollat űrbéli használatra. Az oroszok ceruzát használnak. Én meg arduinot.
-
azbest
félisten
Nem írtad, hogy pontosan milyen KVM switch-re gondoltál.
2-4 portos 3 usb + vga elég olcsón van. Négy portosból 2500 forint körül vettem korábban.
De hasonló hdmi portos már 10x annyi.
Viszont külön hdmi switch is van fillérekért. 600 forint körül vettem legutóbb."usb vga kvm switch" keresőszavakra:
"3 port hdmi switch"
Persze ezek fapados, kézzel kapcsolós fajták.
(#87846) zeon.hu
miért vennél kintről kotyogós kávéfőzőt? Itthoni 100 forintosban, itt goods market néven fut, a napokban vettem 1 személyesek valami 1500 forintért, de többféle méretben is volt fillérekért
szerk: ja látom, te is erre jutottál.(#87947) Tressy
az igaz, ha új eszköz jön fel, akkor átvált rá.[ Szerkesztve ]
-
-
Mosqu!to
addikt
válasz Tressy #87935 üzenetére
Egy ismeretlen szobában lejátszik az eszköz egy ismeretlen forrású hanganyagot, majd felveszik mikrofonnal, amit feltöltenek youtubera és én meg azt visszahallgatom a saját hangfalaimon? Azt ne mondd, hogy ennek köze van ahhoz, amit élőben hallok belőle
-
daver88
aktív tag
Helló!!
ment itt nem is olyan rég a beszélgetés, hogy a Xiaomi vagy a BlitzWolf tripod jobb vétel...sokat gondolkodtam én is rajta, de végül rászántam a dologra magam...semmilyen komolyabb különbséget nem találtam a kettő között (egy kicsit hosszabbra kihúzható a BW), és relatíve nem is sürgős annyira a dolog, úgyhogy a BW lett, valamivel olcsóbb...ha megjött, akkor írom a véleményt róla...
[ Szerkesztve ]
-
lac14548
aktív tag
Erre senki?
/Motorola V2288/Siemens C35/Siemens MT50/Nokia 6600/HTC Touch Cruise/ZTE Blade/Samsung Galaxy S+/Xiaomi Redmi 1S/Xiaomi Redmi 2 Pro/Xiaomi Redmi Note 6 Pro/Realme 8 ...
-
csuzda
aktív tag
Fifához szeretnék még egy kontrollert venni, az eredeti X360as mellé. Tudnátok valami jobbat ajánlani? Ezzel szemezgetek már egy ideje.
-
-
Dolphine
addikt
válasz MittuDomain_ #87932 üzenetére
Az én ötletem volt a közös pénztárca még a kezdetek kezdetén!Nem egyenlőre, hanem egyelőre! Nem ez miatt, hanem emiatt, vagy ez által!
-
Mosqu!to
addikt
válasz Tressy #87924 üzenetére
Nem egészen értem, mire érted ezt a 2 dollárt meg a vámot? A kínait is vámolhatják, az orosz meg ugye be se jön.
Ez a SoundBot 525 nekem új. Hallottad már az általam kinézett mellett? Melyik cég amúgy aki szállít itthonra mazon.com-ról?
-
bucihost
senior tag
válasz dugesz77 #87922 üzenetére
Más gyártó is ugyan azt csinálna mint Samu... J5, J5-6, J5-7, stb ugyan ez "A" szériából. Huawei is ugyan ezt majmolja már. Ott is van 2016-2017 széria csomó készülékből....
Szerk: Amúgy érdemes vigyázni, mert az EU-s piacra szánt telefonok, nem ugyan olyanok mint az Ázsiai vagy épp Amcsi piacosak. Nem kompatibilesek a tokok... Pl J5-2017
draco31 Milyen tokról lenne szó? lehet tudok segíteni
[ Szerkesztve ]
-
Dolphine
addikt
Sziasztok!
Mi most az ajánlott pénztárca?
Olyan kellene, amibe sok apró elfér és van benne papírpénz tartó.
Közös pénztárca lenne, de leginkább a feleségem használnáNem egyenlőre, hanem egyelőre! Nem ez miatt, hanem emiatt, vagy ez által!
-
Mosqu!to
addikt
válasz Tressy #87921 üzenetére
Igen, de a kínai valamiért mindig drágább, mint az orosz. Arra próbáltam utalni, hogy orosz raktárról van 36 USD-ért is (vagyis félrevezető lehet, ha a találati listát, hogy van olcsóbb is), de valójában ez a legolcsóbb kínai raktáros, amit linkeltem.
-
dugesz77
őstag
válasz draco31 #87920 üzenetére
J5 2015-re küldte. Én is berendeltem a szomszédomnak és pont így jártam.
Amúgy nem is értem a Samsung miért nem tud értelmes neveket adni az új szériáinak. Csak a keverés van belőleBefutott mára ez a 0,4$-os powerbank.(akkor 1,44 volt és volt hozzá 1$-os kupon). Nem is rossz. Folyamatos 1A-el tölt. Kettőre kapcsolva a műterhelést lekapcsolja magát. Egy elfekvő 3400-as Pana cellával egész jó kis kombó lett.
[ Szerkesztve ]
-
draco31
veterán
Konkrétan az van, hogy samsung j5 2016-hoz volt tok. Borítékon az szerepel, a tokon a papirján is az szerepel, a telefon is az, de egyszerűen nem megy bele a telefon, hiányzik kb fél centi hosszában.
ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
szjoci
őstag
válasz draco31 #87917 üzenetére
Itthon is te fizeted a visszaküldés árát...
Mellesleg nem tudom paypalon él-e még az a szolgáltatás, hogy állják a visszaposta díját. Amúgy ilyen piti összegnél jártam már úgy (hibás termékkel) a paypallal, hogy inkább a paypal kifizette a vételárat, mert drágább lett volna visszaküldeni.
(#87919) Studi: Na ezt nem tudtam. Igaz még sosem jártam így
[ Szerkesztve ]
-
draco31
veterán
Rendeltem egy telefontokot angliából, de nem jó a mérete, pedig a papiron is az szerepel, hogy hozzá való.
Írtam az eladónak, azt válaszolta, hogy küldjem vissza, és akkor visszafizeti az árát. Na most a visszaküldés díját nekem kell lenyelni? 2000 volt postával az egész.ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
Mr.Csizmás
titán
Digoo DC-K3 Multi-Function Large 3D LED Digital Wall Clock Alarm Clock With Snooze Function 12/24 Hour Display 2600 huf preorder
[Qualcomm Certified] CHUWI 10050mAh 18W Two-way Quick Charge QC3.0 Power Bank For Apple Android még 6 db zöld van, 4570 ft-ért bestbuy
[ Szerkesztve ]
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
Czimby
addikt
válasz Kernel #87908 üzenetére
Én meg raktam elé egy dc-dc boost convertert meg usb kábel, és mehet adapterről vagy powerbankról is. De ha lesz elfekvő aksim, lehet kap egy charging board-ot és csak hébe-hóba fel kell töltenem.
Ha szeretnél Revolut meghívót írj privit. A kapott jutalmat(12.5-20e Ft) pedig felezzük.
-
Mosqu!to
addikt
válasz promagus00 #87900 üzenetére
Ugyanezt linkeltem én is 5 USD-vel olcsóbban. A kérdés, hogy annál van-e olcsóbb?
-
sharp4
őstag
válasz retesz147 #87905 üzenetére
Ebay-en is próbáltam, ott is hibát ír. Ott legalább részletezi, hogy miért. Augusztus 1-nél előbb nem lehet dispute-t nyitni. Valószínűleg nálad is hibát fog dobni. Következő hónap elején többet tudunk.
Magyarország legnagyobb Xiaomi közössége:https://www.facebook.com/groups/622368221279940/?ref=share Apple Iphone 13 Pro & Ipad Air 5 Tesla Model 3 LR
-
Kernel
nagyúr
Ilyen se volt még, vizes árut kaptam Kínából.
De azután kapcsoltam, hogy semmi gond, a bizonyára vizesvágással készült plexit olyan gyorsan csomagolták "nekem", hogy meg sem szárították. 13 nap alatt itt is volt.
A szokásos, szürke műanyagzacskóban már vizet találtam, abban volt egy tépőzáras, az is vizes. A csavarok és távtartók külön tasakban, de már szárazon.
http://www.ebay.com/itm/152116407312
A tokot külön rendeltem hozzá, ez volt vizes:
http://www.ebay.com/itm/322577003423
Egyelőre csak a felső plexiról szedtem le a védőpapírt, 2 db régi telefonakkut kötöttem rá tápnak (8,4 V).
[ Szerkesztve ]
Ahol trollok hangja többet ér, ahol a kiskirály, mint kutyával beszél? A fórum szakmai támogatását befejeztem.
-
dugesz77
őstag
Ha kérhetném, küldjetek egy PM-et nekem, átküldöm mindenkinek aki kéri ne itt off-oljunk ezzel. Köszönöm
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
- MSI RX 6600 MECH 2X 8G eladó
- Új MSI 14 Cyborg FHD+ IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- Új Lenovo 15 LOQ FHD IPS 144Hz G-Sync Ryzen7 7435HS 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- Új Lenovo 15 LOQ FHD IPS 144Hz G-Sync i7-13650HX 14mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 4060 8GB W11 Garancia
- Hotwav Cyber 13 és Blackview Shark 9 Mobiltelefon
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest