Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Digitális Állampolgárság Program
- Asszociációs játék. :)
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
-
LOGOUT.hu
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ztibor
senior tag
válasz betyarr #176297 üzenetére
Egyáltalán nem kötelező, megveheted itthon is 20k+-ért, esetlegesen garanciával.
Kaptunk fél évet az eredeti tervhez képest. Valamint évekig ment a 10€ rész alatt nem fizetünk dolog, amit egy lépéssel eltörölhettek volna bármikor.
Ennek kell örülni, svédben meg kitudja hol már régóta az 1$-os cuccokat is sarcolják, erre megy a világ, ez van. -
Atomgeszi
nagyúr
válasz V.Stryker #176298 üzenetére
Nem lesz. Hanem eleve megfizeted mindenre már a különbözeti áfát. És jön ugyanúgy, mint eddig a vámolatlan. Gyakorlatilag már nem lesz átcsúszva semmi. Mindenre meg lesz fizetve. Megint dől a lé az államnak ilyen rohadt magas áfával.
Plusz munka se lesz így a postának. Meg szerintem a nav részlege is mindjárt megszűnhet. Hisz az Ali majd utalja a pénzt az államnak.Eladó gyönyörű, kitűnő állapotú audiophile hangfalszett https://hardverapro.hu/apro/elac_carina_audiophile_5_0_szett_2/hsz_1-50.html
-
törölt tag
-
Atomgeszi
nagyúr
Elég rendesen off, de tudja valaki, hogy hol lehet venni riblja corba halászlé port? Az igazi szerbet.
Eladó gyönyörű, kitűnő állapotú audiophile hangfalszett https://hardverapro.hu/apro/elac_carina_audiophile_5_0_szett_2/hsz_1-50.html
-
veterán
válasz Czimby #176286 üzenetére
Elvileg ez úgy lesz, hogy megvan a termék alapára, majd erre rakódik rá az adott ország ÁFA kulcsa szerinti összeg, mint pl az Amazonnál. Szóval drágulni fog ugyan, de azért nem olyan mértékben. Most épp rendeltem a rollerre kulacstartót, ami kb 90Ft volt, és így mondjuk 110Ft lesz.
"A HELYESEN alkalmazott bölcsesség a hasznos" Prédikátor könyve 10:10
-
macilaci78
nagyúr
válasz sing1ep1ayer #176282 üzenetére
Én egy IPC-1L töltővel hajtom őket, évente egy frissítő töltést végig küldök rajtuk.
Félreértés ne essék, ez is hozzá kapható, csak másik áruházban.Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
fecus
őstag
Én is elkezdek átállni LADDA aksikra elemről. Mi most a legjobb ár/érték arányú töltő hozzá kintről? Van valami akcióról tudomásotok?
"Szörnyek léteznek, de túl kevesen vannak ahhoz, hogy igazán veszélyesek legyenek. Sokkal veszélyesebbek az átlagemberek, a funkcionáriusok, akik készek hinni és cselekedni anélkül, hogy kérdéseket tennének fel." (fordította DeepL ) - Primo Levi
-
Jarod1
veterán
válasz digitalentum #176273 üzenetére
2 csatlakozik de csak egyik fog szólni, ha az első elhallgat átkapcsol a másikra.
-
törölt tag
-
őstag
Csak tippelek: két külön bluetooth adó?
-
digitalentum
csendes tag
Milyen eszköz javasolt ahhoz, hogy egyszerre két fejhallgató csatlakozzon Bluetooth-on egy okos TV-hez?
Nagyon vonzónak találom a gravitációt. Elfogadom a sütiket, de krémtorta is jöhet!
-
Skillet
addikt
Valami szuper kézi játék konzolt tudtok ajánlani ?
Minél többféle konzol játékait tudja futtatni különösebb gond nélkül.Mess With The Best! Die Like The Rest! 8G GALANT VR4^ever
-
DeFranco
nagyúr
sziasztok!
redmi 4x telefonra kerestem nillkin frosted shield tokot, most is az van, bevált, csak már meg-megtört a széleken az évek során, cserélném, sem ebayen sem alin nem találtam.
van ötletetek hogy hogyan vagy hol kellene keressem hogy találjak is? esetleg van valami alternatívája? mindenképpen plasztik kell, és olyan diszkrét, egyszerű mint a nillkin, szilikont vagy valami díszes plasztikot nem szeretnék.
[ Szerkesztve ]
-
zolikaDB
veterán
Szaisztok!
Tudnátok ajánlani olcsó egérpadot? Sima gumis alj, szövet felső, nem kell rá csillámpóni minta. -
veterán
válasz ollie #176260 üzenetére
Nem rossz, csak van egy kiegészítés:
Az uniós vámjog végrehajtásáról szóló 2017. évi CLII. törvény 162 § (5) bekezdése alapján a rendelt küldeményben lévő termék értéke a 22 € forintra számított összértékét meghaladja, de nem éri el a 150 € értéket, úgy a termékbehozatal során általános forgalmi adó fizetési kötelezettség keletkezik, amely összeget az ügyfélnek nem kell megfizetnie akkor, ha a kiszámolt – és így az ügyfél által fizetendő – összeg a 10 € értéket nem haladja meg.Legfrissebb Banggood, Geekb, Ali kuponok: https://t.me/kinabolrendelek
-
azbest
félisten
válasz ollie #176260 üzenetére
új lehetsz itt
22 euro a vásárlós. De van egy olyan szabály is, hogy 10 euro-ig nem szednek be / nem térítenek vissza adót. Csak az árfolyamok trükkösek, amelyekkel számolnak (többfélét kombinálnak eu-ba lépés napitól a havi mnb árfolyamon át). Ha nem variálnának az árfolyammal, akkor 37 euro adója lenne 10 euro, ameddig nem szedik be.
Szóval gyakorlatilag van egy árfolyamfüggő, mozgó határ, ami alatt adómentes.
De júliustól változnak a szabályok, ha addig el nem tolják.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz Czimby #176257 üzenetére
Reggel 9-kor vége lett a szülinapi bulinak, kuponokat is lelőtték.
Az uniós vámjog végrehajtásáról szóló 2017. évi CLII. törvény 138. §. és 162 §., valamint az általános forgalmi adóról szóló 2007. évi CXXVII. törvény előírásai alapján kiszámolt alábbi értékhatárokig áfamentes a küldemény:
2021. március: 37,12 €-ig, 44,8 USD-ig, 57,77 AUD-ig, 56,9 CAD-ig, 32,27 £-ig, 40,09 CHF-ig és 13329,6 Ft-ig.
2021. április: 36,46 €-ig, 43,15 USD-ig, 56,59 AUD-ig, 54,23 CAD-ig, 31,42 £-ig, 40,36 CHF-ig és 13329,6 Ft-ig.Legfrissebb Banggood, Geekb, Ali kuponok: https://t.me/kinabolrendelek
-
Czimby
addikt
Mennyi most pontosan az ÁFA határ kintről?
42.16 dollár lenne amit rendelnék, elég necces gondolom.
Ez az ár már 4dolcsis kuponnal ennyi.
Esetleg nagyobb kupont tud valaki ami működik még? 40-50 dolcsi határral.
inább veszek még mellé valamit csak ne fogják megHa szeretnél Revolut meghívót írj privit. A kapott jutalmat(12.5-20e Ft) pedig felezzük.
-
FingR86
őstag
válasz janakbacsi #176254 üzenetére
a konkrét kérdésedre nem tudom a választ, csak arra figyelj oda hogy alin kb mindenki hamisat árul. Össze vissza hamisítva vannak minden széria, airdots, airdots s és a 2 is.
-
fradi81
veterán
válasz janakbacsi #176254 üzenetére
Van benne és kb minden ilyen fülesbe, a minőségük persze nem a legjobb.
moto g72, Ninebot d28e
-
janakbacsi
őstag
A xiaomi redmi airdots jó telefonáláshoz is, vagy csak zenehellgatáshoz? Úgy értem, hogy van e benne mikrofon?
"You see, in this world there's two kinds of people, my friend: Those with loaded guns and those who dig. You dig."
-
w.miki
veterán
Teclast P10 Fast Charge Cable 2.1A
Ár: $0.40Olcsó kütyük: http://tiny.cc/fbkutyu
-
w.miki
veterán
válasz tlala #176250 üzenetére
ORICO 30W 4 Ports Wall USB Phone Charger Fast Charging
Ár: 4.91$ + postaOlcsó kütyük: http://tiny.cc/fbkutyu
-
Ciccuka
veterán
válasz tlala #176248 üzenetére
Orico M2PF-C3 Sata 5Gbps
[ Szerkesztve ]
Cicák támogatása: www.fos.hu/1176
-
Aksomatic
senior tag
Valaki tud bevált tizedgrammos mérleget? Aliról akár
-
Skillet
addikt
válasz Skillet #176205 üzenetére
Visszavonom. Az Oclean X Pro kijelzője hibátlanul reagál az érintésre, csak épp nem a kijelzőt kell nyektetni, hanem a kijelző melletti részt. Mondjuk úgy, hogy a kijelző élét.
Szuper. Most láttam, hogy van már Elite változat is
Szóval csak a Micro usb a negatívum. Az nem változott, tényleg Micro USB maradt.
De talán havonta 1x túl fogom valahogy élni[ Szerkesztve ]
Mess With The Best! Die Like The Rest! 8G GALANT VR4^ever
-
spileraaa
senior tag
válasz citkar #176235 üzenetére
ezzel maximalisan egyetertek
kesore jottem ra hogy talan maszkok amiket konyu tovabb adni abbol jot volna vissza is
a tobbi olyan hogy talan valamikor jol jon addig is porfogonak jok ( van par azert hogy napi hasznalatban van kb 30%)amugy kb 5-6$ sporoltam egy vasarlasnal a penzpityus kuponal
mikor volt a bonus budies kupon ott 15$
ebbol lehet tudni menyiert vettem a kupont
[ Szerkesztve ]
Erdély (Románia) Huawei Mate 20 Pro /Huawei Mate 10 Pro/ Xiaomi Redmi 3s Prime / Lenovo A660
-
Ciccuka
veterán
válasz Zsoleszhun #176241 üzenetére
Stabilitásban kicsit jobb lehet az Orico. Valamint több tartozék jár hozzá (kábel és hővezető gumilap ez a hatékonyabb hűtésben segít). Sebességben nem lehet nagy differencia a kettő között.
[ Szerkesztve ]
-
Ciccuka
veterán
válasz Airedhyal #176238 üzenetére
Orico M2PF-C3 Sata 5Gbps
Jmicron JMS580
The JMS580 is a USB 3.1 Gen 2 to SATA 6Gb/s bridge controller between USB host and SATA storage device. TheOrico M2PV-C3 NVMe 10Gbps
Realtek RTL9210
The best compatibility with various platforms and PCIe SSDs.Tehát a Sata 5Gbps az NVMe 10Gbps, ha innen választasz
Az Alzán is ki lehet választani éppúgy[ Szerkesztve ]
-
Airedhyal
aktív tag
válasz Ciccuka #176237 üzenetére
Amit linkeltél az nemhiszem hogy jó lesz hozzá, az M2 PCIE SSD -hez van, az 5Gbps és az a szép méretes hűttőborda is jelzi.
Neki M2 SATA3 SSD -je van, a kép szerint. és ahoz másik külső ház kell.
AXAGON EEM2-U3 ALU -
-
spileraaa
senior tag
ahogy irtam en is feltem ettol es en is az 1-2--3$ kuponok utan futottam elotte
de mar 100 rendelesen tul lehet igen is bator lettem vagyis nem azt mondom nem lehet baj de eddig megusztam mert azert ugyelek mindig vpnet hasznalok es nem azzal fizetek mint a sajat fiokomon
ha ez neked szanalmas nekem mind1Erdély (Románia) Huawei Mate 20 Pro /Huawei Mate 10 Pro/ Xiaomi Redmi 3s Prime / Lenovo A660
-
vacs
veterán
válasz tillatrilla #176229 üzenetére
Írj neki üzenete és meghosszabbítja.
A legegyszerűbb is elég, én pl csak ennyit szoktam:
the item is not arrived, please added more time
(^)(>.<)(^)
-
spileraaa
senior tag
valaki használt ilyet?
ScreenKnight Huawei P20 Pro SCREEN PROTECTOR - Military Shield
vagy ebay/ alirol melyik ajánlott?
spigen tok esetén érdemes kamera lencsevédő 9H üvegfóliát rakni rá?bul07 revolutot felőlem tilthatja van más vásárlásra
Erdély (Románia) Huawei Mate 20 Pro /Huawei Mate 10 Pro/ Xiaomi Redmi 3s Prime / Lenovo A660
-
tillatrilla
senior tag
Sziasztok! 1-2 nap múlva lejár egy csomagom szállítási ideje,17track szerint febr.27 óta nemzetközi kicserélőn van,azóta semmi mozgás.Kérnék még rá 5-10 nap vásárlói védelmi időt,de nem találom ezt a lehetőséget.Kivették,megszüntették,vagy máshol található ez a lehetőség?
Üdv: Attila
-
maestro87
őstag
válasz Aksomatic #176217 üzenetére
3/28 USD - MANIAKROCZNICA3, MMJROCZNICA3
4/30 USD - ALIAN4, AMAN4, ZUZU4
5/35 USD - AESELECTED5
7/50 USD - PCDROCZNICA7, SHOOPAE21328, OPERA328
7/63 USD - MMJROCZNICA7
9/90 USD - ALIAN9, AMAN9, DESCONTOSTECH9, COMPRAONLINETODO9
10/90 USD - SHOOPAE32870
10/100 USD - ALIANN20
11/110 USD - ALIAN11, AMAN10
14/120 USD - PEPPERAN14
20/190 USD - PEPPERAN20 -
Ciccuka
veterán
válasz Zsoleszhun #176225 üzenetére
Orico jobb vétel szerintem (van belőle 5Gbps-Sata és 10Gbps-NVMe típusú is). Bár többet kell rá várni.
ORICO SSD Enclosure - Review & Speed Tests
BOX SSD NVME giá rẻ Orico M2PV C3[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
válasz spileraaa #176221 üzenetére
Nem mindenki szeret százmillió új fiókot létrehozni, majd ha jobban ránéznek a fizetőeszközere meg lehet sírni hogy tiltják a kártyát mondjuk
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
Ciccuka
veterán
-
spileraaa
senior tag
válasz Aksomatic #176220 üzenetére
Coupon Pals játékban de csak uj fiokal es uj fiokal kell jatszon legalabb 1 szemely
igaz nincs turelmem ehez inkabb keszen vettem ilyen uj fiokokat kuponal egyutt
mar kb 50 rendelesen tul vagyok es nincs gondcsak az boszant mar nem tudom mit vegyek pedig jo lenne kihasznalni jobban ezt a lehetoseget
[ Szerkesztve ]
-
spileraaa
senior tag
elvezem hogy ti 1-2$ kupon után futok
mikor vannak 8/8 kuponokigaz regen en is ilyen voltam mig rajotem nem erdemes es uj fiokal jobb kuponok elerhetoek
[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
Ali most elégé dobálja a kuponokat
Nyomkodtam valamit és feldobta[kép]Ezeket meg Coupon Pals játékban vettem [kép]
Annyi pontot dob egy személyre is hogy ilyen kupont lehet kiváltani[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
Tim82
félisten
válasz Tim82 #175915 üzenetére
Meg is jött az itt linkelt asztali töltő, gond nélkül hozza az elvártakat (két noti egyidejű töltése), részemről ajánlott.
Ha valaki mini DP to HDMI/DVI/D-Sub átalakítót keres, ez nem rossz, 3 géppel is tesztelve (2009 mid MacBook Pro 13/MacOS Catalina, Lenovo Thinkpad X230i/Ubuntu 20.04, Lenovo Thinkpad L450/Windows 10).
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
Zsoleszhun
addikt
válasz Dr.NX #176192 üzenetére
Komolyra fordítva a szót, én itt vettem a debreceni boltban 11x11mm-es matt feketét, valami saját gyártású lehet, jó minőségű. Hívd fel őket, ha van akkor el tudom postázni
[ Szerkesztve ]
¯\_(ツ)_/¯
-
tonyrulez
őstag
válasz Dr.NX #176192 üzenetére
Hardveraprón keresném west kollégát, hátha van hozzávaló. Én X220-as laptop bill-t magyarítottam, nagyon minőségi a matrica.
4 8 15 16 23 42
-
Skillet
addikt
válasz Silent77 #173905 üzenetére
Köszönöm, végül egy Mist Green Oclean X Pro lett. Tegnapelőtt rendeltem, ma jött meg. Az első benyomások jók. Az érintő felület bőven hagy kívánnivalót maga után, de sokat úgy sem fogom simogatni. Amit akarok, azt appban meg tudom nézni. De a rezgés minősége, intenzitása parádés. Majd még nyilván próbálgatom, tesztelgetem, mert rengeteg az infó az appban. Sokféle beállítás van stb, de nagyon minőségi darab. A csomagolás is nyálcsorgató és elképesztő
Ja, még egy a kijelzőn felül, ami negatívum, a micro usb szerintem az picit vicces.Mess With The Best! Die Like The Rest! 8G GALANT VR4^ever
-
BB9000
senior tag
válasz spileraaa #176203 üzenetére
15W Wireless töltő Eredeti Huawei: Aliexperss link
-
spileraaa
senior tag
vezeték nélküli töltő alirol melyik ajánlót?
mate 20 pro telefonhoz kell ( esetleg ha tudtok valami jó tokot és fóliát hozza az is jól jönne)Erdély (Románia) Huawei Mate 20 Pro /Huawei Mate 10 Pro/ Xiaomi Redmi 3s Prime / Lenovo A660
-
edk-
őstag
válasz tlala #176187 üzenetére
Ez meglehetősen erős, fényérzékelős, de nem mozgásérzékelős: https://www.banggood.com/BlitzWolf-BW-LT10-Smart-Night-Light-3000K-Color-Temperature-20-Lumens-120-Lighting-Angle-p-1374074.html
"Try SCE to Aux." ˁ˚ᴥ˚ˀ eladó dolgok: https://l2g.hu/edkelado
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen videókártyát?
- Autós topik
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- ZIDOO médialejátszók
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- További aktív témák...
- Új MSI 14 Cyborg FHD+ IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- Új Lenovo 15 LOQ FHD IPS 144Hz G-Sync Ryzen7 7435HS 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- Új Lenovo 15 LOQ FHD IPS 144Hz G-Sync i7-13650HX 14mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 4060 8GB W11 Garancia
- Hotwav Cyber 13 és Blackview Shark 9 Mobiltelefon
- Xbox 360 kinect
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest