Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tibko8
senior tag
Sziasztok.
Egy lány ismerősömnek szüksége lenne csak otthoni felhasználásra UV köröm lámpa gép amiben a körmöt lehet szárítani. Esetleg aki rendelt már ilyet ebay-ről tudna valami megbízhatót? Max ilyen 4E Ft-ig.Kért még uv köröm gélt meg valami hozzá való ecsetet is meg matricát. Ha utóbbiról nem is tudtok nekem linkelni eladót nekem az is jó ha leirjátok Ebay-en hogy érdemes rá keresni.
Lada(racing.hu) 2107 "Őrület Ez!" & Reanult Clio IV Grandtour 1.5 dci OnePlus One (CYANOGEN) ---> OnePlus Three(3) ---> OnePlus 7T Pro --> Nothing Phone 1 --> OnePlus 10 Pro 5G /Never Settle/ --> Honor Magic 5 pro
-
Tibko8
senior tag
Sziasztok. Sinceritytől rendelnék (fórumon az ő nevét láttam sokszor) egy 32 GB-os USB 3.0-ás pendriveot. Szerintetek melyiket lenne érdemes venni ha Linux futtatására akarnám néha használni? De nagy részt filmeket masolnékra meg filmet.
Lada(racing.hu) 2107 "Őrület Ez!" & Reanult Clio IV Grandtour 1.5 dci OnePlus One (CYANOGEN) ---> OnePlus Three(3) ---> OnePlus 7T Pro --> Nothing Phone 1 --> OnePlus 10 Pro 5G /Never Settle/ --> Honor Magic 5 pro
-
Tibko8
senior tag
válasz Feketelaszlo #73631 üzenetére
Első sorban csak tesztelés célból vennék. Van itthon két kis gép (egyik NAS ezt talán befognám munkára ha jól müxik)
A másik gépen pedig ismerkedni szeretnék a Linux rejtelmeivel. (Mind2 ajándék volt a régi tulajdonosuk a szemét telepre akarta volna már vinni ezért gondoltam adok nekik újabb esélyt)Erre gondoltatok?
Viszont ilyen nincs nála vagyis nem találtam Transcend márkájú pendriveot. SanDisk pendriveok láttok inkább nála többségben.Lada(racing.hu) 2107 "Őrület Ez!" & Reanult Clio IV Grandtour 1.5 dci OnePlus One (CYANOGEN) ---> OnePlus Three(3) ---> OnePlus 7T Pro --> Nothing Phone 1 --> OnePlus 10 Pro 5G /Never Settle/ --> Honor Magic 5 pro
-
Tibko8
senior tag
válasz Feketelaszlo #73663 üzenetére
Tényleg Az szem nagyon fáradt vagyok...
-
Tibko8
senior tag
válasz Saccco #73680 üzenetére
Néztem azt is de félek hogy túl hamar elveszne.
Egyébként ezt néztem még [link]
Erre rá kérdeztem a Milyen pendriveot vegyek? fórumban és eddig egy válasz alapján a Transcend JF790 mondták.
Még szerintem alszok rá egyet. Most per pillanat rendelni sem tudnék
Szokott egyébként nagyobb akciókat tartani? Nem mintha nem lenne most is jó áron de ha egy 7-800 Ft mínusz lejonn az már nem rossz. Pár száz forinton pedig már nem múlik.Lada(racing.hu) 2107 "Őrület Ez!" & Reanult Clio IV Grandtour 1.5 dci OnePlus One (CYANOGEN) ---> OnePlus Three(3) ---> OnePlus 7T Pro --> Nothing Phone 1 --> OnePlus 10 Pro 5G /Never Settle/ --> Honor Magic 5 pro
-
Tibko8
senior tag
Ma nekem is jött csomag
BlitzWolf USB Type-C kábel 2 méteres
December 22 rendelés.[ Szerkesztve ]
-
Tibko8
senior tag
Sziasztok.
Rendelt már valaki turbós kulcstartót? Sima fekete nem kell csicsásnak lennie.
Olyat keresek ami forog is (ha lehet olyat mutasatok ami biztos működik ) Persze minél olcsóbban 300-400 FtLada(racing.hu) 2107 "Őrület Ez!" & Reanult Clio IV Grandtour 1.5 dci OnePlus One (CYANOGEN) ---> OnePlus Three(3) ---> OnePlus 7T Pro --> Nothing Phone 1 --> OnePlus 10 Pro 5G /Never Settle/ --> Honor Magic 5 pro
-
Tibko8
senior tag
válasz szuszinho #93744 üzenetére
Nekem 1 hete jött meg. Nem rossz. Én mondjuk nagyobbra számítottam de stabilan képes tartani a telefont. Egyedül a telefont nehéz bele rakni a tartóba viszont legalább erősen tartja.
-
Tibko8
senior tag
Sziasztok.
Milyen olcsó (500-600 Ft) telefon tartót tudtok ajánlani autóba?Mágnesesrol hallottam jót is meg rosszat is. Szóval inkább valami hagyományos felé hajlok. Csak szelvedore helyezhető jöhet szóba.
Telefon OnePlus 3. Lényeg hogy rossz minőségű úton is stabilan fogja a telefont.[ Szerkesztve ]
-
Tibko8
senior tag
válasz zoltan6 #95355 üzenetére
Nem képes eltörni a szellőzőrácsot? Télen pedig folyamatosan kapná a meleg levegőt a telefon ami nem túl jó. Bár az utolsó nem nagyon gond mert ha bent van a telefon akkor max felülre nem irányítók levegőt csak máshova.
Egyébként öreg suzuki swift-be kéne nem tudom hogy abba rendesen berakhato. Elég kicsi törékenyek a rácsok
[ Szerkesztve ]
-
Tibko8
senior tag
válasz tboy93 #95368 üzenetére
Pont azt hallottam hogy képes leesni ha tok alatt van a mágnes.
Elég zavaró is lehet a telefon hátulján a mágnes. Bár mintha láttam volna olyat ami nem bumszli csak kb egy papírlap vastagságú.Lada(racing.hu) 2107 "Őrület Ez!" & Reanult Clio IV Grandtour 1.5 dci OnePlus One (CYANOGEN) ---> OnePlus Three(3) ---> OnePlus 7T Pro --> Nothing Phone 1 --> OnePlus 10 Pro 5G /Never Settle/ --> Honor Magic 5 pro
-
Tibko8
senior tag
Sziasztok.
Mi most a legolcsóbb drone? Nem kell semmi komoly csak hogy egyszer kétszer kint a mezőn kilehessen próbálni. 2-3000 Ft környékén van már ilyen amit kint is lehet használni?Ja és van olyan olcsó szivargyujtos usb töltő ami ajánlott? [link]
Ezen egyébként a kis kijelző mit képes mutatni?Lada(racing.hu) 2107 "Őrület Ez!" & Reanult Clio IV Grandtour 1.5 dci OnePlus One (CYANOGEN) ---> OnePlus Three(3) ---> OnePlus 7T Pro --> Nothing Phone 1 --> OnePlus 10 Pro 5G /Never Settle/ --> Honor Magic 5 pro
-
Tibko8
senior tag
Sziasztok. Kocsiba keresek telefonáláshoz Bluetooth Headsetet olcsón. Nem kell hosszú üzemidő. +vezetéshez keresek valami napszemüveget szintén jó áron.
-
Tibko8
senior tag
Köszi én is berendeltem egyet. Ez az első Alis rendelésem
[ Szerkesztve ]
-
Tibko8
senior tag
Én kocsiba zenét hallgatni vettem. Arra bőven elég.
[ Szerkesztve ]
-
Tibko8
senior tag
válasz zeon.hu #132587 üzenetére
Igen
Én csak matricát akartam de jött vele a Suzuki is.Lada(racing.hu) 2107 "Őrület Ez!" & Reanult Clio IV Grandtour 1.5 dci OnePlus One (CYANOGEN) ---> OnePlus Three(3) ---> OnePlus 7T Pro --> Nothing Phone 1 --> OnePlus 10 Pro 5G /Never Settle/ --> Honor Magic 5 pro
-
Tibko8
senior tag
válasz AndrewBlase #132593 üzenetére
Igen így akartam csak megvolt gyürve az egész és szakítás nélkül nem tudtam volna szétvágni. De nekem így is tetszik. Remélem pár mosást kibír.
-
Tibko8
senior tag
Ma érkezett meg a csodaszivacsok valami jó tanács a használtához?
-
Tibko8
senior tag
Sziasztok. Biztos már unjátok a pénztárca kérdéseket de még olyat nem láttam ahol az a igény hogy egy forgalmi is bele férjen.
A lényeg hogy kompakt legyen ne legyen vastag se túl nagy. Kinézetre pedig inkább fiatalosabb.Lada(racing.hu) 2107 "Őrület Ez!" & Reanult Clio IV Grandtour 1.5 dci OnePlus One (CYANOGEN) ---> OnePlus Three(3) ---> OnePlus 7T Pro --> Nothing Phone 1 --> OnePlus 10 Pro 5G /Never Settle/ --> Honor Magic 5 pro
-
Tibko8
senior tag
Ne legyen sokkal nagyobb mint egy forgalmi. A mostani Budmilba pont belefer. Ennél nagyobbra nem gondoltam.
-
Tibko8
senior tag
válasz petipetya #136178 üzenetére
Románszemelyi nem kell bele férjen de a köteg 20 000 Ft-os jó lenne
Az szem sikerült érzékeny témát érintenem.
Ha szabad kérdeznem ti miben hordjátok? Vagy csak én vagyok olyan aki a pénztárcában akarja hordani? Mindenkinél van egy kis táska?A kompaktot úgy értettem egyébként hogy egy normál férfi farmernadrágban elferjen. Brifkót nem akarok magamnál hordani
-
Tibko8
senior tag
válasz Dluinet #136181 üzenetére
Kulcsot is mellette hagyom hogy ne kelljen megrongálnia a zárat.
-
Tibko8
senior tag
válasz Dluinet #136184 üzenetére
Soha nem fogom azokat az emberek meg érteni aki képes reggel úgy berohanni (5-6 perc) a boltba hogy járó motorral kint hagyja az autót.
Pizza futár ismerősöm csak egy pillanatra hagyta ott az autót a házak előtt de mire vissza ért a kocsi nem volt ott. Pedig a kulcs nála volt. Valszeg egy Suzuki beindítása nem nagy művészet de akkor is. Kb 3 percet sem volt ott.
-
Tibko8
senior tag
Valakinek van ilyennel tapasztalata? [link]
[ Szerkesztve ]
-
Tibko8
senior tag
válasz Czimby #136692 üzenetére
Beletartozik az árba. 11.11-én a fenmarado maradék összeget kell kifizetni.
Amolyan előleg.[ Szerkesztve ]
-
Tibko8
senior tag
válasz w.miki #136894 üzenetére
Van ennek bármi értelme is? Sikerült már valakinek ilyen akcióra lecsapnia?
-
Tibko8
senior tag
válasz dugesz77 #136901 üzenetére
Szóval nem kamu. Tavaly 2x próbálkoztam aztán igazából rá jöttem hogy felesleges hiába van belőle több db és te pont zero óránál nyomsz rá. Már el is fogyott csak az a szöveg jönn.
Ha eszembe jut lehet felnezek. Hátha szerencsém lesz[ Szerkesztve ]
-
Tibko8
senior tag
-
Tibko8
senior tag
válasz Timyyy #137240 üzenetére
Xiaomi storeban kitudod próbálni.
De igazából nagyon kényelmes. Nyáron a melegben is teljesen elviselheto 4-6 órán keresztül is akár.
Nekem nem nyomja fülemet. De érdemes kiprobalni neked milyen.Lada(racing.hu) 2107 "Őrület Ez!" & Reanult Clio IV Grandtour 1.5 dci OnePlus One (CYANOGEN) ---> OnePlus Three(3) ---> OnePlus 7T Pro --> Nothing Phone 1 --> OnePlus 10 Pro 5G /Never Settle/ --> Honor Magic 5 pro
-
Tibko8
senior tag
válasz vittorio7 #137248 üzenetére
Én ott voltam a megnyiton és azt néztem hogy nem sokkal drágábbak vagy egyáltalán nem kerül többe a dolgok mintha Kínából venném.
-
Tibko8
senior tag
-
Tibko8
senior tag
-
Tibko8
senior tag
Tudtok ajánlani nagyon nagyon kicsi micro sd kártya olvasót?
Kocsiba lenne. Van itthon egy felesleges 32 GB-os micro sd kártyám és ha lenne rá lehetőség akkor kocsiban rádióban használtba venném.
Persze olcsónLada(racing.hu) 2107 "Őrület Ez!" & Reanult Clio IV Grandtour 1.5 dci OnePlus One (CYANOGEN) ---> OnePlus Three(3) ---> OnePlus 7T Pro --> Nothing Phone 1 --> OnePlus 10 Pro 5G /Never Settle/ --> Honor Magic 5 pro
-
Tibko8
senior tag
[Rovtop Mini 3.5MM Jack AUX Audio MP3 Music Bluetooth Receiver Car Kit Wireless Handsfree Speaker Headphone Adapter]
Nekem ez jött meg. Működni működik 10 perc zene hallgatás gond nélkül ment végig. De egyedüli probléma hogy töltést közben nem lehet használni. Megszűnik a Bluetooth kapcsolat. Én mivel úgy terveztem beépíteni hogy folyamatosan kapna áramot így nekem csalódás.Lada(racing.hu) 2107 "Őrület Ez!" & Reanult Clio IV Grandtour 1.5 dci OnePlus One (CYANOGEN) ---> OnePlus Three(3) ---> OnePlus 7T Pro --> Nothing Phone 1 --> OnePlus 10 Pro 5G /Never Settle/ --> Honor Magic 5 pro
-
Tibko8
senior tag
válasz Zola007 #139183 üzenetére
Ma 6 csomag jött
Mentségemre szóljon ebből csak 1 saját részre rendelt többi ismerősömnek rendeltem.Lada(racing.hu) 2107 "Őrület Ez!" & Reanult Clio IV Grandtour 1.5 dci OnePlus One (CYANOGEN) ---> OnePlus Three(3) ---> OnePlus 7T Pro --> Nothing Phone 1 --> OnePlus 10 Pro 5G /Never Settle/ --> Honor Magic 5 pro
-
Tibko8
senior tag
Bocsi az off miatt de gondoltam megosztom mit találtam Alin egy pendrive vélemények között. Remélem nem gondolta komolyan...
[kép]Lada(racing.hu) 2107 "Őrület Ez!" & Reanult Clio IV Grandtour 1.5 dci OnePlus One (CYANOGEN) ---> OnePlus Three(3) ---> OnePlus 7T Pro --> Nothing Phone 1 --> OnePlus 10 Pro 5G /Never Settle/ --> Honor Magic 5 pro
-
Tibko8
senior tag
-
Tibko8
senior tag
válasz Real_Necro #140407 üzenetére
Én legalább 3-4 várok meg 2 kábelt és 1 sd kártyát
-
Tibko8
senior tag
válasz atee_13 #140409 üzenetére
Azt vettem észre hogy nyerési időpontok vannak. Volt olyan hét amikor reggel 6-7 között majd volt olyan hogy este 1 óra körül volt. Ezekben az időpontokban egymás után 2 fiókkal is (más személy) szintén nyert.
-
Tibko8
senior tag
válasz Vertigo18 #141071 üzenetére
Én tegnap meg ma is este 1 óra után forgattam egy 100%-os és egy 50%-os kupont.
Már egyszer leírtam hogy mindig van egy idő pont amikor lehet nyerni.Egyébként feladták premium szállitással is DHL oldalán is látni a csomagot. Többe kerülne a szállítás mint a pendrive de mivel a kupon a szállítást is levonja így az is ingyen van.
[ Szerkesztve ]
-
Tibko8
senior tag
válasz atee_13 #141079 üzenetére
Este 1 óra eddig a héten 2-ből kétszer bejott. Multheten reggel fél 7 volt.
-
Tibko8
senior tag
Zapals pendrive teszt amit lehetett nyerni.
Probléma nélkül lefutott a teszt. Ezek szerint valódi 64GB.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Anime filmek és sorozatok
- DIGI kábel TV
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- RODE NT-USB kondenzátor stúdió mikrofon
- RODE NT1-A nagymembrános kondenzátor stúdió mikrofon
- Új, bontatlan dobozos, japán kiadású Canyne Malzeno Palamute Amiibo figura (Monster Hunter Series)
- BOSS GT-1 Gitár multieffekt effekt processzor
- Új, bontatlan dobozos, japán kiadású Razewing Ratha Amiibo figura (Monster Hunter Series)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest