- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: AdMOS AdWave 32
-
LOGOUT
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
KROK640 #84556 üzenetére
mivel egyet se vennél belőle 535-ért, nem igazán értem a sírásod
nem emiatt a hat kártya miatt drágák vagy nehezen elérhetők a vga-k.
vagy ha neked lenne eladó hat videókályhád de kevés időd, akkor te nekiállnál mindenkit leellenőrizni, hogy biztosan nem bányászni kell-e neki? -
válasz
Armagedown #84539 üzenetére
juteszembe nem kell valakinek egy csodálatos guga-féle deer táp csokiért? legutóbbi emlékeim szerint működik
-
3shae
aktív tag
Sziaszok!
Köszi mindenkinek a tegnapi hozzászólásokat, ma elkelt a gép. Komolyan mondom, beírtam ide, és jött vagy három érdeklődő, mindegyik komoly szándékkal. Egyébként látom hogy azóta téma lett a brand gép, és a SFF szabvány is
-
megott
aktív tag
válasz
patomi #84589 üzenetére
Annyiból jó, hogy a siránkozás és sárdobálás miértjét is látod, valamint mindkét fél megszólalhatott. Nem akarok nagyon állást foglalni, de az olcsójánoskodásnál azért csak kibújt a kapanyél a zsákból, bár a többszörösen összetett mondatok, még hírből sem ismerésénél, már nagyon gyanús volt, hogy ez lesz.
-
KROK640
nagyúr
Persze. Elég ha az első körös bővítéseire gondolok, ahol a 8GB RAM meg a harmat gyengéről nagyon gyengére cserélt VGA költségei már meghaladták a kép gép közti árkülönbséget.
Mondjuk azóta túl sokat nem költött rá de így összességében csak nem annyi volt a gép amennyiért ő propagálta, hogy lesz jó gép, és egy technikai zsákutcán ül, ahol bónuszként még a házat és a tápot sem tarthatja meg. -
-
válasz
koby11h #84588 üzenetére
Tőlem vettek kb. 1 éve egy videokártyát, mondtam hogy ennek kell külön tápcsati, az van-e, mondták van, nincs gond.
Erre jönnek hogy nem megy a gép, addig beszéltünk, hogy mondtam hozzák az egész gépet.
Na akkor láttam egy ilyesmi gépet, hogy kivágták a hátlapot, és ilyen SFF gépbe akarták bepaszírozni a kártyát...
Hát legszívesebben elhajtottam volna őket nagyon messzire, de rábeszéltem az eredetileg is árult komplett gépre őket, abban persze ment rendesen. -
-
-
megott
aktív tag
-
megott
aktív tag
Csalósban, az IQ és billentyűhuszár nyelvtanzseni, házhoz ment azért, ami a lónak nem a hátán van.
-
-
válasz
Gyuri27 #84575 üzenetére
"Ami nem lenne gond ha lenne gógyi a brandeknél és lenne szellőzés ezekben a pecókban."
Van benne. Ezek üzleti gépek általában, amiknek azért működnie kell sokáig. A kábelek is a normálisabbjában értelmesen vannak elrendezve (hacsak valami mekkmester nem szerelte)
Behalni meg bármi behalhat. Ha valakinek ilyenre van igénye, akkor tervezze bele, hogy valamivel drágább az alkatrész, megéri-e a kis méret és a halkság? (Meg aztán itt az aprón látok 2-3000Ft-ért is SFF tápokat, nem is néztem eddig.)Én csak példának szoktam hozni a gamerkedést, mert sokan arra veszik az ilyen gépeket, me' számítógép jaa. Mást meg amúgy kibír.
-
Gyuri27
félisten
Engedd már el a játékot koma. Mert beragadtál.
Kb 10 éves vasakról beszélünk amik kb ugyanennyit müködtek egy kis házban. Ami nem lenne gond ha lenne gógyi a brandeknél és lenne szellőzés ezekben a pecókban.
Na. Mindegy hogy anyunak veszem, kistesónak bárkinek faszbukozni. A tönkremenetel benne van a pakliban.
Az meg azért vicc, hogy 15-20k-s vasakba ebeyről rendelek bármit is min 5k szállitás és a cucc ára.
Érted már végre?
Lehet akár a táp. Fasza fsp táp 2-3k használtan bármelyik sarkon.
Vagy a lap ha kihall. Veszel másikat rendes házba bepattintod.
Ezt magyarázzuk már itt vagy 20-an de még mindig ellenkezel meg a gémerkedés.
De egyébként egy 5-7 gen de akár régebbivel is miért ne lehetne?
Rendes házba vga befér. -
válasz
koby11h #84573 üzenetére
Ez már nem a gépek hibája. Ha valamihez nem értek, akkor utánanézek, kérdezek, stb. Ezek nem, ezek azt se nézik meg, mit vesznek.
Árulok most régi tabletet, de ilyen Android 3.x-es, már a Play nem megy rajta. Egy ember volt eddig, amelyik tudta, mire lesz jó. A többi egy majd' 10 éves eszközön akar fészezni. -
koby11h
őstag
Az a baj, hogy onnan nézve gép-gép, laptop-laptop... és általában meg szokott lenni a keret rá, ami legtöbbször elég szűkös.
Ha azt mondom, hogy egy széria Fabiaval indulok a Le Mans-i 24 órás autóversenyen akkor szinte mindenki röhög, mert értik miről van szó.
De ha azt mondom, hogy Intel NUC-ot vettem J4105-el, 4GB memóriával, 500-as HDD-vel játékra, akkor ITT mindenki röhög, de máshol a nagy többség megkérdezi, hogy fercry6otjólviszi? Mert nem értenek hozzá...
-
-
-
KROK640
nagyúr
válasz
Gyuri27 #84543 üzenetére
Zoltán cimborám nagy mániája az öregecske brand gépek gyűjtése, persze lehetőleg játékra.
Anno néztünk két gépet, egy nem brand 1st gen I3 és egy brand Q szériás gép... persze 10 ezerrel drágább volt az előbbi, így maradt az utóbbi, mert hogy olcsóbb. Akkor elmondtam neki h ezt a különbséget hamar rá fogja költeni.
Persze kellett a Q szériába low profile (mindig drágább mint azonos társai, és sokszor alacsonyabb órajeles is) HD7450 (nem egy erőgép), meg csak kellett a 4db 2GB-os ugyanaolyan modul, mert az alaplap háklis volt, meg a nagyobb HDD is, szóval seperc alatt elköltötte a két gép közötti különbséget, sőt, még többet is, és még ígyis csak egy Q szériás cucca van...Viszont már rájött, hogy ezzel a géppel 720Pben is nehéz az élet, ha játszani akar az ember, de a brand gépház sajátossága miatt ház csere nélkül nem tud új(abb) alaplapot venni, az L alakú tápja pedig csak a saját házba megyen bele, szóval elmondhatjuk, hogy a másik géppel ellentétben itt már kötelező ház és táp csere is lesz, ha valamerre mozdulni akar.
-
-
koby11h
őstag
Nagy hülyét kapok magamtól...
Most adtam el kábeleket 500 Ft-ért, mert megígértem. Más már 2000 Ft + postáért is vitte volna, de én megvártam azt aki először írt és jött is érte.
Itt megoszlanak a vélemények, hogy becsületesvagy hülye vagyok
Amikor először meghirdettem 1000 Ft-ért a kutyának sem kellett, érdeklődő sem volt. A végén levittem 500 Ft-ra és úgy sem ment el. Most meg sorba álltak érte ugyan annyiért... a fene sem gondolta!
-
envagyok
veterán
Postánál én eleve otthon töltöm nyomtatom vaterafutárral.
A letöltött pdf-ből csak egy copy paste, és a vevő már érzi a törődést, és gondoskodást
És mindig megköszönik.Tegnap cseréltem egy gtx680-at gtx590-re.
Régi tag, már boltoltunk is párszor.
Megegyeztünk hogy egy napon adjuk fel a motyót.
Írom neki, hogy én du 3-kor, ő mikor?
Válasz: délelőtt, délben ír: feladva.
Értesítés nem jött. Írom, hogy majd csomagszámot pls.
Írja most melózik, majd este.
Közben én is feladom, rögtön megy a csomagszám.
Este elküld egy képet, pont nem látszik rajta a postai érkeztető, de csomagszám alapján keresve 16.51-es feladás. Ma megjön a csomag, bélyegző: 16.51
Nem szóltam semmit, csak mosolyogtam a kis óvatoson
Élet apró örömei -
-
-
KROK640
nagyúr
Helyben "6 db LHR mentes / Újra elérhető ! 6X RTX 3070 Non LHR videókartyák csak egybe" 3,21Milláért.
Amikor már esélyt sem adunk a játékosnak, hogy végre VGA-hoz jusson, mert csak egybe adjuk, hogy kiszolgáljuk a kriptobányászatot ami egy métely az emberiségen, és egy olyan átverés, amiben az is károsul aki bele sem szál.
nagy tapsot az ilyeneknek, (közvetve esetleg közvetlenül is) de miattuk is csak rosszabb hely lesz a világ...
-
BiP
nagyúr
engedd el
#84551 hcl : Ja, valakinek alap.
Valaki meg azt mondja, nem gépelek én csomagszámokat a fáradt ujjaimmal, majd a foxpost úgyis megküldi automatikus levélben.Szóval egyszerűen különbözőek vagyunk, más normákkal, más neveltetéssel, más kommunikációs stílussal, más igényekkel, más rutinnal.
Aki havonta bonyolít 1 üzletet, teljesen máshogy működik, mint aki napi 6-ot lebonyolít, az már nem akar csacsogni, csak darálni, mondván mindenki tudja a dolgát. -
koby11h
őstag
válasz
berek21 #84552 üzenetére
Benne is felmerült pár kérdés... csak az, vételi szándék egyenlőre nem.
Az egész belváros? Szökőkúttal, meg minden?
A 9999 Ft az irányár, ha a belváros egyes utcáiról lemondok, akkor alkudható?
Körömgomba az kötelező, vagy el lehet tőle tekinteni?
A kerékpárt is el kell hozni, vagy az otthagyható?
Kéne rá válasz, mert az ár nem rossz, a várost szeretem... félek valaki lecsap rá előttem! -
-
envagyok
veterán
válasz
Csupingo #84548 üzenetére
Azért volt a beszélgetésnek eleje is sziával, Köszönömmel.
Igazából a csomagszámot kérni sem kellene, én ahogy megvan automatikusan írom, de nem sok emberre jellemző ez.
Én udvariasnak tartom magam, a legutolsó lomis romával is normálisan beszélek, gyűjtök régi cuccokat, szóval gyakran találkozok velük.
Viszont a túlzott udvariaskodást nevetségesnek, és annak elvárását verbálisan kikövetelve orvosi esetnek tartom.
Sok udvariatlan ember van, ha velem az valaki, tojok rá, ha szívességet kér, mosolyogva lerázom. De üzlet esetén a vevőtől jól esik, de nem elvárható, mert üzlet.
Most képzelj el egy komoly multicéges üzletkötést, hogy végigudvariaskodják a megbeszélést
Ott nincs udvariaskodás.
Üzletekben mosolyogni kell a vevőre, még ha épp vicsorogva üvölt is, mert különben kirúgják az eladót.
Érzékeny lelkűek menjenek inkább valami olyan helyre, ahol egyedül dolgoznak.Még annyi, aztán le is zárom:
Van hogy napi 6-8, de 2-3 cuccot veszek a gyűjteményembe, francia német angol oldalakról, kb napi 4-5 szálon folyik 4 nyelven a megbeszélés, utalás, alkudozás, postázás, meg néha eladok ezt azt. Közben a gyerek rángat, hogy éhes, hogy kakálnia kell, hogy játsszak vele, vagy épp vezetek, vagy épp dolgozok, vagy épp az asszony szívja a véremet, ideális helyzetben mást is.
Mindezt egy telefonon intézem, pötyögve a mondanivalóm.
Úgy vagyok vele, hogy a felesleges frázisokra, körbeudvarolásra nincs időm, már fájnak az ujjaim. Udvariasan célretörően szeretek üzletelni.
Üdvözlés, vételi szándék jelzése, fizetési mód, csomagküldés 2 mondatban és vége, jön a cucc.
Ez az ideális.
De mikor valaki nem tartja magát a megbeszéltekhez, azon fenn szoktam akadni, és akkor nem vagyok udvarias. -
koby11h
őstag
Nekem volt egy karbantartó kollégám, akitől ha udvariasan kérted akkor szinte mindent azonnal, ha meg is dicsérted érte néha akkor meg boldogan.
De aki csak odavetette, hogy Megint nem megy a fűtés! Az bizony ott fagyott meg az irodájában - hacsak saját maga szét nem szedte a termosztát szelepet és meg nem ütögette a tűt, mert csak kicsit beragadt...
Ő ilyen volt, én így elfogadtam, más meg szívott vele
-
Csupingo
veterán
válasz
envagyok #84546 üzenetére
Ez rendben is van, de a "dobj egy csomagszámot"-nál szerintem is nagyon hiányzik pl. egy légy szíves. Nélküle inkább parancsnak, felszólításnak hat, túl nyers. Nekem is van érzékeny lelkű ismerősöm, ha ilyen formában nem könyörgök neki, akkor ezt mindig meg is jegyzi és duzzogni kezd, pedig én se szánom ellentmondást nem tűrő parancsnak.
-
envagyok
veterán
Szerintem nem vagyok én problémás
Sőt türelmes vagyok.
Nem jött értesítés sem hétfőn, sem kedden, szerdán csak rákérdezek mi van főleg mivel nem is írt semmit az eladó.Volt már, hogy valamiért nem tudtam feladni az ígért időpontra a csomagot. Még aznap írtam, hogy "Ne haragudj, de nem tudom mégse megoldani a feladást, holnap feladom." Elnézést kértem
-
Syl
nagyúr
válasz
envagyok #84542 üzenetére
> ha valaki problémásabb vevővel találkozol
Tőled problémásabb?
Egyébként hol is írtam én, hogy "légyszíves"? Nekem úgy tűnik, te szeretsz belelátni a dolgokba olyasmiket, amik nincsenek ott. Csak annyit írtam, hogy pökhendi a stílus. Sőt, azt is írtam, hogy igazad van/volt.
-
válasz
koko52 #84536 üzenetére
Ilyen folyamatos chatelésnél szerintem mindegy.
@Armagedown : Ja, nyilván amiből több van, az olcsóbb. De most ez mit számít? Egy SFF táp se különösebb drágaság, és ezek a gépek elég tartósak.
@Májkimiki : A csatiban egy csipesszel cserélgethetőek az erek, nem űrtechnika átalakítani normálisan sem.
-
envagyok
veterán
Azzal megszegted volna az írásban kötött egyezségünket egyoldalúan, amiből bírósági ügyed is lehet ha valaki problémásabb vevővel találkozol.
Egyezség volt, fizetés megtörtént.Itt ebben az esetben a megbeszélt teljesítés elmaradt.
És még én udvariaskodjak.
Sose értettem ezt a légyszíves dolgot.
Miért kell kéregetni valakit, hogy tegye a dolgát, amit vállalt és megbeszéltünk.
Légyszíves szóval szivességre kérek meg valakit, pl. Légyszíves add kölcsön a kalapácsod, mert az enyém nem találom. -
envagyok
veterán
válasz
koko52 #84536 üzenetére
A beszélgetés a legelején köszönéssel indult, megvolt a Szia
Hétfőre lett ígérve a feladás. (Foxpost)
Vasárnap utaltam, ma szerdán érdeklődtem.
De most komolyan, üdvözöljem barátságosan légyszíves semmi haszna kötelékszóval én könyörögjek neki, hogy ugyan adja már fel a csomagot? -
törölt tag
válasz
Gyuri27 #84533 üzenetére
Hali! Egy ilyen kis HP-val cummantottam egy kicsit
.
A táp ventije csapágyas lett, iszonyat módon zúg. Szétkaptam a tápot és a procihűtő ventijét tettem a tápba. No problem, a táp szép csendes lett. A proci hűtőre meg vettem egy 92-es Artic PWM-es ventit, mivel azt könnyebb szerelni, a tápot meg nem akartam mégegyszer szétkapni.
Csak annyi a bibi, hogy az új ventinek a csatija nem pont úgy van sliccelve, mint az alaplapi foglalat. Nem erőltettem rá, hanem jobban szemügyre vettem nagyító és jó fény alatt a két csatit. Úgy látom, hogy még az erek bekötési sorrendje sem egyezik.
Majd valamelyik szaktopikban eligazítást kérek, hogy mi a teendő. -
BiP
nagyúr
válasz
envagyok #84535 üzenetére
Ez most volt vagy tegnap?
Vasárnap este utaltál, hétfő ugye szünet, és valamelyik reggel (gondolom most, pár perce) érdeklődtél újra.
Ha tegnap reggel volt a beszélgetés, akkor nem értelek. Ha ma reggel, akkor érthető, hiszen volt egy egész napja.Amúgy valahol érthető az ő reakciója is, egy szia belefért volna.
Fordított esetben Téged raknának ide a topicba, hogy lám, köszönni se bír a csávó, csak utasítgat meg sürget.
-
válasz
Gyuri27 #84533 üzenetére
Az a hülye, aki játékra vesz ilyet. Nem arra való.
Nekem most a virtuálhostom valami német dzsunka SFF gép, AMD APU-val, van benne 2 winyó, meg férne bele még 1-2 darab, van benne 3db PCIE hely, abból kettőben kártya is... (Párhuzamos port, meg egy régi félmagas PCIE VGA, mert az idióta BIOS-ában nem állítható a videoram, és sokat leszed a rendszermemóriából.) Teljesen megfelel jelenleg. -
Gyuri27
félisten
Persze. Mindent is lehet találni, egy dali, matisse, rembrand, gyémánt, herka, t72 stb stb.
Csak az nem mindegy mennyi az annyi.
Hát a brand kicsi gépek nem arról hiresek, hogy olyan jól szellőznének olyan faszányosul aerodinamikailag ki lett matekolva
A korlátozott bővithetőség, hely és táp ügyileg is ugye.
Nem azt mondom, hogy rosszak, nincs létjogosultságuk.
Csak azt mondom egy kisebb matx, atx ház azért biztonságosabb minden szempontból. Most meg mennyé irénkéhez ne engem zaklassál. -
-
Gyuri27
félisten
Mit akarsz te mondani a száddal? Hmm?
Rendes brand toronyba sima snassz táp. Mindig van itthon valamilyen.
Sima cpu hűtő. Az is mindig van itthon.
Sima házventi. Akad itthon.
Ha nem lennének ezek nem túl drágák.
A vékony házba mint irtam azért elég érdekes tud lenni az élet.
Igen az ssf-re és a még kisebbre gondoltam. -
-
KROK640
nagyúr
Egy pár jó tanács :
A brand gépek sokszor nehezebben mennek el. Pláne ilyen pici vékony házban, (mert a bővíthetőség kaka, ha bármi döglik, extrém szívás) ugyananakkor megvan ennek a felvevő piaca aki ilyet keres (általában erősebb hardverrel, az is igaz) tehát nyugodtan várj pár napot. Mikor az RX570-et árultam, napokig csak "mennyit engedsz a feléből"? tipusú emberkék írtak, aztán egyszercsak felhívott valaki, hogy látta a hirdetést hol lehet átvenni? A helyszínen (személyes átvétel volt), KPban, azonnal, alku nélkül, fizetett.
Egy ilyenre megéri pár napot várni.A másik és sokkal fontosabb : tegyél bele legalább egy 120GB-os SSD-t egy oprendszerrel (nyilván ez némi felárral fog járni, amivel emeled az árát), és akkor máris mint "komplett" azonnal indítható gépet tudod árulni, amit csak be kell dugni a konnektorba és megyen. Sokat javít az eladhatóságon.
-
Gyuri27
félisten
Vékony ház.
Amúgy is spec lapok vannak brand gépekbe. Ezekbe pláne. Korlátozott hdd/ssd, hűtés, vga, táp.
Bármi döglik szopsz vele.
A sima házas brand gépek ezért mennek jobban.
Én is néztem a géped. Csak a fentiek miatt ugye ...envagyok: a ram nélkül adás megint egy faszság (ha már komplett gép ugye).
Szerezz ramokat. Nyilván mástól veszed 0 kedvezmény, + posta/futár és még ott az esély, hogy valami kompatibilitási bibi lesz vele.
Másik véglet mikor 2 slot van és arany áron eröltetjük a 2x2 tetű lassú ramot. -
válasz
envagyok #84517 üzenetére
Postázni sok a házat, ház fillérekért van... Lehet nekem is ki kéne szedni az AMD lapot...
@3shae :
"Alap videokártyát keresek, nem bagóért, azt bezzeg nem találok (senki sem ír) "
Ne keress, írj rá eladókra. Keres hirdetésre szinte csak csaló jön márÉn is azt hittem, hogy a fekvő házat keresni fogják, mert van, amikor helytakarékosabb, mint a torony, de nem
Nekem is alig vitték a mondjuk-hogy-brand-de-amúgy-szabvány fekvő házat lappal.
-
3shae
aktív tag
válasz
envagyok #84520 üzenetére
Ja.. talán már elviszik, most ahogy a hozzászólást írtam, írt egy potenciális vevő.
na mindegy, meglátjuk mi lesz. Brand gép, ezért nem bontom, bár persze ez nem kizáró ok, ez most egyben megy. Volt már 15ös ajánlat is, mondom működhet i3,4GB, és integrált grafikával. Szóval igen, tök igazad van.
-
envagyok
veterán
Bontsad te is
Amúgy vicc, hogy i5 2-3.g gépet 20-ért lehet eladni házzal táppal,,rammal, ssd-vel. Közben ez egy fél Tank benzin ára, vagy 3 nap kajapénz 3 fős családnak.Láttam a hirdetést, a gondok:
1: fekvőházaa
2: tegyél bele háttértárat
3. Dedikált vga nem dob az árán.A tanácsért jóáraaítva eladhatod belőle nekem a vga-t és az x1950pro-t
-
3shae
aktív tag
Sziasztok!
A jó tököm kivan már, hát mi van itt? Egy 3.gen i5-ös kis gépet alig tudok eladni (bagóért) pedig nem alap felszereltségű, és azért nem is kimondottan tetű. Alap videokártyát keresek, nem bagóért, azt bezzeg nem találok (senki sem ír) de sorolhatnám.. Viszont a sokcsilliós cuccok videokártyák gépek, azok mennek mint állat, pár óra aztán jegelve van, pedig több százezer forintról, vagy akár millióról is beszélünk már.
-
envagyok
veterán
I3 4. Genes komplett gép rammal háttértárral 23-ért kutyának se, bontva lap/proci kombón 15-ért meg összevesznek a vevők
-
Válaszoltam neki, hogy nem tölti be (mondjuk benne van a hirdetésben), így maga mondta, hogy nem kell.
-
-
Érdeklődés egy tabletről (haiku)
Ez még megvan?
Hello, Igen.
Jutut be tölti szim kártyás vagy nem -
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett +128GB SanDisk SD
- ÚJ Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 - 16" WQXGA 165Hz - i5 14500HX - 32GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év garancia
- T14s Gen4 14" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe magyar bill IR kam gar
- Gopro hero 7 black
- ThinkBook 16p Gen3 16" QHD+ IPS Ryzen 5 6600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Samsung Galaxy Watch 5 Pro LTE 45mm, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
- HP Laptop 15-fc0026nh (AY7E1EA)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged