Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Szólánc.
- Öregszem
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Keldor emlékére
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
-
LOGOUT.hu
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
F.E.K..
senior tag
válasz Hintalow #121211 üzenetére
Könnyen lehet, hogy éppen azért él egyik napról a másikra, mert ilyen költéseket csinál. Ha ennyire kicentizi egy valószínűleg nem is kritikus cucc beszerzését (bár az igaz, hogy nem tudom mi volt a konkrét cucc), akkor az magyarázatot ad a helyzetére részben. De legalábbis tuti nem segít rajta ha ilyen pénzügyi tudatossággal éli az életét.
Nulla bevételből nem lehet takarékoskodni, de ha már a hardveraprón vásárolgat, akkor nullánál több bevétele lehet... na ez az összeg pont megtakarítható lett volna, legalább addig, amíg a havi megélhetést nem veszélyezteti az elköltése.
De természetesen nem vagyok a helyzetében, csak kívülről ez a véleményem.
Legyen olyan szép és vidám napod amilyet csak szeretnél!
-
Cs1csó
félisten
válasz Hintalow #119286 üzenetére
Nem csak az a kérdés, hogy HOL bicózól és nem is csak az hogy MENNYIT, hanem hogy MILYEN bicóval. Ilyenkor jó ha egy relatíve alacsony szervizigényes keród van.
Valami 21 sebességes, első-hátsó teleszkópos, tárcsafékes bringa karbantartása azért elég költséges.
[ Szerkesztve ]
-
KROK640
nagyúr
válasz Hintalow #109746 üzenetére
Persze, hogy beállítható lenne, de szerintem hiányzik az akarat, pl ez a rajfilmes stílus kb pár hét alatt kiveszne, mert mindenki valami fényképet állítana be. (persze lehetne rajta valami rendszer ami rajzfilmessé konvertálél minden képet, de túl sok macera)
Sőt, mást mondok, FHDben 24"-on, 1440P-ben meg 27"-on nézem a fórumot (és nagy néha telefonról), és mindegyiken jól láthatóak ezek az avatarok.
Szerintem nem rossz ez így semInkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
-
szebe
addikt
válasz Hintalow #103995 üzenetére
Egyik éven jártam úgy itt Fezenen, hogy valami gebasz volt a terminállal. Nem volt térerő, vagy más baja volt, nem tudom, a lényeg hogy nem tudtam kártyával fizetni sehol
Szóval mérlegelni kellett, hogy vagy elindulok azonnal kp-ért, és visszaérek az előadóra, aki érdekelt, vagy megy a reménykedés, hogy addig megjavul. Előbbit választottam, és mire visszaértem, nyilván megjavult a terminálMég annyira nem voltak sokan, hogy a tömeg miatt túlterheltté vált volna a cella. De az is tud vicces lenni, amikor elhagyod a haverod, és felhívni se tudod, mert hiába van térerő, annyian vannak, hogy rotty a torony
"ha ledobsz a Mecsekbe egyszer késsel, meg egy banki terheléssel, én megiszom a h*gyomat, megeszem a lárvát, de akkor is fizetem a villanyszámlát"
-
Pikari
addikt
válasz Hintalow #103995 üzenetére
Vidéki men vagyok. Sosem fizettem kártyával. A tolvajoktól se félek, ők félnek tőlem.
A Dunning−Kruger-hatás az a pszichológiai jelenség, amikor korlátozott tudású, kompetenciájú vagy képességű emberek rendkívül hozzáértőnek tartják magukat valamiben, amiben nyilvánvalóan nem azok.
-
Alg
veterán
válasz Hintalow #97823 üzenetére
Osztrák erste-nél ez úgy működik hogy a 2FA hitelesítő alkalmazás (S-Identity) telepítéséhez nem SMS-ben kapsz kódot, hanem bizony el kell menni egy automatához/bankfiókba a kártyával és úgy tudsz csak kódot generálni. A hitelesítő app pedig csak hitelesítésre van, a mobilbank a külön George app-on megy.
"I love not man the less, but Nature more" // Giant TCR Adv. '16 Di2 // Fenix 7 SS // FiiO BTR3 + Truthear ZERO
-
Chaser
legenda
válasz Hintalow #91380 üzenetére
nálunk - kmét, 55nm -
nyárit pontosan nem tudom, de télen 22e ft a teteje ha nagy hideg van
átlagban a fűtési idényben és azon kvüli időszakban 12e ft/hó körül számoltam - ez minden hónapra értendő átlagban -
nincs fűtéskorszerűsítés, de olyan meleg van hogy nyitott ablaknál nullára letekert radinál is sokszor melegem van
meleg víz ebben nincs, azt bojler intézi_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
KROK640
nagyúr
válasz Hintalow #84562 üzenetére
Akkor tedd meg... az enyém sokkal nehezebb ügy lesz, mert alaposan el vannak csomagolva, fent a padláson, szóval elég komoly meló lesz elővenni, de már évek óta gondolkodom, hogy körbe kellene fotózni, meg egyebek, hogy flexelhessek vele
Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
-
koby11h
őstag
válasz Hintalow #83848 üzenetére
Mind a két oldalról van igazság.
Nekem sajnos kell a posta. Nyáron néztem meg, hogy amit eladtam, annak 65%-át postával adtam el. Ha nem postázok akkor még a 106m2 lakás is tele lenne kacatokkal meg jóleszazmégvalamire cuccokkal.
Szóval ha megtehető, hogy nem portázok akkor örülök neki és ennyivel is kevesebb macera. Ha meg nem, akkor az élet rákényszerít - mint engem.
Meg az is hozzá tartozik, hogy nehezen dobok ki működő dolgokat, inkább próbálom eladni ha látom értelmét. Persze nem mindig jön össze, és ahogy látom nagy része is csak postával."C3PO egyetlen igazi hibája, hogy választékosan fejezte ki magát a sok bugris között..."
-
-
kenwood
veterán
válasz Hintalow #49852 üzenetére
Igen.
Ha pedig kozlod a erdeklodovel, hogy postakoltsegen felul meg kersz 500 forintot,akkor ki van akadva.O ugy latja, hogy mar igy is tobbet fizet neked, mint amennyiert hirdeted.
Te pedig ugy,hogy keresgelhetsz megfelelo dobozt,utazahatsz a postara,allhatsz sorban,es egy fillerrel sem kapsz tobbet,mintha valaki eljonne erte.
[ Szerkesztve ]
Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben
-
gban
veterán
válasz Hintalow #2782 üzenetére
Én meg azt imádom, hogy felrakok valamit 5 forintért, ami ennyiért is olcsó, és amiből van egy fent 6-ért egy 2 napos újonctól, 2 db 8-ért, meg 50 db 10-ért, akkor egyből jönnek az alkukirályok, hogy elvinnék 3-ért, ha leviszem Győrbe / Debrecenbe és csak ma délelőtt jó...
Postázást nem vállalok.
-
Dany007
veterán
válasz Hintalow #2477 üzenetére
"gyak. a sértett fél helyett nyelné be a balhét, aztán max pereskedhetne a feladóval, akinek esze ágában sem lenne fizetni semmit."
Szerintem nincs ezzel gond. Szerződéskötés kérdése az egész. Akinek nem tetszik az nem ad fel vele csomagot és így tovább.
"Nagyvásárló" ügyfeleinknek mi is egy csomó nem publikus kedvezményt szoktunk tenni. Olyat, amit egy mezei betérő ember a büdös életbe nem kapna meg.Vannak persze feltételek. Mindkét oldalról. Ezt egy vagy több tárgyalás előzi meg. Mindkét fél kiszámolja szépen magának, hogy hogy s miként éri meg. Ha sikerül megegyezni akkor azt leírják egy szerződésben, aláírják és megy tovább. Ilyen egyszerű.
Persze ez most kizárólag ilyen apróhirdetéses csomagküldésre lenne ideális. Most gondoljuk bele, ezzel gyakorlatilag megszűnne a csalás lehetősége postai utánvéttel is. Innentől kezdve pedig nem lenne értelme előre utalni, hiszen kifizeted kp-ban a helyszínen miután meggyőződtél a csomag tartalmáról.
Mindenkinek jó, mert az eladó biztos lehet benne, hogy kifizetik ha azt küldi ami megvolt beszélve. A vevő szintén biztos lehet abban, hogy nem ba...ák át, hiszen ő maga nézi meg a csomagot, ellenőrzi. Plusz biztos lehet abban, hogy nem a vakvilágba utal pénzt egy tök ismeretlennek meg elelőlegezve a bizalmat.
Persze 100%-os módszer nincs, de így jóval nagyobb az esélye elkerülni hogy egy darab téglát vegyél telefon helyett. És ha létezne ilyen, biztos, hogy a vevők és eladók többsége ezt választaná. Mert minimálisra csökkenne a kockázat. - ami elnézve a moderációs topikot azért elég magas manapság. -
horush
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- RC modell földön, vízen, levegőben
- CPU léghűtés kibeszélő
- Ukrajnai háború
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Autós topik
- Fűzzük össze a szavakat :)
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- PS5 Lemezes 825GB - használt -
- GAMER félgép - GIGABYTE B760M H DDR4 + Intel I5 13400F + Corsair VENGEANCE LPX 2x16GB DDR4 3200MHz
- AMD Ryzen 5 5600 BOX - Új, 3 év garancia - Eladó! 40.000.-
- 2 TB 2280 M.2 PCI-E NVME SSD BAZÁR - Samsung, SK Hynix, Kioxia, WD, Micron -
- "Billentyűzet hibás" Dell Latitude 7390 laptop (13FHD/I5-G8/4GB/128SSD/MagyarVilágítós/Win11)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest