Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Mindent a StreamSharkról!
- Digitális Állampolgárság Program
- Szólánc.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Garasoskodás
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Tökéletes töketlenség
- Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT.hu
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz Trailblazer #57799 üzenetére
Ez olyan tagoknál is így volt, akik még a plusabites időkből származnak, nincs ezzel baj; ha betelik a pohár, hát betelik, nem egy és nem két figyelmeztetés van, mielőtt kivágnak.
https://www.coreinfinity.tech
-
törölt tag
válasz elder troll #57797 üzenetére
Igen, azt megtaláltam. [link]
Nyilván nem ez volt a fő ok, hanem az összes többivel egyetemben visszamenőleg 1-2 évre, most telt meg a puttony. Ok nélkül még nem raktak ki senkit, sőt. Nagyon sokat engednek. Ha valaki repül akkor az összesített szarságok miatt repül. Én is emlékszem 1-2-re tőle, biztosan volt több is, tehát volt bőven. Összegyűlt, bannolás lett. Nekem is meg van már telve félig a ban puttonyom, de lehet háromnegyedig is, nem emlékszem már mindre de van vagy 10 eset amikor nagy volt a pofám és mégsem volt igazam vagy csak részlegesen. Ezek nem felejtődnek el. Nem is feszegetem a határokat épp emiatt. Meg hát eltelt azóta jó pár év, megváltoztam, öregedtem, már nem kötekedem, nem hergelem a moderátort, nem adom ki a fórumra az életben begyűlt stresszt.
Na jóvan, jók legyetek. Azért még 1-2 alkalommal benézek. -
Gyuri27
félisten
-
törölt tag
Fú, de régen jártam itt. Látom estek is ki emberek közben. Durva öcsém.
-
válasz Trailblazer #57781 üzenetére
Szerintem nekik nem tűnt fel (vagy ha oda volt írva, akkor felfogták, bár az nagyobb csoda lenne).
Nem a kép megléte a döntő, de alapvetően azért kell, hogy valamennyire lássa a vevő, mit vesz. Szóval nem tudom, én nagyrészt azt szoktam lefényképezni, amit eladok.Kép nélkül meg azért nem annyira jó, mert a mai világban azt sem tudhatod, mire gondolt az eladó, lehet tök mást árul, mint amit kiírt
[ Szerkesztve ]
Mutogatni való hater díszpinty
-
Gyuri27
félisten
válasz Trailblazer #57783 üzenetére
Hát elhozni még csak csak. Igaz nem könnyű.
De innen távozni? Na az a művészet.Amd - Radeon - Ryzen
-
Gyuri27
félisten
válasz Trailblazer #57781 üzenetére
Pár kép nem a világ. Én is szeretem ha van.
hcl: kell a fájás bástya. Jól van. Kamatozik ez a pénz!
Amd - Radeon - Ryzen
-
-
Gyuri27
félisten
Na jó ez igaz. De ha én csúnyán nézek rád a kecske is hülye lesz amelyik a sirodról a füvet legeli.
Optimus: há mer velem nem birtak. Külhoni doktorok garmadája jött konziliumra. Oszt vissza adták a diplomájukat. És elmentek afgánországba mákot egyelni.
Amd - Radeon - Ryzen
-
válasz Trailblazer #57768 üzenetére
Hát, ezt nem mindnehol szeretik. Mondjuk viccesebb, amikor törlik a hirdetésed, hogy netről szedet képet használtál, pedig csak rávetted magad, hogy lefotózd rendesen fényképezőgéppel, külső vakuval, hajlított háttéren a cuccot...
@Gyuri27 : Aztat bárki mondhassajám, hogy hogy adjak nekiMutogatni való hater díszpinty
-
TaaT
nagyúr
Give them hell Ukraine!
-
cbmfan
őstag
újabb gyöngyszem a miskolci hulladékgyűjtőből:
na ezt fejtsétek meg, hogy mi akar lenni!
[ Szerkesztve ]
Close the world, ʇxƎu ǝɥʇ uǝdo
-
-
válasz Trailblazer #57764 üzenetére
+. Mondjuk nemtom, nálam alap, hogy normális leírás + kép van.
-
C. s.
addikt
válasz Trailblazer #57735 üzenetére
A C $ szerintem is kanadai. Vagy csak elírták, és akkor
-
-
-
válasz DJGABI #57743 üzenetére
Az lehet, de összekötegelni, vagy behúzni egy IKEA-s csőbe lefelé, az nem rondább.
@gban, Papoo : 15k az szép Ezeket a gépeket már évekkel ezelőtt is ilyen 3-5-ért lehetett csak eladni...
Vagy, amikor benyögi a 10 ezres fényképezőgépre, hogy 5000-ért elviszi...
...és mit fogsz kezdeni egy alpalappal, meg egy akkuval, nem 5000-ért csak annyit adok belőle...[ Szerkesztve ]
-
cbmfan
őstag
válasz Trailblazer #57757 üzenetére
ha stock képek vannak hirdetésben kérek cuccról is, az alap. ő nem kért, kb. harmadáron kapott egy kibelezett leharcolt házat... így járt.
Close the world, ʇxƎu ǝɥʇ uǝdo
-
Trailblazer
veterán
Csalósban a legutolsó károsult két egymást követő posztja, utolsóban képek - na erre lehet bevágni Chaser aláírását: tejesen'® joálapotpan'™
[ Szerkesztve ]
Lehet más a helyesírás...? -> https://lnk.bz/fJ4V
-
gban
veterán
Nekem is valami hasonló jutott utólag eszembe hogy oda kellene írni az 1500 Ft-os 478-as géphez a többi ajándék mellé hogy 'ajándék 20.000 Ft-nyi elvégzett munka'.
Vagy az autót beviszed a szervizbe, megállapítják hogy javíthatatlan és használhatatlan, de azért lecserélik a nyári gumikat új télire és felszámolják az árát meg a munkadíjat.Postázást nem vállalok.
-
Alg
veterán
Nem hazudik, az alkatrészek semmit nem érnek, a munkadíj meg biztos több lenne mint 15k
Mondjuk ennyi erővel szobai törpecsirkeólat is árulhatna drágán, igaz hogy semmire sem jó de ha összeadod az alapanyagokat meg a munkadíjat rögtön sokba kerül
[ Szerkesztve ]
"I love not man the less, but Nature more" // Giant TCR Adv. '16 Di2 // Fenix 7 SS // FiiO BTR3 + Truthear ZERO
-
-
Papooo
senior tag
Most hirdetek egy gépet, eddig csak nyolc vevőjelöltet tanácsoltam el.
Persze, ha azt mondtam volna, hogy ez az a gamer/videoszerkesztő atomerőmű, amit szeretnének, már rég elment volna, de így valahogy nyugodtabb a lelkiismeretem.
Természetesen, elég sűrűn látok túlárazott, túlreklámozott szutykokat, néma még boltokban is.
A legdurvább egy használt Lenovo AMD gamer laptop volt. E1 procival 240-es vinyóval és 4 giga rammal 70-ért.
Épp csak azt felejtették odaírni, hogy nem 3D, hanem csak 2D gamer.Ha nem tudsz olvasni, ne várd hogy visszaírjak.
-
gban
veterán
Megvan a mai helyi csoda is:
P4 630 procis gép 2 giga rammai, i915 lappal 15k.Magyarázat is van.
Ha alkatrészenként összeadod az árakat és hozzáadod az összeszerelés, telepítés, tesztelés munkadíját is, akkor láthatod, hogy ez a gép bőven megéri az árát.Sőt, link is van hogy jól bővíthető a lap, ahol látszik, 100 prociból 10-et támogat, többek között a D-s kétmagosokat sem, nemhogy Conroe-t vagy az utánit.
Nem akartam odaírni kommentbe hogy az N/A az azt jelenti hogy nem támogatja, nem azt hogy ilyen biost kell hozzá keresni...
Én se írom oda a komplett i3 géphez hogy ez a csúcs vétel 13-ért, pedig nem annyira összehasonlítható a 2 gép...Bónusz: kiemelve hogy új tápkábel is jár a táphoz, és linkelve egy 2000 Ft-os ár
[ Szerkesztve ]
Postázást nem vállalok.
-
Bird
addikt
Van itt egy hirdető az oldalon aki vérlázítóan minden használt termékre ráírja, hogy új! mintha most hoznád ki a boltból.... Ez csak engem zavar, vagy más is van így ezzel?
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx ÚJ! FÉL ÉV GARANCIÁVAL! xxxxx! ELADÓ CSERE BESZÁMÍTÁS RÁFIZETÉS!
.:A konzolozás körülbelül olyan, mint a Canon / Nikon: amelyiket előbb veszed a kezedbe, azt szokod meg.:.
-
gban
veterán
Ez mennyire lehet reális ennyiért, ennyi értékeléssel?
132 sold de mind decemberi, egy se érhetett oda / egyről se derülhetett ki hogy átverés.Postázást nem vállalok.
-
koko52
nagyúr
válasz berek21 #57740 üzenetére
És a keresztet is eltakarta
Egyébként Nálam is volt így, mert nem vertem szét a falat azért. Kb 1 évig nézegettem a madzagokat."Meglepetten néztünk Európára, arra, hogy mennyire nyitottak az országok, és vannak, akik csak úgy magukhoz veszik a bevándorlókat, fel nem ismerve azt, hogy egy napon a saját hazájukban kisebbséggé válhatnak."-Ernst Roets
-
-
Cs1csó
félisten
Lidérc: i7 4930 (6 éves proci) (, 1070, 4x4GB RAM (DDR3-as!!) IBOX táp (?) ipari hulladék, 2TB-os HDD, 240GB-os M2-es SSD-vel: 228 000 Ft
Shenzen tech 2011-es vízhűtés (?)Talán 150k-át megér.
Fülszöveg: "Újonnan összerakott, többségben új alkatrészből"
Gondolom az SSD új - talán - -
Gyuri27
félisten
válasz Trailblazer #57730 üzenetére
Hely komám nem jártál te békés sőtétebbik részében.
Ha jártál volna akkor tudnád, hogy nem úgy van az, hogy felfújod az arcod. kocsiba ülsz és mész rendet rakni.Amd - Radeon - Ryzen
-
törölt tag
válasz nullpoint #57731 üzenetére
Biztos lesz is majd egyszer ennyi, csak az az idő még nem jött el. Mondjuk ha valaki elhiszi, hogy vadonatúj GTX 1080-at tud venni 50ezer Ft-os áron, akkor ennyiből elhiheti akár azt is, hogy a hirdető a jövőből érkezett, és az ő korában már tényleg ennyiért mennek ezek a kártyák. Ha már egyszer álmodunk, akkor álmodjunk valami igazán nagyot.
-
C. s.
addikt
Sziasztok!
Külföldi hirdetés is jöhet?
100 méter poliészter cérna, de abból 2 spulni ám, nem is csak egy! És én még azt hittem, drága, aztán megláttam a kiszállítás díját![ Szerkesztve ]
-
Trailblazer
veterán
válasz Gyuri27 #57719 üzenetére
Vascsöveket. És hogy nem kereste meg valaki károsult a sok közül, hogy valami csúnyát csináljon vele és a vascsővel?
(#57712) berek21Ez azért hülyeség, mert decembertől decemberig csak el kell rakni tárolni valahová, és hát egy ilyen 190 centis porfogót...
[ Szerkesztve ]
Lehet más a helyesírás...? -> https://lnk.bz/fJ4V
-
Zolás
addikt
válasz koby11h #57722 üzenetére
Te lehetsz a magyar herceg, aki elküldi a cuccot és a pénzt is. Sok kis nigériai (C) után
Csere érdekel komoly cucokra?Mik azok a Cucok??"A cucoknak két alfaja van.Van a komolytalan mindenhol megtalálható.A másik a komoly(cucokusz komolyikusz)na ez van neki ez sokkal ritkább"By:5teve
-
koby11h
őstag
Ha nyerek az ötöslottón veszek egy rakás alkatrészt, minőségi cuccokat és bagóért felrakom és mindenkit szívatni fogok MERT EL IS KÜLDÖM
Ennyit megérne!"C3PO egyetlen igazi hibája, hogy választékosan fejezte ki magát a sok bugris között..."
-
Gyuri27
félisten
válasz shteer #57714 üzenetére
Mit Pléhpofa? Hogy tele az ország lidérccel, kasuval, koboldokkal és gnómokkal? Funkcionális analfabétával? Hogy mindenki az évtized nagy bizniszét akarja megcsinálni? Semmivel nagyot kaszálni?
Nincs itt mit megmagyarázni. Lassan a csimpánzokkal értelmesebben tud kommunikálni az ember.
Ezek meg élik világukat és jól keresnek, jót röhögnek a sok hülyén.Volt tegnap a posta futár. Beszélgettünk kicsit. Mondja volt olyan ember aki mint utóbb kiderült mindig vas cső darabokat postázott. Odáig fajult a dolog sok hercehurca után. Hogy tőle a posta nem vesz fel csomagot, le van tiltva.
Gondolom akkor nem kevés volt az okosság ha a rendőrség ezt kijárta.[ Szerkesztve ]
Amd - Radeon - Ryzen
-
-
envagyok
veterán
válasz #24845312 #57713 üzenetére
Szerintem aki ilyenbe beledől, meg is érdemli.
Kb mintha eredeti 20000ft-os bankjegyet árulnék 10000ft-ért. Elhiszed? Ugye hogy nem. De úgy látszik, műszaki cikkeknél hisznek a csodákban.
Nem mondom, hogy ignorálni kell az ilyen ajánlatot, de nem árt az óvatosság. Ilyenkor ha már fele áron veszem áldozni kell odaútra, tesztelésre, nem fotelből kattintgatva rendelni ész nélkül. -
-
shteer
titán
szerintem jónak tűnik..
-
-
-
KROK640
nagyúr
válasz koko52 #57567 üzenetére
Sajnálom, hogy nem most hanem még kényszerűségből 2016-ban beváltottam az összes euromat. Ha most tenném, akkor ahhoz képest egy középkategóriás VGA árával jobban járnék.
ha így folytatódik, már nem is kell az arannyal szarozniInkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest