Hirdetés
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Ingyen kellene, de tegnapra
- A könyvelő szakma halott?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Te mennyit költesz havonta kajára?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT.hu
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beretvás
veterán
ö mire vadászik???? azt irja vga nélkül 110k... na most akkor 50k lenne egy gtx 950_?? meg miota 8 magos a 2600??
[ Szerkesztve ]
-
-
guftabi96
addikt
válasz
pikszel #20490 üzenetére
Parancsolj
(egyből eszembe jutott a "do stuff" meme, muszáj volt szabadjára engednem a paint tudásomat)
[ Szerkesztve ]
-
shteer
titán
-
-
kisza25
félisten
válasz
Trailblazer #20458 üzenetére
az eheti győztesünk
-
-
MK VII
veterán
válasz
Trailblazer #20465 üzenetére
Vigyázz, kész, fólia!!
-
kenwood
veterán
" rajt van a gyári fólia."
En ettol kapok hulyet.
Rajt a versenyeken van. -
1tom
aktív tag
válasz
Trailblazer #20461 üzenetére
Biztos korrekt eladó lehet.
-
1tom
aktív tag
válasz
Trailblazer #20458 üzenetére
Érdekes a címe is: [link]
-
-
wolfman
veterán
válasz
seniman #20455 üzenetére
Néha így elgondolkodok, hogy kéne programozzak egy minőségibb apróhirdetéses oldalt, ami a Jószopás és a HA keveréke + ezek hibáinak javítása. Széleskörű lenne mint a Jófosás és szerethető mint régen a HA. Egy a baj, hogy nem tudok programozni.
De ezért már érdemes lenne elkezdeni HTML-t meg barátait tanulni.
Viszont ott a moderálás menne ezerrel. Két felszólítás, harmadjára törlés. Egyedül a saját portékáját horror áron kínálókat kellene kiszűrni valahogy. Átellenőrzés után 'Drágább mint a boltban!' plecsnit kapna! -
Oliverda
félisten
-
wolfman
veterán
Jóemberek, vélemény kellene.
Jófogáson kinéztem egy szerszámoskészletet kofferben. Nézem az árat meg hogy mennyiért postáz, kerek összeg fölött pár száz forintra jönne ki. Mivel írtam neki és nem volt belépve pár napja, mondom felhívom. Felhívtam, mondom érdeklődök, kell. Hát ha már párszáz forint, bátorkodtam megkérdezni, hogy azt a kicsit lecsaphatjuk-e és egy kerek ötjegyű számmal rendezzük a dolgot. Mikor megemlítettem azzal jött, hogy hát ő olcsón is ide tudja adni, de akkor szar minőséget fogok kapni. Mondtam neki, hogy nekem ne másikat küldjön vagy hasonlót, hanem azt, ami a képeken van, azt a kódszámú készletet, szóval beleférhetünk-e a kerek összegbe (bár igen, itt lehet vitatkozni, hogy én vagyok skót hogy párszázat elakarok mismásolni vagy ő a
zsidó, hogy nem engedi el a jelentéktelen összeget. Erre mondja, hogy jó azt fogom kapni, elkérte a címem.
Ez még hagyján, de mondom hogy utalok előre, ekkor mondta, hogy nem kell, utánvét jó. Említettem, hogy így magával fog kibaszni, mondta, hogy nem gond, így neki megfelel.Kérdésem az lenne, hogy ha mégis buzikurva lenne és átakarna baszni valahogy, ezt tudom jelezni valahogy a Jófogás rendszerében? Igen, tudom hogy sokat nem ér, de én egyáltalán nem látok ilyen jellegű gombot vagy lehetőséget, ami furcsa egy ilyen volumenű oldalnál. Mondjuk az is igaz, hogy ez a legkisebb baja az oldalnak.
[ Szerkesztve ]
-
SUPREME7
őstag
[http://hardverapro.hu/apro/6_magos_pc_elado_ps_3-4_csere_beszamitas_erdekel_ingyen]
Ingyen posta!!! Úgy tűnik beépítette az árba, és kuvaitból hozzák lóháton
-
Bird
addikt
Téves hirdetés.
-
MK VII
veterán
válasz
kenwood #20434 üzenetére
Példának példa.. Viszont azt azért megjegyzem, hogy ritkán játszok végig játékot, de azt kijátszottam. Azzal a konfiggal ami az adatlapomon van, fullHD high beállítások mellett, 25-35fps-sel. Teljesen játszható volt. 3,3ghz picit kevéske már oda és az R7 360 sem combos, de valószínűleg játszható vele médiumon fullHD-ban.
A minimum 60fps huszároknak természetesen ez a konfig nem konfig.Személyesen biztos nem játsszuk le. Annyira szerintem mindkettőnk intelligens, hogy egy topik vita miatt nem fogunk összeugrani.
-
kenwood
veterán
válasz
MK VII #20431 üzenetére
[link]
A Dying Light pont jo pelda,mert annak pont i5 a minimum prociigenye
[link]No para.
Nekem mar bent volt a popcorn a mikroban, amikor elkezdtek takaritani.
Ha esetleg igazi ferfi modjara szemelyesen is megbeszelnetek,akkor majd egy linket dobjatok be a videorol plz[ Szerkesztve ]
-
-
MK VII
veterán
No.. Letelt a bünti..
Mindenkitől bocsánatot kérek a tegnapi elharapódzott "magasröptű" bájcsevejért..
Szeretem ezt a topikot és senkivel nem akarok rosszba lenni. Sajnos elharapódzott a hangulat, de ki kellett állnom magamért, ez nem volt kérdés. Megérdemeltem amit kaptam, letelt. Ha valaki neheztel rám sajnálom. -
patomi
őstag
Ne legyen igazam, de valaki(ke)t lehet be visznek az erdőbe. [link]
Tegnap ráírok egy palira, este belép, de válasz nincs. Másikra meg feladás után tíz perccel írtam rá, délután jön a válasz, hogy már eladta másnak.. Minek hirdetnek az ilyenek.
[ Szerkesztve ]
-
shteer
titán
válasz
Trailblazer #20426 üzenetére
Nekem a képekről egyértelműen SONY
-
Trailblazer
veterán
Ja, nekem is csak a specifikációkból derült ki, hogy ez esetleg egy Sony lehet. De amúgy tényleg, milyen indíttatásból gondolja, hogy a saját címét kell megadnia a hirdetés címe helyett, míg a termékről ott egy szó sincs? Kereséssel hogy lehetne így megtalálnia annak, aki pont ilyenre vágyik és tűvé teszi érte az aprót?
-
Simi37
őstag
Nem csalódtam bennetek
-
Simi37
őstag
Intel i7 gamer de ha vga kell bele vegyél magadnak
Ehhez pofa kell xD Bár a kiírt árért elviszem sőt lehet, hogy adok érte 2-t is
-
seniman
veterán
válasz
Trailblazer #20416 üzenetére
Létezik,a Kepler Titant befogja,ahol jól teljesít az SLi.Ha nincs SLi,akkor van 100ezerért egy 760-ad
Egy custom 980-as már kiröhögi.
[ Szerkesztve ]
-
seniman
veterán
válasz
guftabi96 #20414 üzenetére
Annyit se igazán adnék érte tehát nem hiszem.Mars 760x2
-
seniman
veterán
Ha valami hetek óta rajtam szárad 95K-ért,mi a motiváció arra,hogy 100K-ra emeljem az árat?
-
oriic
HÁZIGAZDA
Star Wars Battlefront és FIFA 16 játék (PC)
"Eladóvá vált Star Wars Battlefront (PC) játékom, 17 óra játékidővel, kioldott kártyákkal és fegyverekkel és FIFA 16 (PC) játékom, 499 játékidővel, és Online bannal, tehát, csak offline lehet vele játszani."
Nem elég hogy accountot akar árulni, de még bannolva is van.
El sem tudom képzelni mire gondolhat.
-
shteer
titán
vegyetek hamis GTX750-et az apróról
dsub + dvi-i alapból elárulja
[ Szerkesztve ]
-
Új hozzászólás Aktív témák
lo Nem fogok minden hardverapró olvasás után új topikot nyitni.Elég gyakran látom másoknál is, hogy kiírják a...
- Vírusirtó topic
- MWC 2025: 7 évre nő a Honor csúcsmodellek terméktámogatása
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Autós kamerák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- AMD APU (AM4 és AM5) topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Notebook hibák
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- További aktív témák...
- iPhone 16 Pro Max, Black Titanium 512GB 3 év Magyarórszági Garancia. Független és rengeteg tartozék!
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 7 5700/5800X + RX 7800 XT 16GB GDDR6 + Új 16-32GB DDR4! GARANCIA/SZÁMLA!
- ELADÓ: Corsair Vengeance RGB PRO 2x16GB 3200MHz DDR4
- iPhone 14 Pro 128 GB Silver, Független! Mint egy új! 91% Akku! 2026.04.16-ig garanciális!
- Macbook Air 13" 2015